forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 JULIA BROJ 5 - Oteti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/08/2006 : 11:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by hello
to bi išlo malo teže jer se stripovi ponekad tiskaju po nekoliko brojeva unaprijed pa bi se na neko pitanje i sl. odgovorilo tek za nekoliko mjeseci.

Govoriš o Van Goghu, ne? Zašto se tiska nekoliko brojeva unaprijed? Ako je mogao dnevnik parcijalno i ako mogu talijanu, zašto ne bi i jedan hrvatski izdavac imao poštu? NIsmo ni mi u takvom zaostatku.

Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?
Elementary, my dear Watkins...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/08/2006 : 12:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
to bi išlo malo teže jer se stripovi ponekad tiskaju po nekoliko brojeva unaprijed pa bi se na neko pitanje i sl. odgovorilo tek za nekoliko mjeseci.

Govoriš o Van Goghu, ne? Zašto se tiska nekoliko brojeva unaprijed? Ako je mogao dnevnik parcijalno i ako mogu talijanu, zašto ne bi i jedan hrvatski izdavac imao poštu? NIsmo ni mi u takvom zaostatku.

Pretpostavljam da se tiskaju unaprijed zbog manjih troškova.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/08/2006 : 12:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Pa tiskaju se, mislim, i svi Ludensovi stripovi po više brojeva zajedno, što se može primjetiti po neuskladenosti reklama u stripovima s trenutnim stanjem na kioscima.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/08/2006 : 12:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by kico

A di je Ðulija?
Kod mene nema na kiosku!

a baš san ti sinoc htio odgovoriti na onaj gore post gdje si napisa "tek sutra" da nece doci danas.

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/08/2006 : 12:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?

Ovo bi imalo daleko visse smisla da pisse "Holmes"...

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/08/2006 : 13:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?

Ovo bi imalo daleko visse smisla da pisse "Holmes"...

Pa bi, da u pitanju nisu Duffy Duck i Porky i njihove verzije legendarnog dvojca... A i lošije je kad se izbaci iz konteksta.

Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 18/08/2006 : 19:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
Kod mene još nema Julie, i jel Julia ili Ðulija? Po meni bi se Ðulija pisala Giulia
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29495 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/08/2006 : 19:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Julia

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 25/09/2006 : 23:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Po meni je ovo bolja epizoda nego Oci ponora.
Go to Top of Page

skot
Junior Member

Croatia
356 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 26/09/2006 : 00:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send skot a Private Message
quote:
Originally posted by Aftermath

Kod mene još nema Julie, i jel Julia ili Ðulija? Po meni bi se Ðulija pisala Giulia

Bila bi Giulia da je radnja stripa smještena negdje u Italiju, a pošto je Julia Amerikanka onda je ocito da se Julia izgovara Ðulija. Za potvrdu toga poslušati istoimenu pjesmu od Chrisa Ree.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/09/2006 : 06:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by skot

quote:
Originally posted by Aftermath

Bila bi Giulia da je radnja stripa smještena negdje u Italiju, a pošto je Julia Amerikanka onda je ocito da se Julia izgovara Ðulija. Za potvrdu toga poslušati istoimenu pjesmu od Chrisa Ree.

Džulija a ne Ðulija.

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/09/2006 : 06:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
@ hello

je li gazda zadovoljan prodajom prvog broja?

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 26/09/2006 : 13:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Evo Julia je vec došla na kioske, Mali rendžer ce za par dana
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/09/2006 : 14:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Evo Julia je vec došla na kioske, Mali rendžer ce za par dana

Pa i nije baš
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/09/2006 : 14:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
pogledaj bolje, moguce je da nema na svim kioscima (tako je barem u mom gradu - u centru ima, a na neke 'rubne' kioske ne dolaze svi stripovi)
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/09/2006 : 15:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

pogledaj bolje, moguce je da nema na svim kioscima (tako je barem u mom gradu - u centru ima, a na neke 'rubne' kioske ne dolaze svi stripovi)

gledao u centru Zaprešica
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/09/2006 : 16:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Na kioscima po rivijeri jedva našao strip.
U Makarskoj po kiosku samo jedan primjerak.
Našao u B.Vodi dva primjerka;jedan glancer.
Prezadovoljan!
Go to Top of Page

skot
Junior Member

Croatia
356 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 26/09/2006 : 17:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send skot a Private Message
Pronaci Juliu u glanc stanju na kiosku je nemoguca misija. Ne znam u cemu je stvar, jel to zbog transporta ili cega...? Blažene strip knjižare...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/09/2006 : 17:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ma baš tetu briga kakav ces strip Julie prodati, sa malo povijenim listovima ili otiskom od šalice kave ili sa otiskom od špage na paketu...

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 26/09/2006 : 20:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ma baš tetu briga kakav ces strip Julie prodati, sa malo povijenim listovima ili otiskom od šalice kave ili sa otiskom od špage na paketu...

Da samo vidiš neke primjerke koji se vrate. Ma zgužvani, cak i poderani mogu se shvatiti, desi se slucajno, ali kad neko debelim markerom napiše broj 10 preko cijelog stripa to je stvarno previše.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 26/09/2006 : 20:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

@ hello

je li gazda zadovoljan prodajom prvog broja?

Tek ce se sredinom sljedeceg mjeseca znati pravo stanje prodanih primjeraka. Što se tice svega ostaloga mislim da je dosta zadovoljan.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 27/09/2006 : 07:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Jucer se teta na kiosku zamislila kad sam trazio Kriminala i Mister No-a, ali je rekla odma da nova Julia nije stigla jer je ovih dana puno ljudi trazi. Jel moguce da se tolko dobro prodaje? Ni mi je jasno.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3894 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 27/09/2006 : 11:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
baš san sinoc procita drugi broj i mogu rec da je bolji od prvog!
totalno poremecena homoseksualno orijentirana serijska ubojica....rrrrr....baš po mom ukusu! :)

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 27/09/2006 : 15:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
dobra je julia totalno, a primjerak koji sam nabavio je prosto savrsen, za razliku od prvoga koji je recimo 4..
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 27/09/2006 : 17:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Distribucija Julije mi se cini totalna koma.

Prvi broj u Makarskoj prvih dan-dva se jedva mogao pronaci, bilo ga je na 3-4 kioska po 1 ili 2 primjerka. Nakon par dana pojavio se na skoro svim kioscima ali opet malo primjeraka.

Sa drugim brojem situacija je malo bolja ali opet na više kioska je nema nego ima.

Na jednom kiosku sam vidio uvezanih 20-ak komada i mislim da ove što rade nemaju baš neku volju to raspakirati i izložiti.
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000