Uh, al' mu je tema... ...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Možda ce taj odlet ka nešto modernijim vodama dobiti dobre rezultate. Tema poput reality showa ima potencijala, ali sam nesiguran kod realizacije, tj. mogla bi štetiti karakteru Dylana. Teško da ga zauvijek mogu držati kao zatucanog old timera u toj okolini... Samo da ne krene nositi iPod...
"Izbor" nije los, ali ima nastavak u sledecem specijalu i taj je ocajan.
Paola ima par izleta u sjajno, aaaaaaali... mislim, ja spadam u one koji je obicno brane, upravo zbog tih nekoliko stvarno sjajnih prica. Medjutim, ima ona svoje slabe tacke, ogromne.
Istina, istina. Ja inace volim Piccatta, ali srozava se. Kao da ne radi dovoljno strpljivo. Postace otaljivac kao Roi. U stvari, vec je postao. Onaj proslogodisnji Gigant, jao jao...
Dok mi je u Izboru super, u 'Sa druge strane praga' (#228), a briljirao mi je i u onoj Meddinoj koju smo citali i kod nas, "Otkucaji vremena". Sjajan posao za obojicu, ta epizoda! kad bi ovaj specijalac novi drzao taj nivu, uh. Imali bismo ozbiljan strip:)
Btw, kaver ovog novog italijanskog - JEBE!:) Sjajno, sjajno, sjano:)
Meddin "Reality Show" ide nekako ovako; vracajuci se iz Škotske, Dylanu putem stane auto, što i nebi bio takav problem da se to nije dogodilo usred jedne od najvecih snježnih oluja u zadnje vrijeme. Primoran pod hitno tražiti sklonište, Dylan se skloni u obližnju staru kucu, misleci da je konacno na sigurnom... no, postaje svjestan da se našao usred samog užasa, usred okrutnog "reality showa". Kucu nadgledaju televizijske kamere a zadatak je jednostavno preživjeti.
Sadržaj Rujuove epizode mi online translator jako loše prevodi...