seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 07/07/2006 : 19:44:57
|
Marko Ajdaric, vrijedni strip fan iz Brazila se javlja sa sljedecom viješcu:
Mogu vam svima reci da, uz veliku cast, imam zahtev od strane brazilske izdavacke kuce "Opera Graphica", da pripremim antologiju devete umetnosti koja ce obuhvatiti autore svih zemalja bivse Jugoslavije, u duhu naseg portala "Strip vesti" u kome su autori i izdavaci pomenutih zemalja, fokusirani i zastupljeni sa velikim respektom. Antologija ce imati 200-280 strana a postoji mogucnost da sadrzi i jednu do dve kolor sveske (dodaci) sa po 16 strana.
Veoma sam srecan sto sam izabran da organizujem prvo ovakvo izdanje u svetu, za koje zelim pripremiti prezentacioni tekst i pokazati sta je sve ucinjeno zadnjih 60 godina. U pomenutom tekstu namera ce biti da se citaocima prikazu cinjenice o strip crtacima, karikaturstima, casopisa, Izdavaca i dogadjajima povezanim za i oko 9-te umetnosti.
Imajuci u vidu da brazilsko trziste nije tako sjajno, nemoguce je uraditi ovu knjigu bez razumevanja i podrske od strane samih autora, u smislu da daju svoju saglasnost za objavljivanje njihovih radova.
Kako bih zeleo da stupim u kontakt sa umetnicima, i tako uspesno zavrsim ovaj posao uz nadu da ce to pomoci da se sazna za nas rad, evo vam mojih kontakta:
e-mail: ajdaric@uol.com.br MSN: neoramaqq@hotmail.com
GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE !
|
|