Author |
Topic  |
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 18/07/2006 : 02:59:09
|
quote: Originally posted by verter
pa senko jel gotov vise taj kolac? atmosfera se usijala 
PS: potrazite na kioscima novi DD pod nazivom "urlator" 
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Sutra saljem ekspresno za Nis Nisekspresom 
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/07/2006 : 10:21:25
|
"Sutra saljem ekspresno za Nis Nisekspresom"
mislis nissexpresom 
izgleda da opet hepek moram upotrijebiti  
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
ana max
Junior Member

435 Posts
Member since 21/01/2004 |
Posted - 18/07/2006 : 16:11:39
|
quote: Originally posted by dexa pantelejski
Mailove razmenjuj sa tvojom toplom bracom. Možda ti se posreci pa nadeš novog decka.
Šta je s tobom? Prozvaceš nekog pederom i sad misliš da cemo svi gutati to. Tako ja sad mogu ici forumom i vikati kako je Dexa peder. Posle 100 ponavljanja, stvarno ce svi tako i da te vide. U cemu je smisao tvog pljuvanja? Ovo je forum, ljudi tu daju svoje mišljenje o svacemu, nije bitno kome je pitanje upuceno. Tako i ja sad moram uleteti s ovim a nisam juricin advokat niti njemu pada na pamet da traži to od nekog kao što sam ja. Ali ne mogu cutati niti je po meni okej da cutim.
|
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/07/2006 : 16:16:48
|
ko zna ana, mozda preporucuje one metode jer ih je isprobao...
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
Posted - 18/07/2006 : 18:48:09
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by dexa pantelejski Što se tice IZBACIVANJA... SAD je prava prilika da to uciniš.
Ah, tebi se igra mucenika? Ma neka tebe, ali ja vise necu gubiti vrijeme na ove gluposti, jer prije bi nasao zajednicki jezik sa zidom, izgleda.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Prvo pretiš, onda se praviš lud. Ako vec treniraš strogocu, onda pokaži da imaš muda.
Lepo si nabrojao da su moji postovi prekoracili neke samo tebi znane kriterijume (a ocigledno je da su se neki ljudi tebi svojevremeno bliski objektivnosti ucili direktno od tebe. Plus si ih zarazio i paranojom...) pa kad je vec tako, a ti me lepo banuj.
Što sebi dozvoljavaš ovakve stvari?
A što se "muceništva" tice, nisam ispao "mucenik" kad sam otišao sa Sagite, niti kad su mi na UPPS-u obrisali gomilu postova, pa ne vidim što bi tako bilo u ovom slucaju. Bolje da se razidemo ko ljudi nego da se svadamo do u nedogled.
Možda tebi tvoj ego ne dozvoljava da sagledaš stvari u njihovoj pravoj velicini, ali je stvarno pateticno... Jel ti stvarno misliš da je clanstvo na ovom forumu tolika privilegija da je odlazak iz istog ravan žrtvi?
Jebga, jedna stvar je ocigledna a to je DA TI SE MOŽE.
Ti si vlasnik ovog sajta i foruma, a ja kao gost, ne bih želeo da boravim u kuci gde me domacin smatra nepoželjnim.
Problem je u tome što si opet bio konfuzan, nedorecen i itekako neobjektivan. A sve zamerke na moj racun možeš da vežeš macku o rep, jer ako je neko ovde bio vulgaran i primitivan, onda si to ti.
Opet može ti se i niko ti ne brani da odreduješ svoje aršine i budeš diktator.
Nemoj samo da se FOLIRAŠ.
Na ovom forumu je onako kako tebi odgovara, kako ti misliš da treba i primenjuju se tvoja pravila. Što je i logicno. Al ti bi hteo da ubediš ostale da postoji tobož neka demokratija, sloboda mišljenja i štajaznam. U suštini, na moju veliku žalost, pokazao si da nisi ništa bolji od Bobana, ili nekih ljudi sa UPPS-a, ALI BI SILNO ŽELEO DA PRIKAŽEŠ SEBE KAO DRUGACIJEG.
Što nisi i sva je prilika neceš ni biti.
Dakle, TVOJ JE POTEZ MARKOS.
Prestani da se praviš lud i skrivaš iza tankih živaca i šupljih argumenata.
www.pressing-magazine.com www.ekstragedza.tk www.levastranadruma.tk |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/07/2006 : 19:41:34
|
Demokracija i sloboda misljenja postoji. Rekao si sto god si htio, nitko ti nista nije zabranio niti ti je ista brisano, cak i kad si presao granicu dobrog ukusa, nisi niti izbacen, a trebao si biti. Na ostalo nemam volje odgovarati. Ako se vidimo na Salonu stripa u BG-u na koji se nadam doci, mozemo nastaviti uzivo, ali ovako, na forumu, nema smisla.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 16:06:15
|
Zaboravljaš jednu bitnu stvar. Banovanje služi da bi se OSTALI CLANOVI foruma ZAŠTITILI od onih koji, kako kažeš, "prelaze granicu dobrog ukusa". U njihovo ime, ti kao vlasnik i administrator mora da reaguješ.
Osim toga, DA LI U POMENUTO PRELAŽENJE DOBROG UKUSA SPADAJU TVOJA POMINJANJA KURCA I PICKE MATERINE? Cisto da znam, jer:
AKO TI, KAO WEBAMASTER, SEBI DOZVOLIŠ TAKO NEŠTO, ŠTO I MI OSTALI NA FORUMU NE BI POŠLI TVOJIM PRIMEROM?
Ako je ovo: "DOBRO, PICKA LI MU MATERINA, JE LI I OVO NEDVOSMISLENO? ŠTO OVDJE STOJI?" i ovo: "Ma znas sta Dexo? Sad mi te je pun kurac, stvarno."
Taj DOBAR UKUS na koji se pozivaš?
Inace, ne posecujem BGD vašar stripa, ja sam izraziti južnjak sa kompleksom provincije (bio si na UPPS-u i Sagiti pa si i sam mogao da se uveriš u to) tako da se necemo videti, ali cu te svakako kontaktirati mailom da mi objasniš neke stvari jer se ovde, u javnosti, veoma uspešno praviš lud.
Kakav patetican nacin izbegavanja odgovornosti. Stvarno si me razocarao, Markose.
Prvi si pomenuo IZBACIVANJE, pa onda BUDI DOSLEDAN. Što si se sad sakrio u MIŠJU RUPU?
Banovao bi ti mene, znam, ali si i sam svestan da to ne bi mogao da uciniš, a da ti SAVEST OSTANE CISTA.
PS. Demokratija i sloboda mišljenja na ovom sajtu NE POSTOJI. Ti si to POKAZAO U PRAKSI.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/07/2006 : 16:26:13
|
Eh prije nego se pocme spominjati demokracija mozda nebi bilo lose prouciti taj pojam...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:14:22
|
Tako je, Dado.
Markose, ajd u biblioteku da nauciš šta je demokratija. Vidiš da su poceli da te prozivaju i tvoji sopstveni moderatori.
Inace, Dado, ja sam izraziti antidemokrata. U ime iste je na ovoj planeti pocinje najviše zla u zadnjih 50 godina. A najviše me nervira kada neko o demokratiji ima isti stav kao ja, a folira se da nije tako.
Btw, u antickoj Grckoj (odakle i potice izvorno znacenje ove reci) demokratija se ticala EKONOMICNO GUPRAVLJANJA ROBOVIMA.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:18:33
|
Jesi ti siguran kome je bila upucena poruka o demokratiji...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:34:00
|
Ha-ha, jako sam se uplasio, znas...   Ovaj znak volis pa evo jos jednom  
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:35:06
|
Nego ozbiljno sto je to po tebi demokracija i sloboda misljenja, kad vec kazes da je ovdje nema? Probaj to sazeti u par recenica molim te, eseji i traktati me umaraju...
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:42:19
|
Daj bre, kako da ti opišem nešto što ne postoji?
Evo, ovako: kada ja vredam Juricu, to je neukus i to je za "izbacivanje". Šta god "izbacivanje" bilo, jer ocigledno je kod Markosa to veoma rastegnut pojam.
Kada Markos psuje i divlja : to nije neukus, to je normalno... On je nervozan i nervoza je sama po sebi opravdanje.
Dakle, sve ono što ja radim je nedemokratija, a sve ono što se Markosu može to je - demokratija.
Doduše, neretko je to što Markos piše identicno onome što ja pišem i ja, ali nema veze.
Toga ima i u svetu, recimo, kad Al Kaida bombarduju New York, to je teroristicki napad, kad Ameri ubiju 1000 iracke dece, to je odbrana slobode i demokratije. Razlika je u finesama, a te finese odreduje onaj ko ima vlast.
Na ovom forumu vlast ima Markos. Dakle, demokratija - to je Marko Šunjic.
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:45:46
|
quote: Originally posted by Rico
Ja sam protiv demokracije bilo kakve vrste! Narod su ovce, a kad ovce vladaju nastane sranje!
Brale, klikni, neš se zajebat http://rico.bloger.hr/
U pravu si, Rico. Možda je ovo jedna tužna istina, ali je istina. Osim toga, "demos" (narod) i "kratein" (vladati) jesu dve reci koja tvore kovanicu "demokratija".
Na forumima ne "vladaju" clanovi vec administratori i moderatori, dakle - nema demokratije.
Naravno, neko se uvek može pozvati na njeno moderno, široko i izvedeno znacenje, ali od toga bi vec ispali dosadni i dugi eseji. A Dado ih ne voli. Kad bolje razmislim, ne volim ih i ja.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:48:03
|
Da bih znao sto je tko kome rekao morao bih sve citati a to mi se ne da. Ocekivao sam da ces mi objasniti pojam demokracije a ne izrazavati zasto ti se nesto ne svidja oko dogadjaja koji se vezu za demokraciju i slobodu. Ti si rekao da nema demokracije i slobode misljenja na ovom forumu, a mene to kao moderatora interesira u kojem segmentu, ne bazirajuci se samo na tvoju prepisku sa Markosom. Jer niste forum samo TI i Markos niti je ono sto vi pisete u ovom topicu jedini sadrzaj foruma.
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 18:53:02
|
E, pa sorry, Dado, opaska se nije odnosila na tebe. Ja licno mislim da ti svoj moderatorski posao obavljaš dobro i odgovorno.
Moja opaska se ipak ticala Markosa, koji priznaje da ima drugacije aršine i da to nije ništa cudno, koji preti izbacivanjem a onda se pravi lud, i koji proziva ljude zbog stvari koje i sam cini.
Mislim, nek bude tacno to što on kaže, al šta ima da mi zamera on koji NIJE NIŠTA BOLJI OD MENE? Štaviše, GORI JE. Ja nisam psovao ko kocijaš.
Slažeš se da vlasnik i glavni amdinistrator ovog sajta treba da POSLUŽI ZA PRIMER ostalim clanovima? Ako on psuje i divlja, šta ostale sprecava da to ne cine?
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 19/07/2006 : 18:57:03
|
"Picka li mu materina" je genericka psovka. Nije bila upucena tebi. "Pun mi te je kurac" nije uvreda. To je samo grub nacin da nekom kazes "Ides mi na zivce, pusti me na miru".
S druge strane "manijak, budala, homoseksualac" su direktne uvrede.
Skrivanje u misju rupu? Izbjegavanje odgovornosti? Ne, nakon onog Henryevog posta mi je puno jasniji smisao tvojih postova, stoga jednostavno ne zelim gubit vrijeme na rasprave s tobom. Rekao sam sto sam imao i nemam volje navlacit se s tobom u nedogled.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/07/2006 : 18:57:04
|
Pouka ove price: uzivo se sve ovo moze srediti za 5 minuta. Savjetujem da posjetite Ricin blog ima dobrih stvari!
GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/07/2006 : 19:01:18
|
Mogu samo opet ponoviti da nisam pratio sve sto ste pisali, niti cu o tome suditi. Dotakao sam se demokracije jer mislim da ljudi cesto brkaju taj pojam. Kao i pojam sloboda govora ili sloboda misljenja. A misljenja sam da sloboda govora nije na ovom forumu ugrozena...
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 19/07/2006 : 19:04:09
|
quote: Originally posted by seinfeld
Pouka ove price: uzivo se sve ovo moze srediti za 5 minuta. Savjetujem da posjetite Ricin blog ima dobrih stvari!
GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE !
E, pa to im i ja govorim. Al tamo nema demokracije, sve što mi se ne svida, isti cas brišem.
Brale, klikni, neš se zajebat http://rico.bloger.hr/ |
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 19:08:13
|
quote: Originally posted by Markos
"Picka li mu materina" je genericka psovka. Nije bila upucena tebi. "Pun mi te je kurac" nije uvreda. To je samo grub nacin da nekom kazes "Ides mi na zivce, pusti me na miru".

Genericka? Psovka? Psovka mož bude genericka?    
Je l to nešto ko "jebanje za nevinost"?   
Markose, mnogo se družiš sa deda Zokijem, taj Vujaklijin virus je opasno zarazan.
quote: S druge strane "manijak, budala, homoseksualac" su direktne uvrede.
Nije tacno. TO JE GRUB NACIN DA SE NEKOM KAŽE KAKO JE DOSADAN I IMA NIZAK NIVO INTELIGENCIJE. A REC "HOMOSEKSUALAC" NIJE NIKAKVA UVREDA. PITAJ JURICU. DODUŠE, AKO SI ŠOVINISTA I HOMOFOB, MOŽDA ZA TEBE I JESTE.
Ja da sam hteo da ga uvredim, reko bi mu da je PEDERCINA.
Lepa vežba iz predmeta LOGIKA PO MARKOSU, A? 
Osim toga, AKO TO JESU UVREDE, što lepo ne reaguješ i zaštitiš sirotog Juricu od slicnih nasrtaja? Znao si banovati ljude i za manje stvari.
quote: Skrivanje u misju rupu? Izbjegavanje odgovornosti? Ne, nakon onog Henryevog posta mi je puno jasniji smisao tvojih postova, stoga jednostavno ne zelim gubit vrijeme na rasprave s tobom. Rekao sam sto sam imao i nemam volje navlacit se s tobom u nedogled.
Paranojooooooo... Cuješ li me?   
Henri ti je taj post piso neposredno nakon povratka iz kafane "Dagi" gde je stuko telecu glavu i hektolitar špricera. Voli to da radi kad mene nema u redakciji.. A cisto sumnjam da i on zna šta tu ustvari piše.
Nema veze, važno je da si ti "otkrio" nešto.  
 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Posted - 19/07/2006 : 19:09:35
|
quote: Originally posted by Dado
Mogu samo opet ponoviti da nisam pratio sve sto ste pisali, niti cu o tome suditi. Dotakao sam se demokracije jer mislim da ljudi cesto brkaju taj pojam. Kao i pojam sloboda govora ili sloboda misljenja. A misljenja sam da sloboda govora nije na ovom forumu ugrozena...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Od strane tebe nije. Za ostale - ce vidimo.
Licno sam i protiv slobode govora.
 |
|
Topic  |
|