cuj uništiti pajper. nije valjda da nece nabaviti novi kasnije? i ko od prijatelja biva ubijen? kad dolazi ta prica, jel odmah iza ove "kamena zamka" ili...?
"Experience is simply the name we give our mistakes"
cuj uništiti pajper. nije valjda da nece nabaviti novi kasnije? i ko od prijatelja biva ubijen? kad dolazi ta prica, jel odmah iza ove "kamena zamka" ili...?
Nabavice novi kasnije, a prica ce poceti u broju 41. Bice ubijen npr. mehanicar Augustino.
Kada spomene se ova zemlja mala e onda se i za malo može reci mašallah!
Zar nije ta americka minisaga bila toliko loša da je sam Nolitta zapovjedio da se Mister No odmah mora vratiti u Brazil? Navodno su Mignacco i ekipa bili zamislili totalno drugacijeg Mister Noa.
Zar nije ta americka minisaga bila toliko loša da je sam Nolitta zapovjedio da se Mister No odmah mora vratiti u Brazil? Navodno su Mignacco i ekipa bili zamislili totalno drugacijeg Mister Noa.
Nisu sve epizode sjajne ali su ipak bolje od ovih koje SA trenutno izdaje.
Nisu sve epizode sjajne ali su ipak bolje od ovih koje SA trenutno izdaje.
Imam nekoliko epizoda na talijanskom i mogu ti reci da nisu ostavile neki utisak na mene.
80%epizoda koje se desavaju u SAD-u su sjajne,steta sto taj kvalitet ne postoji u novim epizodama,mada cujem da se nas pilot ipak nece gasiti kao sto je najavljivano
Prvo se rugaš cjelokupnoj fan naciji Mister Noa, a onda tražiš detalje, aa? E ne može tako!
Prvo se rugaš cjelokupnoj fan naciji Mister Noa, a onda tražiš detalje, aa? E ne može tako!
Wealth beyond measure, outlander...
c c c c deecay i ti ga baš pretjera. ko se uopce rugao? dont bi sili. samo sam pitao šta je toliko zanimljivo u toj kad je svi toliko željno cekaju.
Inace,bio sam u malom zaostatku kod Mister NO-a od Strip-agenta,pa evo mali rezime cianja da ne otvaram novi topic:
Covjek bez prošlosti/Istraga visoka rizika/Mozaik zlocina - vrlo dobro i zanimljivo Zaboravljeni grad/Kamena zamka - zabavno i opuštajuce.U stilu Indiane Jonesa. Specijal Hijene i dodatak Kruger - dobar specijal Maxi - odlican,nešto najbolje od MisterNO-a a i Bonellija uopce u zadnje vrijeme
Dakle sve u svemu,zadovoljan sam kvalitetom MisterNo-a na kioscima.
Od ovih posljednjih Mister No epizoda ubjedljivo najbolja mi je prica o onom ninji: ninja je prikazan kao prava mašina za ubijanje, hladnokrvan, misteriozan, bezosjecajan i gotovo nepobjediv. To je ninja kakvog ga ja zamišljam, a ne kao u Zagoru gdje ih doticni junak obara kao burad :) Ostale epizode Mister Noa u izdanju SA su cisti prosjek :(
Od ovih posljednjih Mister No epizoda ubjedljivo najbolja mi je prica o onom ninji: ninja je prikazan kao prava mašina za ubijanje, hladnokrvan, misteriozan, bezosjecajan i gotovo nepobjediv. To je ninja kakvog ga ja zamišljam, a ne kao u Zagoru gdje ih doticni junak obara kao burad :) Ostale epizode Mister Noa u izdanju SA su cisti prosjek :(
Od ovih posljednjih Mister No epizoda ubjedljivo najbolja mi je prica o onom ninji: ninja je prikazan kao prava mašina za ubijanje, hladnokrvan, misteriozan, bezosjecajan i gotovo nepobjediv. To je ninja kakvog ga ja zamišljam, a ne kao u Zagoru gdje ih doticni junak obara kao burad :)
Da,ali zaboravio sa na onu staru narodnu poslovicu a ona glasi "Samo ninja može ubiti ninju"(Leslie Elridž,kao što je i jaki primjetio).A ovdje ga Mister NO slisti dosta jednostavno.Ipak,dobra je epizoda,naravno.