forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 RECENZIJA ZA NN GIGANT BROJ 1 !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 13:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ekipo, jedno vazno priopcenje!
Buduci da sam odmah nakon sto sam jutros procitao prvi NATHAN NEVER gigant poceo pisati recenziju ovog maestralnog djela, zelio bih Vam to i priopciti tako da netko ne proljeva bezpotrebno energiju.
Kako zelim zaista napraviti odlicnu recenziju to ce zahtjevati nekoliko dana rada da to i bude tako.
Nadam se da nisam nikoga uvrijedio sa time sto sam si na neki nacin uzeo pravo da seciram ovo djelo, ali jednostavno toliko sam "nabrijan" da jednostavno zelim napisati svoj osvrt.

Thx na razumjevanju!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 24/05/2006 : 14:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
good luck

"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/05/2006 : 14:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Uz ovakav izljev odusevljenja trebao bi Neverove gigante pomaknuti prema gore na listi nabavke stripove .

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 24/05/2006 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Išcekujem s nestrpljenjem!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 14:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ma ludnica je. Zaista me odusevio do temelja. Markos nam je svima pricao prije par godina kako je ova prica opako dobra jer ju je citao iz originala, ali ruku na srce nisam mislio da je bas toliko dobraaaaaa! :)))))

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 14:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ma ludnica je. Zaista me odusevio do temelja. Markos nam je svima pricao prije par godina kako je ova prica opako dobra jer ju je citao iz originala, ali ruku na srce nisam mislio da je bas toliko dobraaaaaa! :)))))

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/05/2006 : 14:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nekoliko dana truda? Vau!

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 14:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Da sam doma tj da ne moram na posao bilo bi gotovo za jedan dan, no ovako zelim stvarno u miru to napraviti kroz nekoliko dana. Uostalom i bolje je tako jer ce do tada biti veci broj ljudi koji ce ga procitati pa ce i lista komentara biti duza! :)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/05/2006 : 16:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ajde pusti forum i briši pisati :-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 16:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Tiho budi:))) to se radi po noci kad imam potpun mir!

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 24/05/2006 : 16:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
hmmm? a zasto nitko drugi ne bi smio napisati recenziju? ja bas mislim da bi bilo dobro kad bi vise ljudi recenziralo isti strip, tako da mi kao citaoci tih recenzija mozemo usporediti njihova zapazanja. dvije glave su uvijek pametnije od jedne!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 16:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Pisi ako ti se pise, nije ovo zabrana nego sugestija.
Zar nije bolje da od toliko miliona stripova svatko izabere drugo stivo i recenzira ga?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 18:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nemoj samo da promenis nick u Never Devil
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 18:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Necu, ali nije tajna da mi je definitivno najbolji Bonelliejv strip upravo NATHAN NEVER, ZAGOR je uz bok sa njime samo zato jer traje od kada znam za sebe, ali po kvaliteti definitivno tron odnosi NATHAN:)))))))

Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/05/2006 : 19:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message
kad to dolazi kod nas u bih,ako iko zna volio bi da mi odgovori

mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima
...voli vas sve jedan tipican bosanac...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 24/05/2006 : 20:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Necu, ali nije tajna da mi je definitivno najbolji Bonelliejv strip upravo NATHAN NEVER, ZAGOR je uz bok sa njime samo zato jer traje od kada znam za sebe, ali po kvaliteti definitivno tron odnosi NATHAN:)))))))

I na mom tronu je NATHAN definitivno prvi, samo velika šteta što kod nas nije naišao na širu publiku da bi mogao izlaziti normalno svaki mjesec.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/05/2006 : 20:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Razumin te potpuno darkwood Devil, kad te neke stvari oduševe jednostavno želiš to podijelit s drugima i to preko maestralne recenzije. Zato samo naprid!

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/05/2006 : 20:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Hehe, Zagor je ipak NUMBER 1 ali se slažen da me Nathan isto uvelike oduševi, ovaj petak cu kupit oba NN Giganta jer nisan tija odma za Mafest kad ih vec Columbo ima rezervirane za mene (kao i Ridobrade), pa cu ostavit i komentar uspijen li prvoga procitat uz svu ovu školu a i pisanje obecanih recenzija.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/05/2006 : 23:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Naravno da je Natan izvrstan strip. Utoliko je veca steta sto kod nas tako retko izlazi i sto ovi novi klinci nemaju "sluha" za strip, jer je Natan upravo tako i napravljen da pokusa da popuni prazninu nastalu zasicenjem western temama. To je, nazalost, samo dokaz vise da stripove uglavnom kupujemo mi koji smo ga kupovali i pre 25 godina...
Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 25/05/2006 : 08:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message
Prava je nepravda što Nathan ne izlazi cešce, ali što da radimo kad današnji klinci ne kuže što valja.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2006 : 10:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ak vec pravimo rezervacije, ja bih rezervirao sobu broj 2 u hotelu Nathan Never Gigant. A jel to svima OK?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/05/2006 : 11:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
ok
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 25/05/2006 : 15:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
E NEMA NIŠTA- RECENZIJA PRVOG I DRUGOJ DJELA SAM VEC NAPRAVIO I OBJAVIO na ubc.

ma šaaaalim se... tek citam drugi gigant...samo radi kad ti se vec da:))

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/05/2006 : 16:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by dule_car

to e to

dule--ti je kaj žal denarja za te 4 Gigante ? :)

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 25/05/2006 : 19:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by dule_car

dule--ti je kaj žal denarja za te 4 Gigante ? :)

ma kje pa... NN je zakon... (a i da nije, super izgledaju na polici:))
pa hvala ti, ker si prinesel...

to e to

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000