hehe sjetio sam se jutros kad sam citao onu raspravu dexa/marko na ono objasnjenje rijeci demokratija iz emisije sta djeca znaju o zavicaju(a to sam cuo u emisiji nedjeljom u 2 od aleksandra kad je gost bio, mislim, cedomir jovanovic - inace apsolutna legenda). kaze bila jednom jedna zena i ona sa muzem isla preko rijeke(muz se zvao Demo). i tako upadne u rijeku i povice: "demo mokra ti ja!". eto sta djeca znaju o zavicaju dado, hajd reci da si cuo ovu definiciju demokratije i imas kolu od mene u subotu
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
jednom su bili banovani sejo i heyoka zbog sale sa smrcu (doduse to je bilo poprilicno drugacije ali ipak na istom osnovu). zbog toga su se i moderatori promijenili
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
dexa pantelejski dobrano pretjerujes... Znam, provociras da bi te se izbacilo, OK, tvoje pravo. No ako tvoje postojanje na ovom forumu ima smisao samo da bi provocirao ostale clanove na ovaj ili onaj nacin onda to jako puno govori o tvome karakteru. Ukoliko mi imas sto objasniti slobodno se javi na mail.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne