Procitao i trecu pricu i stavarno nije niš posebno. Nekako mi je nedorecena; možda da je išla na vecem broju stranica...Uglavnom, koncepcija 3 price po maxiju mi se ne svida, bolje bi bilo da je 1 prica po maxiju.
Procitao i trecu pricu i stavarno nije niš posebno. Nekako mi je nedorecena; možda da je išla na vecem broju stranica...Uglavnom, koncepcija 3 price po maxiju mi se ne svida, bolje bi bilo da je 1 prica po maxiju.
Ali to bi bilo više manje rušenje koncepcije dd epizoda. Vecina ih je po 96 stranica i mislim da tako najbolje funkcioniraju. 250 stranica, možda malo previše za jednu epizodu...
Ali to bi bilo više manje rušenje koncepcije dd epizoda. Vecina ih je po 96 stranica i mislim da tako najbolje funkcioniraju. 250 stranica, možda malo previše za jednu epizodu...
Wealth beyond measure, outlander...
Zar nisu u nekim Gigantima bile cjelovite price po 250 str. L'esercito del male il tako nešto? Jel valja to šta?
ovaj maxi mi je odlican,tek sam ga sinoc procitao,oduševio me...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Meni se sve tri price svidjaju. Odlican izbor samo tako nek ludens nastavi. I pitanje usput kad ce izaci sledeci i da li neko planira izdavati gigante dilana, mislim kad mogu tex, marti i nathan, sto i on ne bi mogao...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Ako je ovo jedan od boljih DD maxije, pitam se ima li smisla kupovati sledece? (no ipak, ovo je samo retoricko pitanje jednog DD fana, koji je rekao NE piratima, ali nikako regularnim izdanjima svih vrsta :) )