pa nije li vam vec vrime da odustanete? vec je i vrapcima na grani jasno da to bernard nece izdati...mister no jednostavno nije isplativ
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
A Mark, Blek i Mali rendzer jesu? Ma niko, ama bas niko, ne moze da me ubedi da se mister no extra nece prodavati bolje od ovih "junaka" koji trenutno izlaze
pa nije li vam vec vrime da odustanete? vec je i vrapcima na grani jasno da to bernard nece izdati...mister no jednostavno nije isplativ
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
A Mark, Blek i Mali rendzer jesu? Ma niko, ama bas niko, ne moze da me ubedi da se mister no extra nece prodavati bolje od ovih "junaka" koji trenutno izlaze
Mister No rules!
A zašto bi uopce trebao izlaziti? On i nema tako puno neobjavljenih epizoda. Trebao bi Tex(extra) koji ima cak 135 epizoda neobjavljenih
Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
Koji je tvoj problem?
Primam prijave Za Originalnu talijansku Tex kolekciju , fali par brojeva.Uvezeno davno a distribucija je preko HP!! Ajmo ljudi navalite!!!
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors."