Author |
Topic  |
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
jack 50
Senior Member

.jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 17/07/2006 : 09:27:17
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
ofc, ali nisu na taj nacin nepobjedivi, zaista me nerviraju strip junaci za koje drugi tipovi unutar stripova govore kao o Bogu npr. kada neki neinteligenti indijanac kaze da je Zagor nepobjedivi duh, ili kada neki domoljubni traper kaze kako je Blek najaci i najhrabriji covjek... Mister No, Dylan i ekipa su smrtnici a za Zagora i Bleka zaista ne sticem takav dojam, a ona bacva Ciko ajme da barem on umre u nekoj epizodi :))))
ali ako nista Zagor je barem dobar za skupljati posto ga je izaslo masu
Ako te Zagor i Blek nerviraju zašto ih onda citaš? |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/07/2006 : 11:08:07
|
ofc, ali nisu na taj nacin nepobjedivi, zaista me nerviraju strip junaci za koje drugi tipovi unutar stripova govore kao o Bogu npr. kada neki neinteligenti indijanac kaze da je Zagor nepobjedivi duh, ili kada neki domoljubni traper kaze kako je Blek najaci i najhrabriji covjek...
Za Indijance kužim, to je normal da vjeruju u nadljudska bica i Bogove i štuju kult Zagora. Sasvim normalna stvar koja ne bi smjela nervirati. A Blek i Mark se ravnaju prema ondašnjim sterotipima o lijepim, dugokosim ljepotanim koji su jaki i mudri poput Bogova...
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 17/07/2006 : 11:38:25
|
citam ih da ubijem vrijeme i zato jer sam u mogucnosti da dodjem do svih izdanja stripova koji izlaze na kioscima, doduse nisam jos odlucio odvojiti 25 kuna za bleka ili za nekog Zagora jer mi je stvarno predjetinjasto i naivno evo samo primjer jedan. Dakle neki maskirani tip ( pod kukuljicom nekom ) sece Amerikom i ubija domoljube, e sada kada taj tip nekoga opali sakom ostane mu zig ( malo Supermikea ) na licu sa znakom GB! Dakle tip ubija Amerikance i ostavlja zig GB, sto bi to moglo znaciti ??? I kada profesor otkrije, Roddy mu kaze: Vi ste najpametniji covjek.... omg A tek kada Bleku kazu da je najpametniji a u svakoj ga epizodi izdaju |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 17/07/2006 : 11:39:33
|
a DeeCay opet ima pravo ( : sto se tice Marka, ali on mi je nekako manje naivan od prethodna dva, on mi vise izgleda pisan u duhu Captain America,a i Zalosna Sova / Flok su mi nekako interesantni |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 17/07/2006 : 14:48:24
|
citam ih da ubijem vrijeme i zato jer sam u mogucnosti da dodjem do svih izdanja stripova koji izlaze na kioscima, doduse nisam jos odlucio odvojiti 25 kuna za bleka ili za nekog Zagora jer mi je stvarno predjetinjasto i naivno evo samo primjer jedan. Dakle neki maskirani tip ( pod kukuljicom nekom ) sece Amerikom i ubija domoljube, e sada kada taj tip nekoga opali sakom ostane mu zig ( malo Supermikea ) na licu sa znakom GB! Dakle tip ubija Amerikance i ostavlja zig GB, sto bi to moglo znaciti ??? I kada profesor otkrije, Roddy mu kaze: Vi ste najpametniji covjek.... omg A tek kada Bleku kazu da je najpametniji a u svakoj ga epizodi izdaju
Previše se zamaraš sa stripovima koji su pisani za mlade naraštaje. |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 17/07/2006 : 14:49:45
|
quote: Originally posted by jack 50
Mister No maxi je predobar, ovi ostali nisu ( fosile nisam citao , a Oklahoma nije losa ali nista posebno ) Maxi Zagor je glup, kao i ostali Zagor stripovi u kojima debil u majici sa kamenom sjekirom mlati ljude... jedini gluplji strip od Zagora je Blek
I kako bi fosile citao kad još nisu ni na kiosku.
Citao ih je u originalu. |
 |
|
Rache
New Member

Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 17/07/2006 : 18:37:41
|
Ali nije - vidis lijepo da covjek cita ono s kioska i to samo stripove s postenim dijalozima za intelektualce :) Stripovi su to ljudi moji (i to oni za mase)- ako ti se citaju pametni dijalozi ima i knjizevnosti :)
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/07/2006 : 08:38:53
|
Jebes knjizevnost,knjige su ti samo stripovi sa scenaristom koji nema para za crtaca
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/07/2006 : 08:53:12
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Jebes knjizevnost,knjige su ti samo stripovi sa scenaristom koji nema para za crtaca
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Isto tvrdi i moj kum.
 |
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 18/07/2006 : 17:26:23
|
[quote]Originally posted by Tex Willer
Jebes knjizevnost,knjige su ti samo stripovi sa scenaristom koji nema para za crtaca ------------------------------------------------------------------- Vidi, vidi, sada mi je sve jasno?
|
 |
|
Topic  |
|