Nekako mi je drago što je ova trilogija završila te ce poceti epizode od 1 broja. Moram priznati da me malo izmucilo ovih 120 x 3 stranica za jedan slucaj...JEl neko citao, kakvi ce neprijatelji biti dalje, u kojem smjeru ide odnos sa njezinom sestrom, kako ce se razradivati dalje sa ljubavnicima? Hoce li se Julijin privatni život rašclanjivati i razvijati ili ce ostati na ono vjecna neženja ko Castellijev odnos Martin/Dijana (dorno, ne racunam da su se oženili nedavno)...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Nekako mi je drago što je ova trilogija završila te ce poceti epizode od 1 broja. Moram priznati da me malo izmucilo ovih 120 x 3 stranica za jedan slucaj...JEl neko citao, kakvi ce neprijatelji biti dalje, u kojem smjeru ide odnos sa njezinom sestrom, kako ce se razradivati dalje sa ljubavnicima? Hoce li se Julijin privatni život rašclanjivati i razvijati ili ce ostati na ono vjecna neženja ko Castellijev odnos Martin/Dijana (dorno, ne racunam da su se oženili nedavno)...
Slijede i dalje dobre epizode, u principu sve su one iznad prosjeka i kvalitativno relativno dosta ujednacene, samo sto je problem sto se nakon 50-tak malo umoris od rjesavanja novog slucaja, bar ja jesam. Ocekivao sam neki razvoj lika i odnosa, ali tu je ocito ostao vjecni status quo. I da, epizode su uglavnom jednocinke, ali bit ce i duplih... Mislim da je 9/10 prva takva, ako se ne varam.
Hello mozel se kako ubaciti nesto na prvom listu Julie da nije samo prazan papir,ruzno izgleda a ima cak i broj stranice. Kad se zacitam i dodjem na stranicu 4 onda gledam,gledam samo neko bijelilo. Ne bi bilo zgorega i ne racunati naslovnicu kao stranica 1 vec -1 pa kad obrnes 0 pa tek onda 1 .
Originally posted by Markos Ocekivao sam neki razvoj lika i odnosa, ali tu je ocito ostao vjecni status quo.
Za razliku od od vecine ostalih Bonelli stripova :)
Ovo je ipak pisao Berardi. A i ni Bonelli nije sto je nekad bio. Vidi MV npr., tu ginu vazni likovi, situacije se mijenjaju i nema povratka na staro...
Originally posted by Markos Ocekivao sam neki razvoj lika i odnosa, ali tu je ocito ostao vjecni status quo.
Za razliku od od vecine ostalih Bonelli stripova :)
Ovo je ipak pisao Berardi. A i ni Bonelli nije sto je nekad bio. Vidi MV npr., tu ginu vazni likovi, situacije se mijenjaju i nema povratka na staro...
Nadajmo se. U prvih dvanaest brojeva ima tocno dva važna lika i na kraju 12-tog oba su živi i zdravi i nepromjenjeni u odnosu na kraj prvog broja. A prošlo je 1200 stranica.
Originally posted by JohnDrake Nadajmo se. U prvih dvanaest brojeva ima tocno dva važna lika i na kraju 12-tog oba su živi i zdravi i nepromjenjeni u odnosu na kraj prvog broja. A prošlo je 1200 stranica.
¸ Pa nije to bas tako. Odnos Poea i Venta se prilicno mijenja kroz brojeve, kao da se polako upoznaju, tako se meni bar cini. Drugo, gine Sepavi konj, koji je jedan od kljucnih likova serijala na pocetku.
Najbolje onda da preskocimo na 8. broj da se ne zamaramo sa ovih 4 prije gdje se odnos ne razvija... Ajd onda detalji, jel muško u pitanju il žensko?
A kad smo pricali o razvoju odnosa, nismo baš svi mislili na razvoj seksualnih odnosa, barem ja nisam, nego na odnos Julije i drugih likova, ne nužno seksualnom smislu. Pa nismo tu neki napaljeni tinejderi!