Author |
Topic |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 27/07/2006 : 09:59:28
|
baš sam ju uzeo u ponedjeljak jutros sam procitao prvi i drugi album, i malo prolistao ostale neznam dali ste primjetili, ali 126 stranica je puno lošije otisnuta od ostalih, mislim na kolor, koji je na njoj dosta lošiji ngo na npr. 127 s kojom se najlakše može usporediti zašto je na 152 stranici zadnja slicica ( ili kadar, kako vec hocete ) otisnuta crno bijela. Dali je to greška, ili je to ipak u estetske svrhe, jer propovjednik na njoj umire ?
if you only knew the power of the dark side
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 27/07/2006 : 11:43:38
|
quote: Originally posted by darth-vader
baš sam ju uzeo u ponedjeljak jutros sam procitao prvi i drugi album, i malo prolistao ostale neznam dali ste primjetili, ali 126 stranica je puno lošije otisnuta od ostalih, mislim na kolor, koji je na njoj dosta lošiji ngo na npr. 127 s kojom se najlakše može usporediti zašto je na 152 stranici zadnja slicica ( ili kadar, kako vec hocete ) otisnuta crno bijela. Dali je to greška, ili je to ipak u estetske svrhe, jer propovjednik na njoj umire ?
Ko radi taj i gresi. Steta a tako dobri albumi.
Mister No rules! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 27/07/2006 : 12:07:07
|
Dobri albumi,samo malo preteski za moj ukus. Citam ih lezeci i stavim jastuk na stomak da mi ne napravi rupu. Kad zavrsim citanje stavim ih povis glave i molim Boga da ne padnu kad spavam.Volio bih vise da je 5 albuma po 2 price.
Porter |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 27/07/2006 : 12:09:56
|
quote: Originally posted by Porter
Dobri albumi,samo malo preteski za moj ukus. Citam ih lezeci i stavim jastuk na stomak da mi ne napravi rupu. Kad zavrsim citanje stavim ih povis glave i molim Boga da ne padnu kad spavam.Volio bih vise da je 5 albuma po 2 price.
Porter
homos homini lupus |
|
|
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 27/07/2006 : 14:50:12
|
quote: Originally posted by priki
Ko radi taj i gresi. Steta a tako dobri albumi.
Mister No rules!
Gle i u originalu CB
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/07/2006 : 14:50:59
|
Tromislawski, imaš li novosti u vezi novih izdanja?
u deželi lele ne postoji pravda, samo krivda mori što se ne ispravlja, parazitstvo ama od kog boli glava.
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/07/2006 : 15:09:58
|
Dali je to greška, ili je to ipak u estetske svrhe, jer propovjednik na njoj umire ?
Estetski efekti... ima toga na nekoliko mjesta.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Posted - 27/07/2006 : 15:22:14
|
quote: Originally posted by Dado
Dali je to greška, ili je to ipak u estetske svrhe, jer propovjednik na njoj umire ?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
to sam i ja mislio....mislim da nije greška kod koloriranja vec da je namjerno crno-bijelo...zašto, nemam pojma....
"...I only dream in black and white..." |
|
|
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 27/07/2006 : 15:24:33
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Tromislawski, imaš li novosti u vezi novih izdanja?
u deželi lele ne postoji pravda, samo krivda mori što se ne ispravlja, parazitstvo ama od kog boli glava.
Radi se punom parom
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Posted - 27/07/2006 : 15:34:25
|
quote: Originally posted by TrOMISLAWSKI
Radi se punom parom
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.
vjerojatno suvišno pitanje al....jel' se može znat na cemu?
"...I only dream in black and white..." |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 27/07/2006 : 16:41:52
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by darth-vader
--------------------------------------------------------------------------------
prvi puta citam Comanchu u boji, tako da nisam znao dali je to greška ili estetika. Ako je estetika, onda ima smisla.
Nego što je sa stranicom 126 koja je ocigledno slabije kvalitete od ostalih ?
if you only knew the power of the dark side |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 27/07/2006 : 17:43:12
|
baš sam sada procitao i 4 epizodu Zašto kod ostale cetiri u knjizi ide naslovnica, pa njezina poledina je prazna, a kod cetvorke na poledini naslovnice pocinje strip ? To je krupna pogreška, a da je netko prolistao prije štampanja, to se moglo vrlo lako otkloniti.
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 27/07/2006 : 20:30:58
|
[quote]Originally posted by darth-vader
baš sam sada procitao i 4 epizodu Zašto kod ostale cetiri u knjizi ide naslovnica, pa njezina poledina je prazna, a kod cetvorke na poledini naslovnice pocinje strip ? To je krupna pogreška, a da je netko prolistao prije štampanja, to se moglo vrlo lako otkloniti. ------------------------------------------------------------------- Lošem ku*cu svaka dlaka smeta! |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 27/07/2006 : 21:25:31
|
nije tu stvar o smeta ili ne smeta. Cinjenica je da je ovo pogreška, i da ju je bilo turbo jednostvano ispraviti. Samo je trebalo pogledati materijale :)
Kada dajem 16 kuna za Ludens, onda mi je tako svejedno dali je c,c,c, veliko ili malo slovo, š ili s, ž ili z, dali je loš otisak nekih stranica ili nešto trece. Kada dajem 200 kuna za elitno izdanje, tada me takve stvari smetaju.
|
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 27/07/2006 : 21:36:50
|
nije tu stvar o smeta ili ne smeta. Cinjenica je da je ovo pogreška, i da ju je bilo turbo jednostvano ispraviti. Samo je trebalo pogledati materijale :)
Kada dajem 16 kuna za Ludens, onda mi je tako svejedno dali je c,c,c, veliko ili malo slovo, š ili s, ž ili z, dali je loš otisak nekih stranica ili nešto trece. Kada dajem 200 kuna za elitno izdanje, tada me takve stvari smetaju.
Da ne ponavljam sve sto si vec napisao reci cu samo da se u potpunosti slazem s primjedbama.Kada se priprema ovakakv album koji se ne kupuje svaki dan onda zbilja treba paziti da se ne dogadaju ovakve greske.Albumi su lijepi, cijena je "lijepa", pa je onda i "zavrsna obrada" trebala biti kako treba.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 28/07/2006 : 13:59:15
|
Mislim da to nije greska, niti propust obrati paznju na broj strana te epizode, da nije stavljen pocetak na poledjinu naslovne strane strip bi zavrsio sa praznom stranicom pre sledece naslovne. Mislim da je urednicka odluka ispravna i meni se vise tako svidja.I de nemojte traziti dlake u jajetu,licno mislim da vam nijedna zamerka bas nije na mestu, a gde su pohvale za ukljucivanje artworka, originalnih stranica iz Tintina, sjajnih uvodnih tekstova, prava i vrhunska poslastica. Bavite se sitnicama umesto da uzivate u dozivljaju. Ovo je sjajno izdanje i trebalo bi ih biti vise. Thorgal u 4 knjige, if you ask me, bi bio prava stvar. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 28/07/2006 : 16:33:23
|
quote: Mislim da to nije greska, niti propust obrati paznju na broj strana te epizode, da nije stavljen pocetak na poledjinu naslovne strane strip bi zavrsio sa praznom stranicom pre sledece naslovne.
nije li se to dogodilo s jednom od epizoda u tom istom tomu ? Ako se ne varam je, i ne vidim razlog da se ne dogodi dva puta.
No mi svi hvalimo Cmchu. Meni je to odlicno izdanje. Htio bih što više takvih, pocevši od Hermana, pa nadalje. Mislim da je i Libellus tako trebao sa Spirouom i Ridobradim. No to nije razlog da ne u kažem na ono što mi se upiknulo u oko ;)
Edited by - darth-vader on 28/07/2006 16:37:59 |
|
|
|
Topic |
|