forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SRPANJ IZDANJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/06/2006 : 09:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
A ono što ce mnoge najviše razveseliti je da bi uskoro mogao izaci Maxi Mister No.

Mda? Iz kojeg izvora je to?

Kao što rekoh, sve sam ove podatke našao u registru NSK.

Ako je Mister No Maxi katalogiziran tamo - to vjerojatno znaci da se radi o 'knjizi', tj. tvrdoukoricenom ne-kiosk izdanju. HC, kako to odvratno zvuci, ali nije mi zao zbog toga, vec zbog nedostupnosti na kiosku.

Ne mora znaciti. U registru NSK se nalaze i kiosk izdanja (i to ne samo stripovi, vec i razliciti casopisi i novine), tako da prije možeš ocekivati SC varijantu. U njihovom registru se katalogizira sve, a ne samo knjige.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 29/06/2006 : 09:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Vid

quote:

quote:
Originally posted by Vid

quote:

Malo sam prošvrljao po registru NSK i evo što možemo ocekivati:

- Lucky Luke: Tortilje za Daltone (Goscinny/Morris)
- Lucky Luke: Žica koja pjeva (Goscinny/Morris)
- Lucky Luke: Lov na duhove (Hartog Van Banda/Morris)
- Lucky Luke: Legenda Zapada (Nordmann/Morris)

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."

Znaci dva još neizdana i dva vec prije izdana.

Nijedan od ovih još nije izašao. Ne znam na što si ti mislio...

Tortilje za Daltone i Žica koja peva su vec izašli. Recimo u Biserstripu, pa i u onom izdanju od Politike. Pa sad ne znam, prvo su išli samo još neizdani brojevi, pa je onda izašao Poseban tretman, kojeg vec imamo u tvrdom Biserstripu pa sad opet dva vec prije izdana broja, pa mi baš nije jasno kakvim redom se to izdaje. Logicno bi bilo, da se prvo popune rupe, pa da se možda onda krene na prve Morrisove Talicne, pa tek onda i na ove koje je napisao Goscinny.

TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17

Ha cuj, Bernardova izdanja su namijenjena prije svega za hrvatsku publiku, a vecina ljudi ovdje nije ni cula za Biserstrip ili Politiku.

Pa ja mislim, da je za Biserstrip culo dosta ljudi. A za Politiku još više ali naravno ne zbog ovih izdanja TT i Asteriksa, nego zbog Politikinog zabavnika. No za Biserstrip je sigurno culo barem devedeset posto ljudi, koji kupuju ta nova izdanja, a ostali uglavnom ni za Bookglobe nisu nikad culi (cak sam siguran, da u Hrvatskoj više ljudi zna za Decje novine nego za Bookglobe).

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/06/2006 : 10:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

quote:

quote:
Originally posted by Vid

quote:

quote:
Originally posted by Vid

quote:

Malo sam prošvrljao po registru NSK i evo što možemo ocekivati:

- Lucky Luke: Tortilje za Daltone (Goscinny/Morris)
- Lucky Luke: Žica koja pjeva (Goscinny/Morris)
- Lucky Luke: Lov na duhove (Hartog Van Banda/Morris)
- Lucky Luke: Legenda Zapada (Nordmann/Morris)

Znaci dva još neizdana i dva vec prije izdana.

Nijedan od ovih još nije izašao. Ne znam na što si ti mislio...

Tortilje za Daltone i Žica koja peva su vec izašli. Recimo u Biserstripu, pa i u onom izdanju od Politike. Pa sad ne znam, prvo su išli samo još neizdani brojevi, pa je onda izašao Poseban tretman, kojeg vec imamo u tvrdom Biserstripu pa sad opet dva vec prije izdana broja, pa mi baš nije jasno kakvim redom se to izdaje. Logicno bi bilo, da se prvo popune rupe, pa da se možda onda krene na prve Morrisove Talicne, pa tek onda i na ove koje je napisao Goscinny.

Ha cuj, Bernardova izdanja su namijenjena prije svega za hrvatsku publiku, a vecina ljudi ovdje nije ni cula za Biserstrip ili Politiku.

Pa ja mislim, da je za Biserstrip culo dosta ljudi. A za Politiku još više ali naravno ne zbog ovih izdanja TT i Asteriksa, nego zbog Politikinog zabavnika. No za Biserstrip je sigurno culo barem devedeset posto ljudi, koji kupuju ta nova izdanja, a ostali uglavnom ni za Bookglobe nisu nikad culi (cak sam siguran, da u Hrvatskoj više ljudi zna za Decje novine nego za Bookglobe).

Cak da su i culi, ne možeš od Bernarda ocekivati da se ravna po necemu što je izašlo prije 10-20 godina.

Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 29/06/2006 : 10:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

[/quote]

Ne pretjeruj. Znam na što misliš i djelomicno se slažem ali ova tvrdnja nema smisla.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 29/06/2006 : 11:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
Pa nema ništa loše u tome, ako ce izdati sve Lucky Luke, samo kad je vec krenuo sa onim brojevima, koji dosad nikad nigdje nisu izašli mogao je prvo pokriti sve ove rupe, inace bi bilo bolje, da se krene kronološkim redoslijedom nego ovako nasumce.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/06/2006 : 11:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel

Ne pretjeruj. Znam na što misliš i djelomicno se slažem ali ova tvrdnja nema smisla.
[/quote]

Zašto ne bi imala smisla? Lucky Luke kod nas izlazi i na kioscima, a ove iz mlade generacije baš boli kurac što je netko prije 20 godina izdao taj isti strip, da ne kažem u drugoj državi.

Edited by - Mr. Bushido on 29/06/2006 11:39:27
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 29/06/2006 : 11:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Ovi iz mlade generacije uopce ne citaju stripove, pa ih boli i za jedne i za druge. A mi smo svi citali i Biser strip i Politiku iako se danas nakon što nas je Berni razmazio toga stidimo.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 29/06/2006 : 11:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
zakaj bi se stidio
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/06/2006 : 11:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel

Ovi iz mlade generacije uopce ne citaju stripove, pa ih boli i za jedne i za druge. A mi smo svi citali i Biser strip i Politiku iako se danas nakon što nas je Berni razmazio toga stidimo.

Speak for yourself.

A to što su današnja izdanja kvalitetnija, to je druga stvar.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000