Mislim da Marco Verni od svih novih crtaca Zagora najvise obecava. Crta u Ferrijevom stilu, a nadam se da ce taj crtac sto vise crtati Zagora. Ja bih rado cuo sto vi mislite o tome? To vas pitam jer svi od novih crtaca Zagora imaju talenta, ali mislim da nisu svi za Zagora. Neki od njih bi morali da crtaju neke druge likove i mislim da bi jim to bolje poslo za rukom. Imam osijecaj da ce Marko Verni postati nasljednik Ferrija i sto se tice naslovnica. Sta vi mislite? Ako se nekom ovo cini dosadno pitanje onda neka izvini, ali mislim da nekoliko ljudi koji citaju Zagora ne zna za neke crtace i scenariste koji su radili i rade na Zagoru.
Ja sam od Vernija vidio tek jedan crtež a to je premalo da bih donio neki sud o njemu.Nadam se da je dobar i da ce nas ubuduce uveseljavati svojim radovima.
Mislim da radi na Almanacco dell'Avventura 2003 koji mislim da bi trebao izaci 21.9.2002. Idi na Bonnelijevu stranicu tamo mislim da ces naci 2 crteza od Vernija. Markos, zanima me tvoj komentar iako znam da si puno zauzet drugim stvarima.
quote: Mislim da radi na Almanacco dell'Avventura 2003 koji mislim da bi trebao izaci 21.9.2002. Idi na Bonnelijevu stranicu tamo mislim da ces naci 2 crteza od Vernija. Markos, zanima me tvoj komentar iako znam da si puno zauzet drugim stvarima.
Ja sam covjeka osobno vidio na djelu (ima cak i slika na nasem sajtu u clanku sa reportazom sa Cartoocomicsa - http://www.stripovi.com/Archive.asp?Heroes=ZG) i moram reci da me je covjek odusevio. Sad, kakav ce biti u samom stripu vidjet cemo za par tjedana, ja mislim da ce biti dobar.