forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 beetle bailey
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 06/07/2006 : 08:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message
Nisam sigurna je li ovome mjesto ovdje, ali ipak....
U ruke mi je došla knjiga (da sad ja to strucno prepišem):
''The best of Beetle Bailey'' Mort Walker
A Thirty-three Year Treasury
Designed and edited by Brian Walker
Published by COMICANA BOOKS
Distributed by HOLT, RINEHEART AND WINSTON/NEW YORK
Copyright 1984 by Comicana Inc.
All Beetle Bailey comic strips copyright 1950 - 1984 by King features Syndicate, Inc.
Cover Design by Robert Reed
cca 240 stranica
Sad........ da li to šta vrijedi, da li da zadržim ili je to samo potrošni materijal? Stripici (pasice ) su OK, ali ne znam ......
Molim za savjet

Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/07/2006 : 08:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Meni vrijedi 50 kuna, ako odlucciss da tebi ne vrijedi...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 06/07/2006 : 09:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message
znaci...... 50HRK je 1660SIT je 6,93EU..............

Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 06/07/2006 : 10:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:
Originally posted by Rose Ann

All Beetle Bailey comic strips copyright 1950 - 1984 by King features Syndicate, Inc.
cca 240 stranica
Sad........ da li to šta vrijedi, da li da zadržim ili je to samo potrošni materijal? Stripici (pasice ) su OK, ali ne znam ......
Molim za savjet

Možeš odlucit, da ne vrijedi i prodati meni
Meni bi to sigurno bilo jako drago.

TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 07/07/2006 : 10:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Koliko je meni poznato od COMICANA BOOKS je objavljeno nekoliko takvih knjiga pocetkom 90-ih:
"The best of Beetle Bailey"
"The best of Nancy"
"The best of Hi and Lois" i
"Najbolje od Hogara" kojeg je tiskao Beli Put.

Bud Plant Comics je nedavno prodavao Beetle Bailey-a i Nancy po cini mi se 10 dolara, a Hi and Lois po 8 dolara, s tim da su knjige bile kao nove.

Ako netko ima ocuvanu "The best of Hi and Lois" nudim 100 kuna.
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 07/07/2006 : 23:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message
quote:
Originally posted by Rose Ann

cca 240 stranica
Molim za savjet

nista ti to ne valja...cak je i radioaktivno.....e sad...ja ZNAM ODLAGATI OPASNI OTPAD
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 08/07/2006 : 12:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
aj, aj crna rose

šta to radiš sa mojom knjižurinom?
zar ne piše na njoj "vrati me"?
mili bože, skoro, da je daš na aukciju. ajmeeee....

da, Peyo, bila je to sjajna serija Comicane. I da, baš je tu knjigu The Best of Hagar Beli put upotrebio kao osnovu za "Hagar, Najbolje od mene". Time, što ju je naknadno obojio, i dodao još jednu spremnu rec. Moju, dakako. I naravno, stavio u hardcover.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/07/2006 : 17:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Bas sam mislio pitati je li to novo izdanje Belog Puta:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 10/07/2006 : 05:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message

.............em.............. ma ja samo da vidim, šta si mi to turno u ruke...........
..........em..............

Go to Top of Page

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 10/07/2006 : 13:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message

Niste valjda sada svi ljuti na mene...........?

Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 15/07/2006 : 12:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message
Rosita a kako ti se ovo cini?

Edited by - simi on 15/07/2006 12:10:57
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 15/07/2006 : 13:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
hej, šta je ovo?

crtic?

gde to našo?
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 15/07/2006 : 13:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message
da animirani film je to i sasvim sasvim dobro napravljen....nevjerojatno je kako ponekad covjek slucajno nabasa na neke stvari....tako sam naletio i na crtani film o hogaru strasnom...jednako dobro napravljen
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/07/2006 : 13:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Pa ti imas arhivu filmova... vise nista ne trazim po netu, zovem prvo tebe...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 15/07/2006 : 13:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Pa ti imas arhivu filmova... vise nista ne trazim po netu, zovem prvo tebe...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

pa to vama dadotima govorim stalno... trebalo je malo vremena....ali neka...sada valjda znate sto vam je ciniti :)
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 16/07/2006 : 07:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
pitanje i odgovor

da li ce Beetle Bailey biti izdanje Belog puta?

ne znam. voleo bih. voleo bih, da Hogar dobije drugara, da se nastavlja serija enciklopedicnih prikaza junaka i autora. zamislite, da ima takvih pet, šest knjiga... Da se naprave knjižurine i o junacima, koji su specificni kod nas... ma bajno bi bilo.
Ali Hogar je samo jedan. On je simbol in odstupa od drugih strip junaka. tako, da je veliko pitanje šta ce još biti. glavno je, da se hogar drži u prodaji. ako treba i reprintima. jeste, ideja o redov biliju je pala, ali to je na žalost sve. a da je nešto konkretno odluceno, ionako ne bi smeo, da pricam, jebote...
al, da postavimo pitanje. ako vam ne smeta.
kojeg bi junaka, poznatog kod nas, želeli, da vidite u izdanju tipa Hogar, najbolje od mene.
samo, da ne bude zagor, molim vas...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2006 : 10:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne znam. Johnny Hazard, Steve Canyon, Terry & The Pirates, Peanuts...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2006 : 10:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I Rip Kirby. Ali ne najbolje od, nego posebna edicija, od pocetka pa do sto dalje...

Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 16/07/2006 : 10:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
hmmm, da

hvala na predlozima

sve je to razmatrano

Rip Kirby? od pocetka pa do što dalje. dobar predlog. ali skoro neizvodiv. previše je toga. najbolje od Raymonda? pa najbolje od Prentica?
to bi skoro pilo vodu, zar ne?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2006 : 11:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
hm, to bih kupio samo ako bi bilo popraceno dovoljnom kolicinom kvalitetnih tekstova. S druge strane, kronoloski reprint Rip Kirby-a, cijeli Raymond, pa onda Prentice... mmmm... Dobro odstampana, prevedena i opremljena serija, ne pitam za cijenu...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/07/2006 : 11:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> ne pitam za cijenu...

Da, ono, za cijenu ne pitass ti...:) Kompletan Raymond je ofrlje 900 stranica (nije bilo tjednih tabli, je li?) ... a ne znam bass da je visse tako popularan da bi ljudi uzimali dalje od prve. Prmeda, ako ide Valiant ... Biblioteke? Eto, Markose, preuzmi...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2006 : 11:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Rado bih ja to radio, cak sam i poslao mail nekome u Americi (Pacific Comics ili nesto slicno) tko to objavljuje trenutno, ali odgovora nisam dobio. Tko uopce ima prava za to?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/07/2006 : 12:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Za Ripa... To je recimo omiljeni serijal (van frankofonske humoristicke škole) mog matorog, a ne sumnjam da ima još takvih... verovatno postoji tržište za tako nešto.

Moj deda bi pak voleo Tajnog agenta X9... ;)

--
"Regarde la comete, Sweep. Dans deux mille ans elle reviendra verifier si nous sommes bien tous morts."
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 16/07/2006 : 13:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
koja familijarna tradicija
svaka cast
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 17/07/2006 : 09:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Mene bi razveselila kolekcija Najbolje od:

Bringing Up Father (ili Porodica Tarana kako je kod nas prevedeno ili ponegdje Jiggs and Maggie) od George-a McManus-a

ili

Blondie od Chic Young-a (epizode iz 30-ih godina prošlog stoljeca).

Ali o tim stripovima i njihovoj kvaliteti zna možda 10-ak ljudi ...

Tko zna francuski neka pogleda izdanja Futuropolisa ...
Go to Top of Page

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 17/07/2006 : 10:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

Mene bi razveselila kolekcija Najbolje od:

Bringing Up Father (ili Porodica Tarana kako je kod nas prevedeno ili ponegdje Jiggs and Maggie) od George-a McManus-a

ili

Blondie od Chic Young-a (epizode iz 30-ih godina prošlog stoljeca).

Ali o tim stripovima i njihovoj kvaliteti zna možda 10-ak ljudi ...

Tko zna francuski neka pogleda izdanja Futuropolisa ...

i mene

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000