forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bez brisanja postova na UPPS-u do daljnjeg
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Nemam ja šta da pokušavam da se izvlacim, ova tema je jednom vec elaborirana na strip vestima, a to što ti nisi upucen je tvoja stvar. Što se odnosa "ustaša" - "domoljub" tice, nemoj da se praviš lud i pricaš kako hrvatski vojnici u ratu sebe nisu nazivali ustašama i to sa poonosom. Baš kao što i srpski sebe nazivali cetnicima.

I nemoj da izvrceš moje reci, ja nisam napisao da kordej treba da se stidi što je ratovao za hrvatsku, vec zato što je iskoristio STRIP U POLITICKE SVRHE.

To neprestano preskacete a to je poneta mog izlaganja za koju niste ponudili nijedan logican argument osim "domoljubnih" naklapanja.

Što se tice Gotovine... Zabole me cvetko i za njega i za vas koji mu dajete po dršku.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/06/2006 : 20:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

Znam jednog srpskog crtaca koji sada radi za Francuze a svojevremeno je ratovao u Vukovaru. Zamisli da taj covek stvai svoju fotku na koricu albuma? Na šta bi to licilo? Meni bi to bilo grozno baš kao i ovo što je ucino Kordej.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk

Pa sto smeta fotka? Ali ako je ratna, iz Vukovara, navjerojatnije je nikad nece staviti, ne brini, Deha. Bio bi to dokazni materijal, 99 posto...jer Francuska je clanica Interpola. A Kordeju samo pohvale. Za razliku od nekih, nije bjezao! Branio svoje, ni milimetra izvan Domovine.

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Rekao sam "ustašku" i ostajem pri svome. Objasnio sam i zašto.

Što se tice ljudi koji su ratovali sa naše strane nemoj da budeš budala i praviš stereotipe. AKo je neko bio tamo ne znaci da je ratni zlocinac. Živeli smo u totalitarnom sistemu, maltene svi su ratovali, ja licno sam bio KZB-u. Moj brat godinu dana na Kosovu. Misliš da je bilo ko imao izbora u slobinom totalitarnom režimu? Ko nije hteo da ide u rat išao je u zatvor. A neki bogami i pod zemlju. Gle samo šta se desilo Curuviji.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/06/2006 : 20:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Say hello, wave good-bye, say hello, wave good-bye......

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 20/06/2006 : 20:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
deksa nemoj namjerno provocirati i koristiti jeftine dnevnopoliticke fore, kao sto je spominjanje imena gotovine samo da bi se njime izprovociralo druge clanove foruma. cita te se jako lako.

vec jednom ti je markos oprostio jednu takvu perfidnu provokaciju kada je modificirao onaj tvoj bezobrazni post na onom bolesnom topicu o bijelom putu. nadam se da ti ovaj put nece oprostiti i da se ne citamo vise ovdje.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Curunire, pricaš bezveze. Dokazni materijal za šta? Da ga je rodena država poslala da brani necije sulude ideje? Da je iza sebe ostavio porodicu da gladuje? I kakva crna moja i tvoja zemlja. Vecinu ljudi su teralid a idu pod okriljem JNA jer su neki pametnjakovici tvrdili da SFRj još postoji.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Zveles, imaš svu slobodu da me banuješ. Ali prvo to uradi sa onima koji su ucinili isto. Jesi li opomenuo Stinkija kada je pomenuo "ratne gubitnike"? Ajde, izjasni se. Pristrasan si i licemeran.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 20/06/2006 : 20:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

I nemoj da izvrceš moje reci, ja nisam napisao da kordej treba da se stidi što je ratovao za hrvatsku, vec zato što je iskoristio STRIP U POLITICKE SVRHE.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk

ocigledno da ti taj strip uopce nisi procitao kad tvrdis ovako nesto. u kakve politicke shvrhe je kordej upotrebio cable-a? molim te prestani lupati gluposti!

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Ne foliraj se i ne skreci temu.
Ponovicu opet:
Jesi li opomenuo Stinkija kada je pomenuo "ratne gubitnike"? Ajde, izjasni se.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 20/06/2006 : 20:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Zveles, ovde se da te podsetim prica o NEDOSLEDNOSTI na forumu UPPS-a. Nešto slicno si ti uradio UPRAVO SADA.
Objasni to.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 20/06/2006 : 20:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

Zveles, imaš svu slobodu da me banuješ. Ali prvo to uradi sa onima koji su ucinili isto. Jesi li opomenuo Stinkija kada je pomenuo "ratne gubitnike"? Ajde, izjasni se. Pristrasan si i licemeran.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk

u ratovima nema pobjednika. SVI su gubitnici, a pogotovo oni koji se ne mogu pomiriti da je rat gotov i da to treba ostaviti iza sebe. ako ti nisi razumio stinkyja, evo, ja ci ti rado protumaciti sto je pjesnik htio reci.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/06/2006 : 20:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Curunire, pricaš bezveze. Dokazni materijal za šta? Da ga je rodena država poslala da brani necije sulude ideje? Da je iza sebe ostavio porodicu da gladuje? I kakva crna moja i tvoja zemlja. Vecinu ljudi su teralid a idu pod okriljem JNA jer su neki pametnjakovici tvrdili da SFRj još postoji.

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk

aha....takvima je bas bilo do veselog fotografiranja...moja zemlja, svakako, ako ti smeta, nisam ti kriv sto zivis u Nokiji:-ppppp

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29624 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/06/2006 : 20:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja cu se ograniciti na to da zakljucam topic, a Dado ce dodijeliti kazne sretnim dobitnicima.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/06/2006 : 23:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
E pa lijepo, izbaceni su svi koji su svojim pisanjem sudjelovali u raspravi nakon upozorenja.
Dan, dva, iako su neki zasluzili i poduze izbacivanje jer im nije prvi put, ali...
... igra se prvenstvo u nogometu pa, mozda smo jos i do cetvrtka raspolozeni...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000