Ne znam da li je netko ovdje vec pisao o ovome, ali zanima me ima li netko mozda ovaj film? Bas sam neke kutije nesto selio pa sam pronasao poster od ovog filma tamo iz neke 86-87 godine kada sam ga gledao u kinu, ali volio bi ga ponovno pogledati.
Nevjerojatno je koliko je uludo potrošen William Berger... žalosno je da postojbina Texa i spaghetti Westerna nije mogla bolje napraviti ovaj film.... da prica je ona iz prva 3 van goghova extra texa
Uzeo sam taj dvd na ebay-u,pisalo da je original. Kada sam dobio snimljeno sa rai uno ili due a mozda jos vise. Uzasan snimak,samo sam ga bacia u smece.
jel to sinhronizirano na engleski ili ako je talijanski, jel ima prijevod?
imaš li još špageti westerna i si voljan mijenjati? (ako nemaš ništa drugo, može i samo taj tex)
ako da, možeš mi se javiti na mail u profilu ili pak ovdje, za dogovor
Tako je govorio Zagortustra.
tex jer na njemackom to mi je više pasalo jer ne znam talijanski....odi na popcorn mislim da si tamo još uvijek clan pa cemo se dogovoriti putem pm-a... imam ti dosta spaghetti westerna uglavnom na dvd-u pa cak i dosta divX naslova koje više ne trebam - faccia a faccia, run man run....itd jer ih imam u duplikatu ili triplikatu...možda nadeš i nešto što ti treba
Pogledao pred neki dan film o Tex nakon što sam procitao pricu prema kojoj je snimljen i mogu reci da je film KATASTROFALNO LOŠ. A i živcira me ona naivna americka sinkronizacija.
Imam na DivX. Sinkroniziran na eng. sa integriranim titlovim jer je VHS rip. Jedina greda je što fali prvih 5 min. filma,dakle uvodna špica i jedno 3 min filma. Al ne smeta baš.