Author |
Topic  |
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
Member since 21/03/2004 |
Posted - 14/06/2006 : 20:57:19
|
dsormaz1 !
Odlicno ! Moj mail je info@stripi.si Sporoci mi svojega, da ne obremenjujeva ljubiteljev stripa tukaj. Povezal te bom z Zoranom in Marjanom, ker ceprav delata na tem projektu že deset let, ju želja po vedenju in znanju še ni minila in kolikor ju poznam, ju tudi ne bo, dokler ta serial ne bo zakljucen. Z odlicnim spoštovanjem ! Sandi
Striparnica BUCH |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6367 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 17/06/2006 : 11:54:06
|
Procitao Meksikajnarje.Strip je stvarno odlican,sa puno povijesnih detalja a i sam crtež je takoder na visini. Kad bude koji slobodni dan na SP u Njemackoj,probat cu napisati neki tekst ili recenziju o Meksikajnarjima,a možda bude i intervju sa Zoranom za www.stripovi.com.
Bond.James Bond. |
 |
|
BuDi79
Starting Member
26 Posts
Member since 13/03/2006 |
Posted - 17/06/2006 : 15:05:18
|
MKC Crka pripravlja zadnji literarni vecer pred poletnimi pocitnicami – to bo mehiško obarvan vecer s predstavitvijo avtorjev strip albuma Meksikajnarji Zorana Smiljanica in Marijana Pušavca.
Strip Meksikajnarji je v nadaljevanjih izhajal v reviji Mladina, te dni pa je izšel v samostojni albumski obliki. Gre za prvega od skupno petih delov, z naslovom Miramar, ki bodo izhajali v naslednjih letih.
Zgodba govori o slovenskih fantih, ki so se šli leta 1864 za cesarja Maksimilijana borit v Mehiko.
Ob zvokih mehiške glasbe in kozarcku tekile bosta avtorja pokomentirala, kako sta se v mediju stripa spoprijela s tem spregledanim, a izredno zanimivim poglavjem slovenske zgodovine. Pripravili bomo tudi multimedijsko prezentacijo stripa.
Moderator vecera bo Nino Flisar.
Galerija MEDIA NOX (Židovska ul. 12, Ljubljana), torek, 20. junij 2006 OB 19. URI.
Prireditev je brezplacna! Vljudno vabljeni! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 03/07/2006 : 19:02:19
|
Evo,upravo sam procitao ovaj fantastican album.Napokon nešto novo,neobicno i simpaticno.Istina,album je na slovenskom jeziku,ali uz malo truda,procitao i shvatio.Navodno je covjek uložio puno truda i vremena da bi ovu interesantnu pricu prenio u strip.Uz to što je strip poucan,jer osobno nisam ni znao da su ljudi iz ovih naših krajeva išli se borit u Meksiko,odlican je i za razumjevanje slovenskog jezika.Baš mi je drago da sam ga kupio i procitao.Nadam se da ce nastavak price uskoro.Cestitam! |
 |
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
Posted - 03/07/2006 : 23:46:03
|
dveribad !
Ce ne bi jaz zadel elferja, bi ti popušil ! Se spomniš pesmi : Kunem ti se bogom, necu više s tobom, Andreja ... Andreja ... Zmontiraj že tista svoja jajca od motorja, da udariva dol par ovinkov, da ti predstavim prijatelja, ki je zadnjih pet let odvozil Daytono ! Rahlo sem že star, pa se ne spomnim njegovega najboljšega rezultata, tam okoli petindvajsetega mesta ? Ce te mika, se lahko oktobra dobimo na Grobniku, ko bo testiral motor za naslednje leto. Srci, verjemi mi, jebeš stripe, to je adrenalin, ta prasica od motorja gre preko 300 KM na uro ! Upam, ampak res upam, da ne bom umrl v postelji ! A što se tice balota - pojma nemaš !!!
Striparnica BUCH |
 |
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
Posted - 04/07/2006 : 09:47:54
|
To zgoraj je bilo malo za sprostitev, zdaj pa resno. Zoran in Marijan v Novem mestu, v Založbi Goga. Datum še ni dolocen, vendar še ta mesec. Kratko predstavitev novih izdaj ( Senior&Junior, Meksikajnarji in Pixy ) si lahko ogledate v casniku Dnevnik ( ponedeljek 03.07.2006 ).
Striparnica BUCH |
 |
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia