Svi su govorili da ce izac Komanca kolorirana (kakvu je originalno nacrtao Hermann), ali gledajuci na stranicama more comics iznenadio sam se (obojenost: crno-bijelo):
Svi su govorili da ce izac Komanca kolorirana (kakvu je originalno nacrtao Hermann), ali gledajuci na stranicama more comics iznenadio sam se (obojenost: crno-bijelo):
Greška u upisu, u koloru je ali mislim da ju je Hermann nacrtao crno-bijelo. To je iz perioda kad su drugi kolorirali njegove c/b radove. Cak i na Jeremiahu kolor potpisuje Fraymond u nekim epizodama, pojavljuje se i u potpisu Petra ( valjda nije Petra Fraymond ) a i Pahek mu je radio neke kolore. Tek kasnije Hermann mijenja stil i pocinje sam raditi i kolore. Ma šta se ja trudim kad Mr. Macan sigurno ima pouzdanije i iscrpnije podatke.
quote: To je iz perioda kad su drugi kolorirali njegove c/b radove. Cak i na Jeremiahu kolor potpisuje Fraymond u nekim epizodama, pojavljuje se i u potpisu Petra ( valjda nije Petra Fraymond ) a i Pahek mu je radio neke kolore. Tek kasnije Hermann mijenja stil i pocinje sam raditi i kolore. Ma šta se ja trudim kad Mr. Macan sigurno ima pouzdanije i iscrpnije podatke.
Slažem se sa tom tvrdnjom. Tako i piše u Hermannovim albumima...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!