forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tex: Mrtva laguna i iznenadjenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 17/07/2006 : 09:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
desice se cudo..

drale
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 17/07/2006 : 09:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

ofc, ali nisu na taj nacin nepobjedivi, zaista me nerviraju strip junaci za koje drugi tipovi unutar stripova govore kao o Bogu npr. kada neki neinteligenti indijanac kaze da je Zagor nepobjedivi duh, ili kada neki domoljubni traper kaze kako je Blek najaci i najhrabriji covjek... Mister No, Dylan i ekipa su smrtnici a za Zagora i Bleka zaista ne sticem takav dojam, a ona bacva Ciko ajme da barem on umre u nekoj epizodi :))))

ali ako nista Zagor je barem dobar za skupljati posto ga je izaslo masu

Ako te Zagor i Blek nerviraju zašto ih onda citaš?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2006 : 11:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

ofc, ali nisu na taj nacin nepobjedivi, zaista me nerviraju strip junaci za koje drugi tipovi unutar stripova govore kao o Bogu npr. kada neki neinteligenti indijanac kaze da je Zagor nepobjedivi duh, ili kada neki domoljubni traper kaze kako je Blek najaci i najhrabriji covjek...

Za Indijance kužim, to je normal da vjeruju u nadljudska bica i Bogove i štuju kult Zagora. Sasvim normalna stvar koja ne bi smjela nervirati. A Blek i Mark se ravnaju prema ondašnjim sterotipima o lijepim, dugokosim ljepotanim koji su jaki i mudri poput Bogova...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 17/07/2006 : 11:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
citam ih da ubijem vrijeme i zato jer sam u mogucnosti da dodjem do svih izdanja stripova koji izlaze na kioscima, doduse nisam jos odlucio odvojiti 25 kuna za bleka ili za nekog Zagora jer mi je stvarno predjetinjasto i naivno evo samo primjer jedan. Dakle neki maskirani tip ( pod kukuljicom nekom ) sece Amerikom i ubija domoljube, e sada kada taj tip nekoga opali sakom ostane mu zig ( malo Supermikea ) na licu sa znakom GB!
Dakle tip ubija Amerikance i ostavlja zig GB, sto bi to moglo znaciti ??? I kada profesor otkrije, Roddy mu kaze: Vi ste najpametniji covjek.... omg
A tek kada Bleku kazu da je najpametniji a u svakoj ga epizodi izdaju
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 17/07/2006 : 11:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
a DeeCay opet ima pravo ( : sto se tice Marka, ali on mi je nekako manje naivan od prethodna dva, on mi vise izgleda pisan u duhu Captain America,a i Zalosna Sova / Flok su mi nekako interesantni
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/07/2006 : 14:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

citam ih da ubijem vrijeme i zato jer sam u mogucnosti da dodjem do svih izdanja stripova koji izlaze na kioscima, doduse nisam jos odlucio odvojiti 25 kuna za bleka ili za nekog Zagora jer mi je stvarno predjetinjasto i naivno evo samo primjer jedan. Dakle neki maskirani tip ( pod kukuljicom nekom ) sece Amerikom i ubija domoljube, e sada kada taj tip nekoga opali sakom ostane mu zig ( malo Supermikea ) na licu sa znakom GB!
Dakle tip ubija Amerikance i ostavlja zig GB, sto bi to moglo znaciti ??? I kada profesor otkrije, Roddy mu kaze: Vi ste najpametniji covjek.... omg
A tek kada Bleku kazu da je najpametniji a u svakoj ga epizodi izdaju

Previše se zamaraš sa stripovima koji su pisani za mlade naraštaje.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/07/2006 : 14:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by jack 50

quote:

Mister No maxi je predobar, ovi ostali nisu ( fosile nisam citao , a Oklahoma nije losa ali nista posebno ) Maxi Zagor je glup, kao i ostali Zagor stripovi u kojima debil u majici sa kamenom sjekirom mlati ljude... jedini gluplji strip od Zagora je Blek

I kako bi fosile citao kad još nisu ni na kiosku.

Citao ih je u originalu.
Go to Top of Page

Rache
New Member

Croatia
198 Posts

Member since 31/08/2005

Posted - 17/07/2006 : 18:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rache a Private Message
Ali nije - vidis lijepo da covjek cita ono s kioska i to samo stripove s postenim dijalozima za intelektualce :)
Stripovi su to ljudi moji (i to oni za mase)- ako ti se citaju pametni dijalozi ima i knjizevnosti :)

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/07/2006 : 08:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Jebes knjizevnost,knjige su ti samo stripovi sa scenaristom koji nema para za crtaca

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 18/07/2006 : 08:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Jebes knjizevnost,knjige su ti samo stripovi sa scenaristom koji nema para za crtaca

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.

Isto tvrdi i moj kum.

Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 18/07/2006 : 17:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
[quote]Originally posted by Tex Willer

-------------------------------------------------------------------
Vidi, vidi, sada mi je sve jasno?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000