Author |
Topic  |
|
sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 29/06/2006 : 19:06:11
|
Zar vam se ne cini, da je vec vreme. da i zagor dobije po zasluzi? tvrdoukoriceni GIGANT. koja bi po vama bila tema? ja preferiram hellingena. a radnja bi se odvijala u srednjevekovnoj evropi. U vreme bolesti crne kuge, koju je naravno prouzrokovao hellingen. u borbi s njim zagor stize u srednji vek i tako zapravo spasava celo civilizirani zapadni svet. a prica pocinje, kada ciko otkriva srednjevekovnu knjizicu i na jednoj slicici prepoznaje zagora...
sta kazete?
|
Edited by - sigismundus on 29/06/2006 19:22:13
|
|
Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 29/06/2006 : 19:13:44
|
da, jadni zagor nema dovoljno izdanja pa mu baš fali još gigant...
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
 |
|
jack 50
Senior Member

.jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 29/06/2006 : 19:13:54
|
quote: Originally posted by sigismundus
Zar vam se ne cini, da je vec vreme. da i zagor dobije po zasluzi? tvrdoukoriceni GIGANT. koja bi po vama bila tema? ja preferiram hellingena. a radja bi se odvijala u srednjevekovnoj evropi. U vreme bolesti crne kuge, koju je naravno prouzrokovao hellingen. u borbi s njim zagor stize u srednji vek i tako zapravo spasava celo civilizirani zapadni svet. a prica pocinje, kada ciko otkriva srednjevekovnu knjizicu i na jednoj slicici prepoznaje zagora...
sta kazete?
Ja potpuno podržavam   Svaka Zagorova epizoda je dobrodošla |
 |
|
BuDi79
Starting Member
26 Posts
Member since 13/03/2006 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/06/2006 : 23:27:11
|
Kako bi se zvao taj zagor ? Sin City :-)))))))))))) ?
"If you diss me you're nameless, if I diss you you're famous so what's a rapper to do." ---Jay-Z--- |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts
Member since 15/02/2006 |
Posted - 30/06/2006 : 09:34:53
|
hm....... ........koliko znam za vrijeme crne kuge nisu bili baš moralisti........ a zašto ne bi bila i kakva eroticna epizoda zagora? Možda sa vjencanjem (prva bracna noc isl), može Frida a i kakva 16- godišnja junferica.......... možda Ciko sa svojim ''coming out'' baš za vrijeme vjencanja (spoznaja da gubi zagora i u biblijskom smislu)......... a ako vec maštamo, zašto ne zagor koji usrecuje tako ženske kao muške (probrane!!!!) predstavnike ljudskog roda...... mislim, stvarno za crne kuge je bilo puno stresa i ljudi su se tješili kako su znali i umjeli........
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/06/2006 : 10:36:08
|
quote: Originally posted by Rose Ann
hm....... ........koliko znam za vrijeme crne kuge nisu bili baš moralisti........ a zašto ne bi bila i kakva eroticna epizoda zagora? Možda sa vjencanjem (prva bracna noc isl), može Frida a i kakva 16- godišnja junferica.......... možda Ciko sa svojim ''coming out'' baš za vrijeme vjencanja (spoznaja da gubi zagora i u biblijskom smislu)......... a ako vec maštamo, zašto ne zagor koji usrecuje tako ženske kao muške (probrane!!!!) predstavnike ljudskog roda...... mislim, stvarno za crne kuge je bilo puno stresa i ljudi su se tješili kako su znali i umjeli........
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm
Kakve su to sad gluposti... Pa Zagor je strip za mlade osobe i one koji se tako osjecaju. Eroticna epizoda, Ciko coming out,16 godišnja junferica!!! Mislim da to sve baš i nije materijal za strip o Zagoru...
Things you own, end up owning you. |
Edited by - Obi-wan on 30/06/2006 10:39:22 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 30/06/2006 : 10:42:33
|
quote: Originally posted by Rose Ann
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm
Vidi tko to mašta! Tebi preporucam Helgu, mani se ti Zagora, vidim da si zahtjevna sexofilka. Taj strip ti može zadovoljiti svku poganu želju koju možeš zamisliti...
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts
Posted - 30/06/2006 : 10:46:33
|
Helga mi nije po ukusu ( a i muškarci su cudno crtani). Možda Klara..... ali ono je više socialna i ina kritika kao šta drugo........ Hej, ako cu jednog dana (ako Bog da) da Hogara vidim golog, šta fali zagoru :D, pa baš je ljep komadic mesa......
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 30/06/2006 : 11:25:12
|
Helgu crtanu od Barrosa (hardcore+sex+medieval+fetish+incest), a ne ženicu od Hogara Strašnog
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts
Posted - 30/06/2006 : 14:02:24
|
(DeeCay....... Erna je najbolja....... samo moram iskopati te stripove; da ne govorim napamet.....'ebi ga, kad imam toga puno....stripova mislim :D )
 |
|
|
Topic  |
|