Broj 4 je i po meni imao stvarno loš crtež, ali vec broj 5 ima potpuno suprotan stil crtanja, broj 6 ima isto odlican crtež i ne znam sad koji broj kasnije ima crtež koji je predivan. Ali opet nade se i koji broj gdje je crtež opet loš. To ja ne volim kod Bonellijevih novih stripova, umjesto da na stripu rade autori koji više manje slicno crtaju pa da ne bude velikih odstupanja od izgleda likova u jednoj epizodi sada cete recimo na primjeru Julije vidjeti razliku izmedu crteža br 4. i broja 5. Usporedite takoder onog nesretnog Chariolu i Ferrija, a takvih primjera je puno puno.
Nadam se da necete odustati od Julie nakon 5-6 brojeva.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Broj 4 je i po meni imao stvarno loš crtež, ali vec broj 5 ima potpuno suprotan stil crtanja, broj 6 ima isto odlican crtež i ne znam sad koji broj kasnije ima crtež koji je predivan. Ali opet nade se i koji broj gdje je crtež opet loš. To ja ne volim kod Bonellijevih novih stripova, umjesto da na stripu rade autori koji više manje slicno crtaju pa da ne bude velikih odstupanja od izgleda likova u jednoj epizodi sada cete recimo na primjeru Julije vidjeti razliku izmedu crteža br 4. i broja 5. Usporedite takoder onog nesretnog Chariolu i Ferrija, a takvih primjera je puno puno.
Iskreno receno, meni se kod Chiarolle jedino ne svida kako crta sam lik Zagora, ali u cjelini gledamo, smatram da je on najvece osvježenje u Zagorovoj ekipi
Dragi srdjane, znam da je ovo vrijeme radosti i darivanja i srece, no sreco, preporucio bih ti da pogledaš topic dva više ili niže s nazivom "DD spec na kioscima Kuca prokletih"
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Još nešto... namucio sam se dok nadem glancere i Juliu i M.Rendžera našao sam jednu "zanimljivost" a ta je,da su kod Julie svi hrbati sjebani(kao da idu malo u koso). Našao sam jedan "pravilniji" primjerak,pa sam zadovoljan. Da li je tako i kod vas? Obratite pažnju.
Još nešto... namucio sam se dok nadem glancere i Juliu i M.Rendžera našao sam jednu "zanimljivost" a ta je,da su kod Julie svi hrbati sjebani(kao da idu malo u koso). Našao sam jedan "pravilniji" primjerak,pa sam zadovoljan. Da li je tako i kod vas? Obratite pažnju.
Jest. Al kako kod mene na kiosku je uvijek samo 1-2 primjerka tako moram uzeti i takav zeznuti. Svih 5 brojeva dosada su mi na neki nacin ošteceni nažalost.
Inace, epizoda ponovno sjajna. Odlican tempo, zanimljivi likovi. Solidan crtež Laure Zuccheri. Vrlo sam zadovoljan ovim serijalom! Palac gore za VanGogh
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
ide hrbat u koso, i ja sam primjetio. ali ne smeta mi
Dragi srdjane, znam da je ovo vrijeme radosti i darivanja i srece, no sreco, preporucio bih ti da pogledaš topic dva više ili niže s nazivom "DD spec na kioscima Kuca prokletih"
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Dobro, dobro, nisam video odmah A što se tice Julije tacno je da su rubovi (hrbati ), sjebani, takode i kod malih rendžera i nisu stripovi iste velicine, mislim nisu onako kao kod Ludensa tacno jednaki kao po koncu, eto to je i moja zamerka za stripove Van Gogh
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ja jedva našao MR i Juliju-obišao pola grada. Prodavacice me cudno gledale kad bih ih upitao. Jedna mi je rekla da je Van Gogh slikar . Nakon svega u centralnom kiosku nadoh 5-6 komada od kojih skoro svi u lošem stanju. Nakon što sam prebirao tražeci bolji i nervozno vrtio glavom prodavacica me pita:"U cemu je problem", na što ja upitam jesu li ove stripove dovezli u kombiju ili vukli po cesti. Ipak sam uspio naci neoštecenu Juliju sa skoro ravnim hrbatom i MR za ocjenu 4+. Zadovoljan kad sam vidio kakvi su ostali! Hello, bar provajte nešto sa dostavom ucinit, ako vec ne ide sa tiskarom.
meni je vec u trecem dijelu to bilo, a da ne govorim o velicini stripova, svaki je drukcije velik. Jedan tako dobar strip, a tako traljavo napravljeno...
Nakon ovih pet brojeva Julije mogu samo konstatirati da je serijal jako dobar, cak iznad mojih ocekivanja! Krimici,ali vidi se Berardijev rukopis u odnosima medju likovima,u nekoj njemu specificnoj"ljudskosti".
Ja jedva našao MR i Juliju-obišao pola grada. Prodavacice me cudno gledale kad bih ih upitao. Jedna mi je rekla da je Van Gogh slikar . Nakon svega u centralnom kiosku nadoh 5-6 komada od kojih skoro svi u lošem stanju. Nakon što sam prebirao tražeci bolji i nervozno vrtio glavom prodavacica me pita:"U cemu je problem", na što ja upitam jesu li ove stripove dovezli u kombiju ili vukli po cesti. Ipak sam uspio naci neoštecenu Juliju sa skoro ravnim hrbatom i MR za ocjenu 4+. Zadovoljan kad sam vidio kakvi su ostali! Hello, bar provajte nešto sa dostavom ucinit, ako vec ne ide sa tiskarom.
Ne traži po periferiji vec ajde odmah u centralni kiosk ili u onaj na Marineti.(prodavacica barem zna o cemu pricaš)