forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 00:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ha,Ha zanimljivo.Dosta gresaka.Pa kad ih u filmovima ima brdo zasto ne bi i u stripovima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 05/02/2010 : 00:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by docA

wele, ja sam pedagog covek..ne ide da mladuncu kao sto si ti shibnem neke vulgarnosti..kahm!
Sta Roieva nazlobnica?? Pa dobra je! Sta?

villa je car za dilanove naslovnice.a od roia mi nista ne valja
moje licno misljenje
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 01:03:05  Show Profile Show Extended Profile
wele, niko ti ne brani da imas svoje misljenje, ali ponekad je ishitreno, cini mi se...Ok, Villa je majstor, ja to takodje mislim, a verujem (znam) da jos puno ljudi sa foruma isto misli..no opet, cini mi se da konkretno o ovome (ti i ja) bi trebali popricati "kasnije"..a?

Edited by - docA on 05/02/2010 01:05:15
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2010 : 01:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

wele, niko ti ne brani da imas svoje misljenje, ali ponekad je ishitreno, cini mi se...Ok, Villa je majstor, ja to takodje mislim, a verujem (znam) da jos puno ljudi sa foruma isto misli..no opet, cini mi se da konkretno o ovome (ti i ja) bi trebali popricati "kasnije"..a?

Kad moram ovo da kazem - Villa je car i radi najlepse naslovne,ali Texa.
Kod DD mi Roi vise lezi,prelepe naslovne,prava remek-dela
Jel' cvetas vampiru?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 01:18:46  Show Profile Show Extended Profile
@ sotona
Ma ja li s' tebe cu chavuljim ovde?
Klasicna kontrA, ne obazirem se! Vodi si ga dom' ako ti je bolji!

EditkA;
Ufff..dobro je, podrzao si Roija..dobro je...

EDIT PJAF PA:
mLogo sam janpi!

Edited by - docA on 05/02/2010 01:22:24
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 05/02/2010 : 01:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

ok
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2010 : 01:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

EditkA;
Ufff..dobro je, podrzao si Roija..dobro je...

Jebem te blesavog,coravog i pijanog
Nikad mi Villa nije lego kod DD,ne znam zasto al' mi se ne uklapa tu. Bolji mi je i Roi i Stano
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 01:50:56  Show Profile Show Extended Profile
@ Tex Willer
Kazi to i weletu! Ja se do sad lafi s' njega, i reko mu, usput, da ne mrzim tol'ko Zagora kako se vec stekao utisak!

Edited by - docA on 05/02/2010 01:51:22
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 03:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:

Ha, pogledao sam ove zajebancije, dessa..e sad, jebi ga, zar mora da ima i nule na telefonu? Ko da je pa bitno kakav je grob/spomenik?

Naravno da je bitno!! Znaš li koliko ljudi ne voli Dylana, a voli Tamonekidrugi strip? E, pa ovo im je odlicna satisfakcija: "Ha, kakve greške, ma znao sam da je DD sranje strip i da ima loše crtace". Medutim, ovakav dokaz(da je DD nekvalitetan strip) treba i licno posedovati(znaci: kupiti) kako bi ga mogli upotrebiti kao argumenAt u nekoj buducoj raspravi tipa "Dylan Dog vs Tamonekidrugi strip".
Rezultat:
- Oni što ne vole DD su zadovoljni jer poseduju nekoliko epizoda DD u kojima se jasno vidi da je to sranje strip.
- Izdavaci su zadovoljni jer se poboljšala prodaja, pa vec razmišljaju o uvodenju novih edicija, ubrzanju postojecih itd.
- A i mi smo zadovoljni, jer ce uskoro 10. Superbook u kome jednu pricu crta C.Villa i zato što smo pronašli još jedno mesto u gradu gde veliko pivo košta 80 kinti
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/02/2010 : 06:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
Da li je neko od vas gledao americku seriju The Dresden Files????
Nije of-topik vjerujte!!!!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2010 : 08:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

- Oni što ne vole DD su zadovoljni jer poseduju nekoliko epizoda DD u kojima se jasno vidi da je to sranje strip.

Meni se DD srozao na lestvici epizodama koje izlaze u Ludensu. Kad se pojavio VC sa Djoletovom i posle Marcelovom adaptacijom,sve sam vise misljenja da DD nije toliko nisko pao koliko Ludens radi los prevod. Ovako kako ga radi VC i vise nego citljive su i ove nove epizode,o starim necu ni da trosim reci.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/02/2010 : 11:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Meni se DD srozao na lestvici epizodama koje izlaze u Ludensu. Kad se pojavio VC sa Djoletovom i posle Marcelovom adaptacijom,sve sam vise misljenja da DD nije toliko nisko pao koliko Ludens radi los prevod. Ovako kako ga radi VC i vise nego citljive su i ove nove epizode,o starim necu ni da trosim reci.

Vidim,slavi se sto DD izlazi PUNIH 20.godina...Sledece godine JUBILEJ prvih PEDESET godina "Duha sa sekirom"...MISLITE O TOME!!!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 12:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:

Prevod svakako, ali cini mi se da je Ludens i ovako trenutno u (naj)lošijem periodu DD.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 12:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Ja ne. Što??
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 12:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by pravedni
Vidim,slavi se sto DD izlazi PUNIH 20.godina...Sledece godine JUBILEJ prvih PEDESET godina "Duha sa sekirom"...MISLITE O TOME!!!

Pall Mall
Kakve veze sad ima Zagor? Inace, sledece godine DD slavi 25 godina.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 12:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

quote:

Pall Mall
Kakve veze sad ima Zagor? Inace, sledece godine DD slavi 25 godina.

Kako kakve veze?????? Moras da mislis o tome,o svom zivotu,zasto trosis vreme na DYD topicu kad postoji nesto sto traje 50 godina pobogu covece!!!!! Zar ti to nije jasno!!!!! Misli o tome!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 13:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne
Kako kakve veze?????? Moras da mislis o tome,o svom zivotu,zasto trosis vreme na DYD topicu kad postoji nesto sto traje 50 godina pobogu covece!!!!! Zar ti to nije jasno!!!!! Misli o tome!

Da znaš da cu da pocnem da razmišljam o tome. Od sutra.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 13:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
od o'ma

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 18:32:31  Show Profile Show Extended Profile
quote:
....A i mi smo zadovoljni, jer ce uskoro 10. Superbook u kome jednu pricu crta C.Villa i zato što smo pronašli još jedno mesto u gradu gde veliko pivo košta 80 kinti

Zadovoljni i te kako!

I ja pronasao mesto gde "zidarac" crni-niksicanac kosta 90 kinti!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/02/2010 : 19:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tornadomaster

Ja ne. Što??

Paaa... scenaristicki serija toliko lici na omiljenog nam junaka da bi stvarno bilo smješno tvrditi suprotno.
Na primjer, glavni junak se bavi natprirodnim slucajevima, misterijima, duhovima, demonima...
Dalje, prima klijente kojima riješava slucajeve, ima pomocnika... isto tako, saraduje sa policijom - prijatelj mu je inspektor; njihov odnos je ala Blok-Dilanov
I još mnogo, mnogo toga...
Inace, svarljiva serija (citaj:može se gledati). Do sada snimljena samo jedna sezona.
Fotka

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 05/02/2010 : 19:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message

Izvrsna naslovnica.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2010 : 20:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Sto da mislim o tome,ja citam sve Bonellijeve junake,a ako cemo bas da brojimo ipak se zna ko je tu najstariji(a nije Zagor)
Pogresna adresa,citam sve,nesto mi se svidja vise,nesto manje,ali su mi svi Bonelli stripovi ok
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 07/02/2010 : 15:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

quote:

Sto da mislim o tome,ja citam sve Bonellijeve junake,a ako cemo bas da brojimo ipak se zna ko je tu najstariji(a nije Zagor)
Pogresna adresa,citam sve,nesto mi se svidja vise,nesto manje,ali su mi svi Bonelli stripovi ok

Ja na jednom od topica i napisah da je Tex najstariji,pa onda Zagor...I jos dodah:KLASIKA!!!
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 07/02/2010 : 16:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Prestanite infiltrirati Zagora u DD topic
Inace, jel se kojim slucajem vec zna kako ce biti obilježena 25-godišnjica Dylana u SBE-u? Neko posebno DD izdanje možda?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9472 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 07/02/2010 : 16:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Pa ide 300 broj.

Ruju-Stano( + Stanov kolor) ako je vjerovati nagadanjima.
imaš onda ovaj specijalni colorfest i vjerovatno još nešto...

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000