forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 u susret petom..
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/07/2006 : 21:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
..rodjendanu stripovi.com!!
Planira li se nešto možda???
Evo ja nešto razmišljam. Na sajtu ima toliko dobrih tekstova (Nepobedivi, XIII, Thor, Gyo), i nebrojeno dobrih recenzija. Imamo i Libellus kao izdavacku kucu. Zašto ne izdati knjigu o ovoj stranici?? Predgovor, nastanak, upoznavanje sa vlasnikom i osnivacima,malo neki tekstic, pa opet neka recenzija, pa tekstic.. Pa izveštaj o MAFESTU, predstavljanje par autora-saradnika (Eto Macan i Parlov, na primer mogu par ilustracija da naprave..). Ne znam kako bi išlo sa pravima za objavljivanje gore navedenih tekstova, ali mislim da bi bilo ostvarivo?
I to u nekom tiražu od klasicnih 500kom. A mislim da bi se našlo dovoljno zainteresovanih. A ako se ne varam, štampanje tako neke knjige je jeftinije nego štampanje stripa.
A i bilo bi nešto jedinstveno, web stranica koja ima i svoje papirnato izdanje!! Back to the roots!!!
Znam, malo sanjam, ali takav sam..

Mišljenja??

Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.

Edited by - manhunter on 24/07/2006 21:51:49

vice
stripovi.com suradnik

7339 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/07/2006 : 21:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ja san apsolutno za i na raspolaganju.

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/07/2006 : 21:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by vice

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."

Mislio sam na recenzije koje su vec izašle..

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7339 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/07/2006 : 22:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Nisan ni tu gol.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29640 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/07/2006 : 22:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Pa bilo bi lijepo nekako to obiljeziti i proslaviti, ali knjiga bi bila previse. Ne znam, bar se meni tako cini. Razmislit cu kako i na koji nacin to obiljeziti. Ako ima tko jos dobrih ideja (ali malo skromnijih...) neka slobodno predlozi...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/07/2006 : 22:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma zašto previše?? Znam da je to veliki posao, ali bi dobro izgledalo, zar ne?? Ne mora za peti baš, može i inace ovako.. ;-)

Edited by - manhunter on 24/07/2006 22:59:15
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 24/07/2006 : 22:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
skromnija ideja:
a da napravimo feštu,
cavapi i pivo,
i ako je neko vegeterijanac cemo naci nešto i za njega,
i da i naravno osim toga najvažnije stripovi..
jedno ljepo okupljanje

Strip je zakon
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/07/2006 : 22:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
to je vec produktivnije....ma ko jos cita knjige;-ppppp

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29640 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/07/2006 : 23:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mislim da bi trebalo iskoristiti CRS za nekakvu organiziranu, sluzbenu proslavu, ali vidjet cemo jos.

Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 24/07/2006 : 23:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Author Topic
manhunter
Senior Member

Switzerland
2100 Posts

Member since 17/09/2004
Posted - 24/07/2006 : 21:48:42
--------------------------------------------------------------------------------

..rodjendanu stripovi.com!!
Planira li se nešto možda???
Evo ja nešto razmišljam. Na sajtu ima toliko dobrih tekstova (Nepobedivi, XIII, Thor, Gyo), i nebrojeno dobrih recenzija. Imamo i Libellus kao izdavacku kucu. Zašto ne izdati knjigu o ovoj stranici?? Predgovor, nastanak, upoznavanje sa vlasnikom i osnivacima,malo neki tekstic, pa opet neka recenzija, pa tekstic.. Pa izveštaj o MAFESTU, predstavljanje par autora-saradnika (Eto Macan i Parlov, na primer mogu par ilustracija da naprave..). Ne znam kako bi išlo sa pravima za objavljivanje gore navedenih tekstova, ali mislim da bi bilo ostvarivo?
I to u nekom tiražu od klasicnih 500kom. A mislim da bi se našlo dovoljno zainteresovanih. A ako se ne varam, štampanje tako neke knjige je jeftinije nego štampanje stripa.
A i bilo bi nešto jedinstveno, web stranica koja ima i svoje papirnato izdanje!! Back to the roots!!!
Znam, malo sanjam, ali takav sam..

Mišljenja??

--------------------------------------------------------------------------------
Edited by - manhunter on 24/07/2006 21:51:49

vice
Advanced Member

Croatia
3176 Posts

Member since 29/06/2005
Posted - 24/07/2006 : 21:50:31

manhunter
Senior Member

Switzerland
2100 Posts

Member since 17/09/2004
Posted - 24/07/2006 : 21:51:04

quote:
Originally posted by vice

Mislio sam na recenzije koje su vec izašle..

vice
Advanced Member

Croatia
3176 Posts

Member since 29/06/2005
Posted - 24/07/2006 : 22:22:39

Nisan ni tu gol.

Markos
Webmaster

Croatia
11415 Posts

Member since 27/08/2001
Posted - 24/07/2006 : 22:39:31

Pa bilo bi lijepo nekako to obiljeziti i proslaviti, ali knjiga bi bila previse. Ne znam, bar se meni tako cini. Razmislit cu kako i na koji nacin to obiljeziti. Ako ima tko jos dobrih ideja (ali malo skromnijih...) neka slobodno predlozi...

manhunter je dao lepu ideju i u pravu je. Ne mora bas za rodjendan, ali bilo bi lepo to realizovati.

www.negotin-cafe.com/chat
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/07/2006 : 08:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Mislim da bi trebalo iskoristiti CRS za nekakvu organiziranu, sluzbenu proslavu, ali vidjet cemo jos.

Mozemo se svi skupiti i ponapijati.

Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 25/07/2006 : 08:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by alen

[quote]Originally posted by Markos

Mozemo se svi skupiti i ponapijati.

[/quot

Mogli bi ste da u to ime izbacite neke nove majice....
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000