Da Engleski Torpedo je u boji. Ali su prve dvije (?) knjige u crno bijelom. I vidi se drasticna razlika. Torpedo je jedan od stripova koji bolje izgledaju u crno bijelom nego u boji. Corto je drugi. Da se moze izdati u oba izdanja kako su to napravili Francuzi za one koji vole boju i za one koji vole crno bijelo. Corto je meni nevjerovatan strip. Ako se ne varam sjecam se da sam davne 94 ili 95 nesto citao u izdanju nekog Hrvatskog izdavaca. Neko ima detaljnije podatke o povijesti Corto izdanja u nas?
corto u boji mi je isto kao npr. torpedo u boji neide jedno sa drugim
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Veliki sam ljubitelj Torpeda. Bernet odlicno koristi svoj crtež da prikaže atmosferu 30-tih godina. Torpedo u boji,postoje kolorirane table stripa (pogledaj dole). To jako dobro izgleda, ne bi imao ništa protiv da je u boji....
bome sad si me iznenadil - zbilja nije loše bilo bi dobro imati koj album u boji pa ga malo prouciti ali ovo izgleda zbilja dobro
Corto treba izac kao što je zamislio Hugo Pratt. Epizodu koju je crtao originalno u boji, treba tako i izdati. (Balada o slanom moru), to isto vrijedi za epizode koje je crtao u crno-bijeloj tehnici.