forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bokun recenzija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/07/2006 : 20:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Vice, ono nije bilo ništa osobno, drago mi je što voliš strip i sve, ali skuliraj se, s takvom agresivom neceš postici pozitivan efekt, štoviše, postici ceš negativan kontraefekt... I ja sam radio pizdarije na ovom sajtu (tko nije?), ali sad dostojanstveno starim i pijuckam konjak dok pišem memoare...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajte ljudi, pustite Vicea, covek samo traži svoje mesto pod suncem, svi smo mi bili takvi.
Vice, samo se ti opusti i idi meni za ljubav izvežbaj na bubnjevima "st. anger" od Metallice. Ovo ozbiljno mislim!!

Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 25/07/2006 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

Tiger,ako si na godišnjem,mogao bi napisati koju recenziju Texa!

Neku ultrajadnu?
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Nisam rekao da dijelim Vicine vrijednosne sudove.Štoviše! Pa nisi se valjda uvrijedio!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/07/2006 : 20:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack

quote:

Neku ultrajadnu?

neka ti Ceci pomogne :)
P.S: valda sam dobro zapamtio nadimak tvoj sukomentatora

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 20:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajte ljudi, pustite Vicea, covek samo traži svoje mesto pod suncem, svi smo mi bili takvi.
Vice, samo se ti opusti i idi meni za ljubav izvežbaj na bubnjevima "st. anger" od Metallice. Ovo ozbiljno mislim!!

Ako pod psovanjem svega zivoga svima okolo mislis "svi smo mi bili takvi" onda
molim da me se iskljuci. Ja sam odgojen u strogoj krscanskoj obitelji...
No sad ozbiljno, nitko ne moze imati stotinu popravnih i kad ih ne polozi svaki put
dobije neki novi rok, tako to ipak ne ide. A mislim da je se njemu cesto pruzila ruka...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 20:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack

quote:

Neku ultrajadnu?

Samo ti napisi a pusti nama da procjenimo.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Stavite ga na led jedno mjesec-dva,nemojmo o nekim definitivnim izbacivanjima...
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 25/07/2006 : 20:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:

Nisam rekao da dijelim Vicine vrijednosne sudove.Štoviše! Pa nisi se valjda uvrijedio!

Ma daj... šala.
Od ponedjeljka sam na godišnjem pa cemo valjda nešto "zakopat".
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

vice, vice... ja pitah za razlog izbacivanja i ti ga odmah doslovce dajes.
Izbacen si vec po XXX puta zbog svojih izjava i svi su ti tolerirali tvoje godine
i stosta. Osobno sam se i zauzimao za tebe bas zbog tvojih godina, mnogima
se vec odavno nebi oprostilo to sto je sve oprosteno tebi.
Vratim ti account jer mi nije jasno tko te izbacio i jos manje zbog cega.
I sad ti lijepo pljunes na sve to. Steta...
Ali svako strpljenje ima svoje granice i svojim zadnjim postom na ovom forumu
samo potvrdjujes da sam ja ocito bio u krivu a drugi vjerovatno u pravu...

Ma pusti ga Dado, vidi se da je covek stvarno zaljubljen u stripove, a u njegovim godinama se sve drugacije vidi. Voli Zagora, pokušava da piše recenzije za svog omiljenog junaka, i onda ga neko odbije..To ti je poput šamara u tom uzrastu. Znam da drugima ne bi bilo oprošteno toliko kao njemu, ali je on malo uzavrele krvi, i to zbog stripova!!
Pusti ga, zabavno je sa njim..A i one psovke mislim da niko nece uzeti za ozbiljno.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 20:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Stavite ga na led jedno mjesec-dva,nemojmo o nekim definitivnim izbacivanjima...

Bio je izbacen 20 dana i sto se promjenilo?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Ako pod psovanjem svega zivoga svima okolo mislis "svi smo mi bili takvi" onda
molim da me se iskljuci. Ja sam odgojen u strogoj krscanskoj obitelji...
No sad ozbiljno, nitko ne moze imati stotinu popravnih i kad ih ne polozi svaki put
dobije neki novi rok, tako to ipak ne ide. A mislim da je se njemu cesto pruzila ruka...

Ma ne mislim na psovke, eto malopre sam napisao post, bez da sam video ovaj. Psovke nisu u redu, naravno, eto ja i dan-danas ne psujem... Ali je to uradio u afektu, kao što rekoh, retko ko ce ih uzeti za ozbiljno. Ali, eto, necu da ti protivurecim, još ceš i mene zbog Vicea na giljotinu..

Edited by - manhunter on 25/07/2006 20:54:51
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 25/07/2006 : 20:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Ništa,ali nekako je ipak specifican lik(nisam ga upoznao,prosudujem po forumu),cini se da je stvarno zaljubljenik.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 21:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
manhunter tebi je to puno lakse napisati i misliti nego meni.
Meni kao obicnom clanu foruma puno toga nece smetati, ono sto me ne zanima ne bih citao,
ako netko pise uvrede nebi me osobno pogodile jer me ne moze uvrijediti netko tko mi nista ne znaci.
Ali ja ne mogu samo razmisljati kao clan foruma vec i kao moderator.
Sve sto si mi rekao to sam mislio i ja. Drugi bi ga mozda vec ranije za stalno izbacili
no ja sam uvijek pokusavao nekako to ublaziti i mozda sa nekom duzom kaznom pokusati
vratiti ga da pise malo smirenije i da malo bira rijeci.
No na kraju na sve to on ne reagira i ispada da sam ja samo naivac sto sam vjerovao u njega.
I sto sad? Treba nekome pustiti da pise sto hoce i da vrijedja kako hoce po forumu
samo zato sto ima odredjeni broj godina ili sto se mozda nesretno zaljubio?
Ja sam svoje napravio, sve sto sam mogao, za vise od toga nemam ni vremena ni volje...

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 25/07/2006 : 21:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Što se tice recenzija,meni se baš svida raznolikost u pristupu razlicitih autora. Iako,možemo govoriti o boljim i lošijim recenzentima po nekim objektivnim kriterijima nikako ne bi volio da su sve recenzije na siteu djelo jednog najboljeg recenzenta(ma tko on bio). Kako je site baziran na volonterenstvu,tako svaciji trud treba cjeniti kao doprinost stripovskoj zajednici.Naravno,da kriteriji trebaju postojati,po meni ove Vicine recenzije takoder nidu spremne za objavljivanje.Ipak,kriteriji su ocigledno s vremenom rasli jer ima nekoliko(svega par)recenzija koje danas sigurno ne bi bile objavljene.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/07/2006 : 21:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dado, razumem te apsolutno, ne znam ni ja šta bih radio u tvom položaju. A ako si u nekom fazonu izbacivanja, imao bih ja još par kandidata..

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/07/2006 : 21:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pa doci ce na vaš sastanak u Splitu, cvrsto ga zgrabite, dve tri vzgojne oko kepe i covek ozdravljen:)

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 21:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Ništa,ali nekako je ipak specifican lik(nisam ga upoznao,prosudujem po forumu),cini se da je stvarno zaljubljenik.

Ja volim vidjeti mlade ljude koji rado citaju stripove i odtuda moja podrska njemu, ALI...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2006 : 21:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dado, razumem te apsolutno, ne znam ni ja šta bih radio u tvom položaju. A ako si u nekom fazonu izbacivanja, imao bih ja još par kandidata..

Ma nisam uopce, ti znas da ja ne volim nikoga izbaciti... ali za neke novce sve se radi...

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 25/07/2006 : 21:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
OK,Roma locuta,causa finita!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/07/2006 : 09:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Evo me nazad, jeba van pas mater!!!

Mislim da je netko nekad rekao da jedino što ne možeš istrijebiti, to je porok

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 26/07/2006 : 09:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Zbilja mi je taj Vice postao simpatican usprkos svih ispada. A o njegovim ljubavnim problemima da ne govorim . I ova njegova zadnja reakcija koja ga je kostala glave me vise nasmijala nego naljutila. Mislim, s pravom je izbacen jer to nije smio napraviti, ali svejedno... Jel netko pozna tog momka osobno? Jel bio u Makarskoj?

Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 26/07/2006 : 13:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Evo me nazad, jeba van pas mater!!! Ajde picke, sad imate razlog da me izbacite pa to ucinite, greška moj kurac, zajebajite nekog drugog!!! A ti, Tiger Jack, napisa si jednu ultrajadnu recenziju koju ne bi preporucija ni mentalno zaostalima, ti ceš meni srat kakva mi je recenzija, Dreamlord, ajde siši kurcinu kojem toplom bratu, a realist, nema više srcedrapajucih poruka, digli ste mi živce svi, jedite govna (osim iznimki jer ima ode i dobrih ljudi poput Dade, Zviri, Columba, jakija, Curunira, jase, Valtera, Heyoke i još dosta, ali brate i šljama je previše) pa svom tom šljamu se najebem picke, jebite se kako znate i umijete, ko vas jebe, iden ja i dalje uživat u svom pubertetu a svo vrime proveden na vas luzere bilo je doista potrošeno uzalud. Ajte lipo kvragu!!!

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."

joj vice,vice...
Pratio sam i citao sve postove svaki put kad si se bunio i kad si bio izbacen po par dana,tjedana...ali moraš priznat da su Dodo i ostali ok,jer bi na svakom drugom forumu di vampirim vec odavno dobio ban i zabranu ulaska opcenito..a tu te stalno puštaju i ti ih opet sve popljuješ i to svaki put sve gore i gore..
To stvarno nije ok sa tvoje strane..i pogledaj koliko nas je ovdje,a samo ti radiš ovakve gluposti..ocito je da je problem u tebi..
Osobno naravno nemam nikaj protiv tebe,ali neznaš stat ni onda kad znaš da nisi u pravu nego samo prijedeš na vrijedanje....

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=Dampyr

http://s2.bitefight.org/c.php?uid=18150
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/07/2006 : 16:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Vicina recenzija "Mracne dame" na trenutke baš impresionira zrelim stavom i zrelim razmišljanjem... dražesno .

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 26/07/2006 : 17:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
tocno. ova mu recenzija toliko odudara od ostalih po mnogocemu....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000