Author |
Topic |
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 03/08/2006 : 18:21:22
|
Mislio sam da necu kupiti ovih prvih 12 MV-a od Libellusa, buduci da imam Sistem Comics-ove. Ali, previše dobro izgledaju da ih ne uzmem. Stoga, objavljujem da prodajem sve objavljene MV od Sistem Comics-a i to po cijeni od 20 kuna po komadu, s time da prodajem samo sve u paketu, dakle ukupno 300,00 kuna za svih 15 MV. Tko želi, neka mi se javi na e-mail. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/08/2006 : 19:52:19
|
mislis da vrijede pola libellusovih? tesko....citaocima preskupo, kolekcionarima & manijacima:) nezanimljivo.... ako prodas za 150 dobar si;-)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Rache
New Member
Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 03/08/2006 : 19:59:49
|
Hoce to sutra? Navratit cu do Libellusa svakako pa da znam koliko da ponesem:) a bilo bi zgodno i kad bi otprilike znao i u koje doba ce doci(ako bude sutra)?
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 20:34:43
|
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by stinky ponekad ipak da jer, skresali ste 10kn na cijeni ekspresno:)
Tako je govorio Zagortustra.
Ha-ha nemoj me nasmijavati, to sto je netko napisao cijenu 120 kn to nije bilo od nas receno. No samo ti pokusavaj i dalje sniziti cijene...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja sam napisao tu cijenu zato što sam ju cuo od covjeka koji prodaje vaše stripove, a njemu je tu cijenu rekao Markos.
Ne bih rekao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 20:57:37
|
quote: Originally posted by stinky
dampyr i MV - izdanja bonelli kuce dampyr je izdan kao HC, po cijeni od oko 30kn po epizodi MV je izdan po cijeni od oko 40kn po epizodi
Ako vec nesto tvrdis onda bar budi precizan: Dampyr kosta 32,5 kuna po epizodi MV kosta 36,6
OK?
A razlika u cijeni je zbog slijedecih stvari: 3 kolorne naslovnice unutar jedne knjige, MV je 1 cm siri, 4 NOVE naslovnice za svaku knjigu, DIZAJN (koji kod Dampyra ne postoji). Dakle, sve ima svoje zasto i ako vec usporedjujes Dampyra i MV, onda ih usporedjuj do kraja.
I vec kad me se povlaci za jezik, nerado ovo govorim, Dado ce se ljutiti, ali stvarno mi je puna kapa svega.
-postoji razlog zasto Dampyr kosta 65 kuna, a on se zove dumping. -postoji razlog zasto je Dado odugovlacio sa najavom cijene, a to je sto mi NE ZNAMO koliko ce MV kostati u ostalim striparnicama -postoji razlog zasto ce MV (a i ostala izdanja libellusa) kostati skuplje (a i vec kostaju) u ostalim striparnicama nego u Libellusu, a on ... No dobro. Nije bitno koji je, samo je bitno da ne ovisi o nama.
OK?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 03/08/2006 : 21:24:04
|
dumping
dump·ing [dúmping] noun 1. environment waste disposal: the activity of depositing waste in an area or place 2. economics sale of goods cheaply abroad: the flooding of a market, especially one in a foreign country, with cheaply priced merchandise
to za one koji ne znaju....po meni ovdje primjenjivije prvo objasnjenje inace prestanite s dampyrom, to je jad od stripa i mv stvarno ne zasluzuje te usporedbe, a bome ni razlika od 417 lipa....
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 22:05:15
|
quote: Originally posted by altair
Ili rucno vade naslovice iz svakog primjerka da mogu spustiti cijenu za jos 10kn pa da puk bude zadovoljan
Haha, respect...
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 22:21:12
|
Da, ovo je opako humoristicno :-).
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/08/2006 : 22:25:17
|
Pa dobro ljudi, stvarno vam nije fora, upropastili ste ljudima i topic i radost zbog novog izdanja. I kako uspevate to uopšte??? Da nije jeftino, i nije, ali je cena više-manje prikladna izdanju. Toliko. Eto i ja cu od Dade da tražim kredit(nekih 12 mesecnih rata za pocetak ne bi bilo loše)
Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/08/2006 : 22:32:12
|
Izgleda da svaki izdavac ima svoj strip shop gdje moze da plasira svoja izdanja s nekom ekskluzivom. A ovo sto se tice dumpinga ne znam kome ovo ide u korist.
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 03/08/2006 : 22:32:37
|
treba nam senka da satre ove crvene proletere:)))) ajmo monarhijo, javi se!
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/08/2006 : 22:33:06
|
@ manhunter : kakav MV , vazno da ste vi skoro pa najsrecniji na svijetu :-)!
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 03/08/2006 : 22:38:54
|
Ma, svaka cast Dadi i Markosu s koliko volje odgovaraju i na najbedastija pitanja. Ja im vjerujem, što mogu. MV cu kupiti i ne sumnjam da ce biti vrhunski napravljeno. Da je jeftiniji bilo bi super ali pitanje je da li se moze jeftinije napraviti a da se odrzi kvaliteta koju, budimo iskreni Libellusova izdanja imaju. Ako decki kazu da ne moze jeftinije i trude se argumentima to dokazati pa dajte ljudi onda prestanite oko cijene. Pogledajte strip i recite da se tako nesto moze napraviti za 50-60kn. Ako ga jos niste ni vidjeli kako mozete reci da je preskup? Ako ne zelite luksuzno izdanje to je druga prica i o tome ipak odlucuje izdavac...a usporedivanje maxi Zagora HC i ovog MV je smijesno... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/08/2006 : 22:53:21
|
quote: Originally posted by seinfeld
@ manhunter : kakav MV , vazno da ste vi skoro pa najsrecniji na svijetu :-)!
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings.
Ma, meni ono "skoro" smeta..
Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 04/08/2006 : 06:01:02
|
Kada ce se MV moci kupiti u MC-u? I da li je Marinic preveo ovih 12 brojeva?
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 04/08/2006 : 08:32:58
|
dajte vec konacno taj strip!!!!! ne vracam se iz Zagreba dok ih ne kupim...ovaj vikend sam rezervio za citanje MV i to se MORA ostvariti......
"...I only dream in black and white..." |
|
|
tom1979
Junior Member
Croatia
348 Posts
Member since 04/02/2005 |
Posted - 04/08/2006 : 09:13:17
|
quote: Originally posted by Markos Dampyr kosta 32,5 kuna po epizodi MV kosta 36,6
(...)
A razlika u cijeni je zbog slijedecih stvari: 3 kolorne naslovnice unutar jedne knjige, MV je 1 cm siri, 4 NOVE naslovnice za svaku knjigu, DIZAJN (koji kod Dampyra ne postoji). (...)
-postoji razlog zasto Dampyr kosta 65 kuna, a on se zove dumping. -postoji razlog zasto je Dado odugovlacio sa najavom cijene, a to je sto mi NE ZNAMO koliko ce MV kostati u ostalim striparnicama -postoji razlog zasto ce MV (a i ostala izdanja libellusa) kostati skuplje (a i vec kostaju) u ostalim striparnicama nego u Libellusu (...)
4.1 kun arazlike je mizerna za sve ono sto daje MV i Markos je napokon rekao tako da od sad samo slijepcu nije jasno. Dampyr nema dizajna. Libellusova izdanja su tako dizajnirana (pretpostavljam Studio grafickih ideja i dalje) da im treba skinuti kapu za ljubav i trud.
A to da je izdanje najjeftinije kod izdavaca je sasvim normalna stvar i to je zapravo jedini (mali) prigovor koji imam strip knjizari Libellus. Ako strip kosta toliko i toliko u More Comicsu, onda mora biti manje u Libellusu koji je izdavac, jer Edvin mora uzeti svoju marzu da ima od cega zivjeti, a izdavac u svom prostoru daje popust. Pa ja kad kupujem npr, SF knjige od Izvora, idem u Izvore jer nema marze (jeftinije 30 %!), kad kupujem Profilova izdanja, idem u Profil Megastore i sl. Posrednici moraju uzeti svoje zarade (sto valjda vi decki tamo u Libellusu znate bolje od mene, ja sam tu tek djelomice upucen), tako da je normalno i dobrodoslo da se vasa vlastita izdanja mogu kupiti jeftinije (tj. po vasoj najnizoj cijeni, kakvu odredite) kod vas, a kod ostalih je skuplje. Ne vidim sto je tu i kome neobicno, pa ne znam o kakvom posebnom "razlogu" govoris, tu ne bi trebalo biti misterije. |
Edited by - tom1979 on 04/08/2006 09:15:00 |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 04/08/2006 : 09:21:33
|
quote: Originally posted by Markos
-postoji razlog zasto Dampyr kosta 65 kuna, a on se zove dumping. -postoji razlog zasto je Dado odugovlacio sa najavom cijene, a to je sto mi NE ZNAMO koliko ce MV kostati u ostalim striparnicama -postoji razlog zasto ce MV (a i ostala izdanja libellusa) kostati skuplje (a i vec kostaju) u ostalim striparnicama nego u Libellusu, a on ... No dobro. Nije bitno koji je, samo je bitno da ne ovisi o nama.
marko, jedino mi nije jasno zašto bi berni išao sa dumping cijenom? mislim, dumping ima svoju svrhu u nekom natjecanju kad po svaku cijenu želiš biti jeftiniji od nekog i dobiti posao makar na njemu izgubio.....s kim je berni bio u "natjecanju"? vama?
"...I only dream in black and white..." |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 04/08/2006 : 09:52:55
|
quote: Originally posted by tom1979 A to da je izdanje najjeftinije kod izdavaca je sasvim normalna stvar i to je zapravo jedini (mali) prigovor koji imam strip knjizari Libellus. Ako strip kosta toliko i toliko u More Comicsu, onda mora biti manje u Libellusu koji je izdavac, jer Edvin mora uzeti svoju marzu da ima od cega zivjeti
Cijena u strip knjizari Libellus je NAJMANJA moguca cijena. MC prodaje po "libellusovim" cijenama jer pola ljudi onda nebi ni kupilo to kod njih, isto kao sto i SKL mora vecinu stripova ravnati po njihovim cijenama iako je nabavna cijena nama veca.
|
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
|
VJ
Advanced Member
Croatia