Author |
Topic  |
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5268 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 03/01/2009 : 15:39:13
|
kao specijalni foto aparat |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 04/01/2009 : 15:10:46
|
Sad znamo otkud ideja za Safaru...a možda je baš bazirana na Stephen Kingovoj knjizi "Needful things"?A možda je oboje... |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4688 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 05/01/2009 : 07:57:27
|
heh, zanimljivo otkrice samuraju! svejedno, smek koji hamlin donosi dd epizodama ostaje da vazi ;) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17691 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 05/01/2009 : 17:50:56
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by delboj
Slažem se da je prica zaista loša i dosadna. Ovih dana cu pokušati da procitam Gli artigli del Drago.
Nemoj, Ruju je potencijalno solidnu pricu upropastio bezvoljnim scenarijem. a ni crtež ne pomaže.....
Ipak sam procitao. Glupa prica, ove teme o nekonvencionalnom naoružanju su dosadne. A Dilan cijelo vrijeme samo šeta Londonom. Uvijek mi je bilo smiješno što Cozu crta ljudima šiške kao da imaju zmije na glavi. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 16/01/2009 : 15:10:42
|
Pregledavajuci najave na SBE sajtu naišao sam na ovu tablu:

crtež mi je bio jaaako poznat ali nikako da se sjetim od kuda, kada nadem u tekstu da je to crtež Dominga Mandrafine, legende Špagetija!!! To je tabla iz epizode koja izlazi ove godine a crtao je i ovaj almanah :

Ako je netko citao da li mi može reci kakav je njegov crtež u Dylanu ( za pricu i ne pitam ipak je to Ruju).![]() |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 16/01/2009 : 16:21:47
|
quote: Originally posted by Barker
heh, zanimljivo otkrice samuraju! svejedno, smek koji hamlin donosi dd epizodama ostaje da vazi ;)
Apsolutno, i te epizode sa Safarom su mnogo bolje od ove, ali, eto, reko' da podelim. :) |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 16/01/2009 : 17:41:03
|
Profo, zato se i zove "20 years AND BEYOND". Znaš šta to znaci? ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/01/2009 : 17:51:08
|
...
crtež mi je bio jaaako poznat ali nikako da se sjetim od kuda, kada nadem u tekstu da je to crtež Dominga Mandrafine, legende Špagetija!!!
ovo mi uzasano(crtez),barem kad je DD u pitanju |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Posted - 16/01/2009 : 18:13:40
|
Ni meni baš crtež nije dobar koliko bih ocekivao zato me zanima kakav je u ovom prošlom stripu, ipak je to samo jedna stranica... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 16/01/2009 : 18:44:24
|
quote: Originally posted by profesor-inz
20 godina i posle toga....i posle toga sve lošije i lošije price trebali su da stanu na 20 godini
Trla baba lan...da joj prodje dan... da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan.
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 16/01/2009 : 19:30:59
|
20 godina i posle toga....i posle toga sve lošije i lošije price trebali su da stanu na 20 godini
Dobro, hoceš da opet k'o za Martija ustanovljavamo lagano da nisi procitao nijednog Dilana od broja 240 na ovamo te da samim tim nemaš pojma da li je sve lošije i lošije ili sve bolje i bolje, ili da prosto taj deo preskocimo i nastavimo da ti se smejemo? ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 17/01/2009 : 07:19:05
|
Od 240? Si lud, to bi znacilo da je citao sve sto je objavljeno na Balkanu i jos vise od toga:) Mozda pre do broja 24.
A sto se tice "Ljudi Zagor je legenda sve ostalo je prosek" - pa, znas, ima jedan tip sto na zurkama stalno stavlja kurton na glavu i onda zapeva "na kraj sela cadjava me'ana". Isto je dosta legendaran. Po stepenu legendarnosti, ostali na zurci nisu ni prosek. Dosta se brzo mitologizuje imbecilnost, nema brige za to.
|
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/01/2009 : 09:27:11
|
Prica cak i nije toliko loša, a Mandrafina je standardno dobar, samo ga je malo cudno vidjeti na Dylanu, likovi su mu maniristicki, ne mozeš ih ne povezivati s drugim njegovim likovima, pa to malo smeta. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 17/01/2009 : 10:04:24
|
Bilo bi bolje da povedeš racuna o obracanju pošto bi morao sam sebe da iskljuciš,ja nisam procenjivao da li si ti lud ili luda |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Posted - 17/01/2009 : 12:14:19
|
quote: Originally posted by Markos
Prica cak i nije toliko loša, a Mandrafina je standardno dobar, samo ga je malo cudno vidjeti na Dylanu, likovi su mu maniristicki, ne mozeš ih ne povezivati s drugim njegovim likovima, pa to malo smeta.
Hvala na odgovoru. Da baš zbog toga mi je crtež cudan, ovaj njegov dylan baca dosta na Tonyja Centobucchija. a prica kažeš nije loša ? odlicno znaci da nestrpljivo ocekujemo ovo izdanje od ludensa. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 17/01/2009 : 12:54:08
|
Bolje bi tebi bilo da prestanes zagadivati forum glupostima, jer te necu još dugo tolerirati.
Iliti sazheto: Go ahead, make his day.  |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 17/01/2009 : 22:39:56
|
you've got to ask your self one question: do I feel lucky?:)
Ma mislim, stvarno, jebote, koliko se trollova nakotilo ovdje, pa to je nevjerojatno. Nitko nikome ne brani da kaze svoje misljenje i da sudjeluje na forumu, ali doci na forum i u roku deset dana natuci par stotina postova koji se mogu svesti na jedan: zagor je zakon, sve ostalo je smece... Pa to je suludo. Nemam nista protiv takvog stava, neka svatko misli sto hoce, ali moram li to citati u svakom jebenom postu i svim topicima koji nemaju nikad veze s doticnim NajboljimStripomSvemiraIOkolice.
|
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 17/01/2009 : 22:44:20
|
Prica cak i nije toliko loša, a Mandrafina je standardno dobar, samo ga je malo cudno vidjeti na Dylanu, likovi su mu maniristicki, ne mozeš ih ne povezivati s drugim njegovim likovima, pa to malo smeta.
Hvala na odgovoru. Da baš zbog toga mi je crtež cudan, ovaj njegov dylan baca dosta na Tonyja Centobucchija. a prica kažeš nije loša ? odlicno znaci da nestrpljivo ocekujemo ovo izdanje od ludensa.
Sjecam se da sam to kupio na kiosku na kolodvoru u Veneciji i procitao u vlaku za Milano, prije par godina i da mi je ostao u dobrom sjecanju, iako mi je bio cudan osjecaj, kao da citam spaghetti bros. a ne dylana. Prica je malo neobicna i netipicna, ako se ne varam, dylan rusi neku diktaturu u juznoj americi, neka gerila je bila u pitanju, to je vise manje sve cega se sjecam (osim ako nisam nesto gadno pomijesao)... Tko zna kakva bi mi bila danas, pa uzmite moje rijeci s malo rezerve. |
Trouble will find me |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/01/2009 : 22:56:44
|
Deluju naslovnice privlacno...ali price su sve lošije,dosadnije...jednostavno ljudi ih uzimaju po navici...serijalu je potrebno generalno sredivanje...
Ne mogu da verujem. Hajde ovako: ja se delimicno slažem sa ovom tvojom izjavom, ali pre nego što se sasvim složimo, reci mi šta si sve procitao od ovog junaka? Onako okvirno, ne moraš baš u detalj: koliko brojeva od Dnevnika, koliko od SD, koliko od Ludensa, VC, koliko od originalnih brojeva koji nisu izašli kod nas... Pa cemo onda da pricamo dalje.
Ovako, ove tvoje izjave na više topica zvuce kao kada bih ja rekao "Ti pojma o životu nemaš", a i ne poznajem te... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 18/01/2009 : 03:09:47
|
you've got to ask your self one question: do I feel lucky?:)
Ma mislim, stvarno, jebote, koliko se trollova nakotilo ovdje, pa to je nevjerojatno. Nitko nikome ne brani da kaze svoje misljenje i da sudjeluje na forumu, ali doci na forum i u roku deset dana natuci par stotina postova koji se mogu svesti na jedan: zagor je zakon, sve ostalo je smece... Pa to je suludo. Nemam nista protiv takvog stava, neka svatko misli sto hoce, ali moram li to citati u svakom jebenom postu i svim topicima koji nemaju nikad veze s doticnim NajboljimStripomSvemiraIOkolice.
I ja se trudim da ga ignorishem, ali je to malo poteshko uzevshi u obzir da ga ima u svakom topiku. i da mu je post uvek iste sadrzhine. A kada nije, pozhelish da jeste, kao kada krene da psuje, pljuje, i neslaganje sa njim tumachi kao greshku ove generacije. |
 |
|
Topic  |
|