forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sad je pravo vreme za Mister No EXTRA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 25/07/2006 : 07:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
Posle izdavanja specijala i Maxija u cilju popularizacije i povecanja prodaje novih brojeva,pravo je vreme a i logican korak da se krene sa Extra serijom...Bernarde!

drale

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 25/07/2006 : 08:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

Posle izdavanja specijala i Maxija u cilju popularizacije i povecanja prodaje novih brojeva,pravo je vreme a i logican korak da se krene sa Extra serijom...Bernarde!

drale

Podrzavam, ali sveske sa kompletnom epizodom...

Mister No rules!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/07/2006 : 08:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
HC izdanje sa kompletnim pricama bi bilo odlicno.

u deželi lele ne postoji pravda, samo krivda mori što se ne ispravlja, parazitstvo ama od kog boli glava.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/07/2006 : 08:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Možda bi neka peticija urodila plodom? BUHUAHAAHAHAAAA!!! :)

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/07/2006 : 08:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Trebao bi definitivno krenuti Mister NO Extra
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/07/2006 : 08:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Nisam jos prezalio Tex Extra i jos jedan fijasko bi me dotukao. Ako bi vec i krenuo izlaziti to bi trebao biti neki ozbiljniji projekt.

Go to Top of Page

kover
Starting Member

33 Posts

Member since 29/11/2005

Posted - 25/07/2006 : 09:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kover a Private Message
Oduševio me Mister No specijal, a pogotovo Maxi, jedva cekam Extra!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 25/07/2006 : 09:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Nisam jos prezalio Tex Extra i jos jedan fijasko bi me dotukao. Ako bi vec i krenuo izlaziti to bi trebao biti neki ozbiljniji projekt.

svaki projekt "made in Berni" je vrlo ozbiljan....

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/07/2006 : 09:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

quote:
Originally posted by alen

svaki projekt "made in Berni" je vrlo ozbiljan....

Slazem se. I nije pitanje hoce li krenuti, nego kada ce krenuti.

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 25/07/2006 : 09:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ja bih radije da se Tex extra nastavi.
Ali podržavam i ovo.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 25/07/2006 : 09:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by jack 50

Ali podržavam i ovo.

da....tex extra treba definitivno nastaviti dalje ili preko Van gogha ili berni da preuzme, a mr no extra svakako....

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/07/2006 : 09:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Možda treba ukinuti zagor klasik i poceti s M. NO extra...
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 25/07/2006 : 09:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Možda treba ukinuti zagor klasik i poceti s M. NO extra...

zašto? ako se dobro prodaje (usprkos svim manama koje ima) nema ga razloga ukidati.... ako donosi berniju zaradu vece su šanse za novim "projektima", a to znaci i možda mr no extra....zar ne?

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 25/07/2006 : 10:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by jack 50

Ali podržavam i ovo.

da....tex extra treba definitivno nastaviti dalje ili preko Van gogha ili berni da preuzme, a mr no extra svakako....

Van gogh ga vjerojatno više nece izdavati. Tako da bi ga Ludens morao preuzeti. Ja sam samo za to da odmah pocnu sa neobjavljenim epizodama.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 25/07/2006 : 10:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
Ma Bernard ce nas prijatno iznenaditi..videcete..i Mister No i Tex EXTRA

drale
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 25/07/2006 : 11:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
ne nece!!!

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/07/2006 : 11:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

Ma Bernard ce nas prijatno iznenaditi..videcete..i Mister No i Tex EXTRA

drale

Ne vjerujem u to. Nažalost.

u deželi lele ne postoji pravda, samo krivda mori što se ne ispravlja, parazitstvo ama od kog boli glava.
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 25/07/2006 : 12:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message
PA naravno da hoce!!!A zašto ne bi?Mister No je zakon!!!!Ovaj me je maxy totalno oduševio i sad mi je najbolji strip što sam u zadnje vrijeme procitao.Kad sam bio klinac mr.No mi je bio najglupiji strip pošto nije imao idijanaca a oni amazonski mi se nisu svidjeli a isto tako je dobio puno batina,pa ga niko u mom kvartu nije volio baš puno,ali sad se sve mijenja.Vec nekoliko casa ga pratim i sve mi se više svidja,nekako najrealniji i pošto samo mi koji smo vec malo u godinama citamo stripove i nekako smo odrasli uz stripove i ja sam recimo prerastao bleka i slicno pa mislim da je sad vrijeme za mister no Extra,da krene od pocetka kako se to desilo sa zagorom,markom,...Tako da stvarno ako Berni namjerava uopšte nekad izdavati mr.No sad je pravo vrijeme što smo svi još pod utjecajem onom maxy-ja a nenazadnjetaj je maxy stvarno cudesan.Setite se samo da je markosu bio ovaj strip prekretnica da je poceo sa stripovi.com Sve mi se cini da ce ovaj mr.No maxy biti uvijek kod mene medju top ten stripova svih vremena.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/07/2006 : 12:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
[br}

Previse lepo da bi bilo istinito

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 25/07/2006 : 12:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
MNO od prvog broja po modelu Zagora klasik bi bilo idealno. Samo jedno su želje, ne vjerujem da ce biti išta od toga.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2006 : 12:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
HC, ne?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 25/07/2006 : 12:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
HC ne!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/07/2006 : 13:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nikako HC, ovo u formi klasika s kompletnim epizodama je dobra ideja, s time da prvih nekoliko može ici po dvije
nadam se da ce jednog dana to ici, iako sam vec gotovo kompletirao lms kolekciju, pa mi i nije baš jako stalo, ja bi radije extra martija, i nastavak texa
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 25/07/2006 : 13:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

nikako HC, ovo u formi klasika s kompletnim epizodama je dobra ideja, s time da prvih nekoliko može ici po dvije
nadam se da ce jednog dana to ici, iako sam vec gotovo kompletirao lms kolekciju, pa mi i nije baš jako stalo, ja bi radije extra martija, i nastavak texa

Slazem se nek bude u broju strana kao mark ili blek (moze a i ne mora da bude HC - pre sam za kiosk izdanje). Kompletna epizoda ili dve ako mogu da stanu. Ni naslovnice meni nisu problem. Nek ide jedna glavna, a druga moze da se ubaci unutra. Bolje i tako nego nikako. Inace mislim da bi objavljivanje ovog junaka u extra seriji stvarno bilo bum. Zasto? Zato sto ljudi vole kad se nesto objavljuje od pocetka, redno, bez preskakanja. A i strip je pritom jos dobar. Pa sta mislite zasto se kupuju mark i blek. Sigurno ne zbog kvaliteta. A Mister no je od njihovog kvaliteta udaljen svetlosnim godinama. Mozda redovna serija ide lose, ali garantujem da ce se njena prodaja povecati kad krene extra serija koja ima kvalitet.

Mister No rules!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/07/2006 : 14:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
A koliko se to Mister Noa proda na kioscima, kad ovaj topik kipti od optimizma???

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/07/2006 : 14:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

A koliko se to Mister Noa proda na kioscima, kad ovaj topik kipti od optimizma???

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Premalo da bi san postao java.

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000