Author |
Topic  |
no dice
New Member

Serbia
208 Posts
Member since 02/03/2006 |
Posted - 17/06/2006 : 00:45:39
|
Prema recima jednog od moderatora UPPS-a (kome je ovde pristup demokratski zabranjen), od pre nekih mesec dana (nedelja gore-dole), na UPPS-u se fakticki ni jedan post vise ne brise. Sve sto prelazi onu ili ovu granicu nalazi se na Kutku za zaludne, iliti Deponiji, pa i sezdesetak Markosovih postova. Pa eto, Emire, Markose, drustvo, izvolte sad, iznadjite dlaku u proverbial jajetu...
|
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 17/06/2006 : 00:54:46
|
ovaj topic je totalno nepotreban. zasto to nisi napisao na topicu na kojem se o tome raspravlja. molim moderatore da maknu ovaj post tamo gdje mu je mjesto. neke od nas ova tema uopce ne zanima, pa ne zelimo da se razmnozi u tisucu sitnih topica. hvala na razumijevanju.
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
no dice
New Member

Serbia
208 Posts
Posted - 17/06/2006 : 00:57:45
|
Moje izvinjenje ako nekome smeta. Mislio sam da ga na ono starom topic-u nece videti svi kojih se tice, posto su vec, kako su rekli, mnogi digli ruke od njega... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/06/2006 : 03:57:53
|
A zasto bi smetalo, ako se vec o tome toliko raspredalo ovih dana. Ne smeta, i ako moderatori obrisu ovaj topic samo ce pokazati da su onakvi kakvim se ne zele pokazati... Ne branim ni UPPS ni stripovi.com vec kazem onako kako mislim. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29624 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/06/2006 : 08:42:52
|
I kakve sad to veze ima? (mada ni to nije tocno, postovi se premjestaju u deponiju, odakle se poslije brisu) Ja se tamo ne vracam, svejedno i zivo me zaboli za forum gdje ne smijem reci svoje misljenje. Ti mozes doci ovdje i bez ikakavog problema reci meni da sam bezobrazna i perfidna osoba, izvrijedjati me i ispljuvati, bez ijednog jedincatog argumenta,ali nitko ti nije brisao postove, nitko te nije izbacio. Probaj to tamo.
Sto se njim tice, oni se mogu vratiti ovamo vrlo jednostavno, dovoljno da zakljucaju moj account tamo.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
no dice
New Member

Serbia
208 Posts
Posted - 17/06/2006 : 10:34:22
|
Ajme. Iz Deponije se nista ne brise. Za ovo si vodio kampanju (ako si za ovo vodio kampanju, u sta cisto sumnjam) u svoje dve kolumne i nebrojeno postova, a sad ti nije stalo?!
Koliko se secam, i ti si mene par puta castio pridevom SRAMOTAN, rekao mi da idem da lizem svoje rane i par drugih nimalo lepih stvari, pa nikom nista... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/06/2006 : 10:50:58
|
Bolesno! U ostalom ovo je site o stripovima i dosta sranja. Imate mail pa lipo udri. Kao što uvaženi kolega ZVELES predlaže, ovakvim raspravama nije uopce misto na ovom forumu a ako ih i ima onda postoje "prijedlozi i komentari" pa izvolite. A oni koje srbi nek se cešu, bez da o tome izvješcju javnost koju to nimalo ne zanima. Hvala!!!
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
no dice
New Member

Serbia
208 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6346 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 17/06/2006 : 11:33:49
|
Dajte ljudi,riješite to preko mailova ili na forumu UPPS-a.Ovo stvarno nema nikakvog smisla i mislim da nikoga ne zanima.
Bond.James Bond. |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 17/06/2006 : 12:14:20
|
oba topica u Svastaru ili neki drugi dio foruma koji nikada ne otvaram. bas nikakve veze sa stripovima nemaju i ne zelim nailaziti na njih.
_________________________ KAJGOD - strip zin i tjedni onlajn strip KUCA STRAHA na www.kajgod.co.nr |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/06/2006 : 14:35:05
|
quote: Originally posted by jurica
oba topica u Svastaru ili neki drugi dio foruma koji nikada ne otvaram. bas nikakve veze sa stripovima nemaju i ne zelim nailaziti na njih.
_________________________ KAJGOD - strip zin i tjedni onlajn strip KUCA STRAHA na www.kajgod.co.nr
Zašto u svaštaru? Ja tamo cesto zalazim pa mi više odgovara da ostane ovdje... Mislim da sam baš prije nekog vremena nekome objašnjavao kako se upravo najžešce rasprave vode u podforumu stripovi (Aci vjerovatno, ne sjecam se). Ovo je upravo dokaz toga. Bude i u svaštari pokoja žestica, kada se Vice pun pravednog gnjeva posvada, ali ništa ove velicine i intenziteta.
Things you own, end up owning you. |
Edited by - Obi-wan on 17/06/2006 14:40:50 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/06/2006 : 14:36:50
|
quote: Originally posted by no dice
Koje srbi? Jel to neka politika? :)
Ma to je ono : baš me srbi po ledima, poceši me malo... Nije to neka velika politika.
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25965 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/06/2006 : 15:48:17
|
I da završimo sa jednim stripom:

Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
|
Edited by - manhunter on 17/06/2006 15:54:12 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/06/2006 : 16:29:23
|
Ja nisam zalazio na UPPS pa ne znam kakva je tamo situacija, ako je vec vas nekoliko reklo da ima cenzure onda je zaista moguce da je to tako. I na stripovi.com ponekad bude malo cenzure, ali evo, moram da priznam da je tacno to sto Markos kaze, ja sam prvi koji nemam dlake na jeziku i koji mu je vec sto puta rekao ko je i kakav je i sta sve mislim o njemu, pa ipak nisam leteo sa foruma, a ocekujem da tako i ostane. No, njegovo je pravo da bude takav kakav je, kao i pravo svakog drugog coveka. Bez obzira na milion mojih zamerki na forum.stripovi.com, ovo sto znam iz sopstvenog iskustva ipak govori da vlasnik i moderatori, doduse veoma polako, sazrevaju po pitanju shvatanja pojma slobode misljenja i iznosenja tog misljenja te granica do koje ta sloboda moze da ide. Da nije tako, i sam bih odavno napustio ovaj forum (premda sam ga vec napustao zbog uvreda nekih clanova, tako da znam dobro kako je nekad tesko trpeti uvrede, ali u tim situacijama ja sam taj koji nije bio dovoljno tolerantan, jer zasto bih uskracivao sebi druzenje i kontakte sa stotinama ljudi koji su ovde svakodnevno zamo zbog jedne ili dve osobe sa kojima se ne slazem. "Ignore lista" je fenomenalna stvar. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25965 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/06/2006 : 16:33:59
|
Pa zar ignore lista nije isto jedna vrsta cenzure?? ;-))
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/06/2006 : 17:06:34
|
quote: Originally posted by manhunter
Pa zar ignore lista nije isto jedna vrsta cenzure?? ;-))
To je kao da sam sebi zabraniš gledati nasilje na TV-u. To ne utice na druge ljude jer si zabranio samo sebi. Plus, možeš si skinuti zabranu ako zaželiš opet to gledati...Ignore lista je neka dobrovoljna samocenzura, ima i bolji naziv, siguran sam...
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/06/2006 : 17:13:01
|
Ignore lista je za fegete, slabice, polutane.
Slobode mišljenja i govora na ovome forumu još uvijek nema, a bogami nema niti pametnih topica u zadnje... ovaj forum nikada ne bijaše dosadniji i bezvezniji kao u zadnje vrijeme...   
in the evidence of its brilliance |
Edited by - kiky on 17/06/2006 17:14:16 |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1929 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 18/06/2006 : 06:17:37
|
quote: Originally posted by dexa pantelejski
Renky --------------------- A oni koje srbi nek se cešu, bez da o tome izvješcju javnost koju to nimalo ne zanima. Hvala!!! --------------------
Renky, s(v)rbi li te malo šovinizam?
www.ekstragedza.tk www.levastranadruma.tk
a ti si se našo javit..nema veceg šoviniste od tebe..
a sto se tice cenzure na upss ja sam se isto osvjedocio jer su mi brisali postove u kome sam branio kordeya a "doticni" koji ga je pljuvao nisu mu obrisali postove...tek kasnije kad sam se bunio i reko da jebeš sajt na kome nemaš pravo na mišljenje i zašto nisu obrisali i njegove postove neko se našao pa ih obrisao..
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
Posted - 19/06/2006 : 10:05:32
|
-------------- a ti si se našo javit..nema veceg šoviniste od tebe..
a sto se tice cenzure na upss ja sam se isto osvjedocio jer su mi brisali postove u kome sam branio kordeya a "doticni" koji ga je pljuvao nisu mu obrisali postove...tek kasnije kad sam se bunio i reko da jebeš sajt na kome nemaš pravo na mišljenje i zašto nisu obrisali i njegove postove neko se našao pa ih obrisao.. -------------------- Bah... Pljuvanje i iznošenje cinjenica imaju veze koliko i strip sa slikanjem u maskirnoj uniformi. Ja uvek kažem ono što mislim, a ako to neko "tumaci" kao ovo ili ono, njegov je problem. To što je uradio Kordej je u svakom pogledu grozno i to što ti moje iznošenje jedne gole cinjenice (koju su mnogi dugo vremena negirali) nazivaš šovinizmom - neka ti bude.
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/06/2006 : 14:02:12
|
Je'l se mogu naruciti cevapi preko upps-a?
"If you diss me you're nameless, if I diss you you're famous so what's a rapper to do." ---Jay-Z--- |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1929 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 19/06/2006 : 15:27:40
|
quote: Originally posted by dexa pantelejski
-------------- a ti si se našo javit..nema veceg šoviniste od tebe..
a sto se tice cenzure na upss ja sam se isto osvjedocio jer su mi brisali postove u kome sam branio kordeya a "doticni" koji ga je pljuvao nisu mu obrisali postove...tek kasnije kad sam se bunio i reko da jebeš sajt na kome nemaš pravo na mišljenje i zašto nisu obrisali i njegove postove neko se našao pa ih obrisao.. -------------------- Bah... Pljuvanje i iznošenje cinjenica imaju veze koliko i strip sa slikanjem u maskirnoj uniformi. Ja uvek kažem ono što mislim, a ako to neko "tumaci" kao ovo ili ono, njegov je problem. To što je uradio Kordej je u svakom pogledu grozno i to što ti moje iznošenje jedne gole cinjenice (koju su mnogi dugo vremena negirali) nazivaš šovinizmom - neka ti bude.
ma daj ne seri..da je cablea u toj epizodi crtao neki amer ili srbin sigurno ne bi rekao da ga je nacrtao u ustaškoj uniformi,ali pošto je kordey hrvat onda je i cable ustaša.. apsolutni kretenski idiotizam i nacionalisticko sranje..
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/06/2006 : 15:42:47
|
quote: Originally posted by Aco
Dajte ljudi,riješite to preko mailova ili na forumu UPPS-a.Ovo stvarno nema nikakvog smisla i mislim da nikoga ne zanima.
Ni na UPPSovom forumu to nikoga ne zanima.
-- "Stay drowned! Stupid Lazarus pit!" |
 |
|
Topic  |
|