Author |
Topic |
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 10/08/2006 : 14:34:55
|
Korzika je fenomenalna za odmor. imaš svega-more, plaže, visoka brda, zimi cak i skijaju... u sezoni je gužva i skupo je ali druga polovina devetog mjeseca rules. Pivo iz kostanja je isto fenomenalno, zanimiv pogled na prometne znakove koji su izbušeni šibrama :) ipak su Korzijanci teroristi
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/08/2006 : 17:07:26
|
izgleda da je, kako pise na sajtu, u MC izdanje na srpskom:)), pa tko zeli na hrvatskom i 40 kn u dzep zna gdje ce ih potraziti.....
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 10/08/2006 : 18:13:49
|
Upravo videh banner na www.stripovi.com za MV-a. Lep je banner i sve je to super, ali malo unosi zabunu za mozda ponekog neinformisanog ko nije bio na ovim stranicama u poslednje vreme: "Magicni Vjetar... 4 knjige... 12 epizoda... 110 kuna". Ja bih pomislio da su sve cetiri knjige 110 kuna (kamo srece), mozda jos neko isto pomisli pa se razocara kad dodje do knjizare... |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 10/08/2006 : 18:37:37
|
quote: Originally posted by ---dp---
Upravo videh banner na www.stripovi.com za MV-a. Lep je banner i sve je to super, ali malo unosi zabunu za mozda ponekog neinformisanog ko nije bio na ovim stranicama u poslednje vreme: "Magicni Vjetar... 4 knjige... 12 epizoda... 110 kuna". Ja bih pomislio da su sve cetiri knjige 110 kuna (kamo srece), mozda jos neko isto pomisli pa se razocara kad dodje do knjizare...
vidiš to isto sam ja namjeravao napisati
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/08/2006 : 19:00:07
|
Na prvi pogled i tisak i uvez izgledaju savrseno.Jako dobro i lijepo izdanje (posebno hrbat)i vec s nestrpljenjem cekam nove 4x3 epizode... |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 10/08/2006 : 19:41:18
|
quote: Originally posted by Curunir
izgleda da je, kako pise na sajtu, u MC izdanje na srpskom:)), pa tko zeli na hrvatskom i 40 kn u dzep zna gdje ce ih potraziti.....
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Dobar savjet! U Mc-u su skuplji, a i na srpskom! |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 10/08/2006 : 21:12:13
|
[quote]Originally posted by fantom
[quote]Originally posted by Curunir
izgleda da je, kako pise na sajtu, u MC izdanje na srpskom:)), pa tko zeli na hrvatskom i 40 kn u dzep zna gdje ce ih potraziti..... ------------------------------------------------------------------- Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 10/08/2006 : 21:41:58
|
quote: Originally posted by fantom
Dobar savjet! U Mc-u su skuplji, a i na srpskom!
Ma ljudi Bozji nisu na srpskom, zar bi LIbellus izdao dvojezicno izdanje za ove prostore??? Ja se sprdam s MC sajtom jer toliko gafova u opisima ne mos svugdje naci.... no ostaje bitna cinjenica da su skuplji, pa ako si u zg moras zbilja biti cudan da ih ne uzmes kod VJ-a..... ovo nema nikakve veze s jezikom, ali naravno da je na hrvatskom posto je LL hrv. firma.... ovdje se radi o vasim novcima, "samo" to:))
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 10/08/2006 : 22:49:06
|
Ma ljudi Bozji nisu na srpskom, zar bi LIbellus izdao dvojezicno izdanje za ove prostore??? Ja se sprdam s MC sajtom jer toliko gafova u opisima ne mos svugdje naci.... no ostaje bitna cinjenica da su skuplji, pa ako si u zg moras zbilja biti cudan da ih ne uzmes kod VJ-a..... ovo nema nikakve veze s jezikom, ali naravno da je na hrvatskom posto je LL hrv. firma.... ovdje se radi o vasim novcima, "samo" to:))
Pa naravno da nisu. I ja sam se šalio! Ali, tamo još to stoji, ne znam što cekaju. Dobro da nisu napisali i da je u koloru! Ali ovo je prvi put da se razlikuju cjene u striparnicama, bit ce tu još vatre! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 00:03:22
|
Hvala svima na lijepim rijecima za nase izdanje... Nadam se da cete uzivati i u citanju.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 11/08/2006 : 00:40:26
|
quote: Originally posted by fantom Pa naravno da nisu. I ja sam se šalio! Ali, tamo još to stoji, ne znam što cekaju. Dobro da nisu napisali i da je u koloru! Ali ovo je prvi put da se razlikuju cjene u striparnicama, bit ce tu još vatre!
imas pravo, trebao sam quotati deangelisu no obzirom na njegove prijasnje lazi nije mi se dalo:) (dat ce mu ga stinky vec:)) bitno je da svi u zg znaju gdje mogu kupiti ovo predivno izdanje najpovoljnije......
Edited by - Curunir on 11/08/2006 00:41:23 |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 02:24:53
|
Moram priznati da mi naslovnice jos upecatljivije izgledaju na samom stripu, ovako kad ih drzim, nego sto to izgledaju kad ih se ovdje na forumu gleda. Iako mi i ovdje odlicno izgledaju, ali ovako na knjigama ostavljaju jos dublji dojam. Cak mi i matt plastifikacija sto je duze gledam sve bolje izgleda iako mi se na prvu loptu nije ucinilo tako... To su moje osobne impresije nakon sto sam ovo nase izdanje par dana "pregledavao"...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 02:41:12
|
ajde lec!!!!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 08:44:30
|
quote: Originally posted by ---dp---
Upravo videh banner na www.stripovi.com za MV-a. Lep je banner i sve je to super, ali malo unosi zabunu za mozda ponekog neinformisanog ko nije bio na ovim stranicama u poslednje vreme: "Magicni Vjetar... 4 knjige... 12 epizoda... 110 kuna". Ja bih pomislio da su sve cetiri knjige 110 kuna (kamo srece), mozda jos neko isto pomisli pa se razocara kad dodje do knjizare...
To je marketinski trik. :)
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 09:23:06
|
Pa naravno da nisu. I ja sam se šalio! Ali, tamo još to stoji, ne znam što cekaju. Dobro da nisu napisali i da je u koloru! Ali ovo je prvi put da se razlikuju cjene u striparnicama, bit ce tu još vatre!
Ja cu moje 4 knjige kupiti ipak u MC-u!
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 13:07:38
|
Da, biti ce tu još vatre! A sajt mi je pun gafova, hvala Curunir, neznam zašto ga uopce gledaš?
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Member since 06/10/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 13:16:49
|
quote: Originally posted by deangelis Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.
cuj seronjo o cemu to pricaš? da li se mi znamo? zajebanciju, od nekog koga znam, mogu prihvatiti, ali kad neki anonimac pocne ovako opetovano prosipati laži, onda mu lijepo kažem da prestane a tebi sad vec drugi puta kažem - PRESTANI LAGATI I PRICATI GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZU S VEZOM ovaj put ceš valjda shvatiti, dovoljno jasno piše
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 13:43:59
|
quote: Originally posted by edvin
Da, biti ce tu još vatre! A sajt mi je pun gafova, hvala Curunir, neznam zašto ga uopce gledaš?
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam
ne sekiraj se...ko radi taj greši. tvoja stranica može biti uzor svim striparnicama
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 11/08/2006 : 16:53:50
|
quote: Originally posted by stinky
[quote]Originally posted by deangelis Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.
cuj seronjo o cemu to pricaš? da li se mi znamo? zajebanciju, od nekog koga znam, mogu prihvatiti, ali kad neki anonimac pocne ovako opetovano prosipati laži, onda mu lijepo kažem da prestane a tebi sad vec drugi puta kažem - PRESTANI LAGATI I PRICATI GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZU S VEZOM ovaj put ceš valjda shvatiti, dovoljno jasno piše ------------------------------------------------------------------- cuj pedercino! Svatko tko ima imalo mozga, mogao je iz moja dva posta vidjeti da se ja šalim na tvoj racun, a ne da pišem laži. Pošalio sam se na tvoj racun samo zato jer si nas sve na ovom forumu opteretio sa tvojih desetak glupih postova o nekih jebenih desetak kuna, zbog kojih je za tebe preskupo novo izdanje. Nebih ti se uopce više javljao da me nisi nazvao seronjom i poceo vrjedati, i da znaš da je za mene covjek koji ima više od 35 godina, živi u normalnoj zemlji, a ne može zaraditi jebenih 400,00 kuna da si plati strip jedan obican kurac. Ti uopce nisi muškarac, ti si obicna pickica koja ne može podnjeti zajebanciju na svoj racun. Više mi se ne obracaj. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 11/08/2006 : 17:09:35
|
quote: Originally posted by deangelis
quote: Originally posted by stinky
[quote]Originally posted by deangelis Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.
cuj seronjo o cemu to pricaš? da li se mi znamo? zajebanciju, od nekog koga znam, mogu prihvatiti, ali kad neki anonimac pocne ovako opetovano prosipati laži, onda mu lijepo kažem da prestane a tebi sad vec drugi puta kažem - PRESTANI LAGATI I PRICATI GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZU S VEZOM ovaj put ceš valjda shvatiti, dovoljno jasno piše ------------------------------------------------------------------- cuj pedercino! Svatko tko ima imalo mozga, mogao je iz moja dva posta vidjeti da se ja šalim na tvoj racun, a ne da pišem laži. Pošalio sam se na tvoj racun samo zato jer si nas sve na ovom forumu opteretio sa tvojih desetak glupih postova o nekih jebenih desetak kuna, zbog kojih je za tebe preskupo novo izdanje. Nebih ti se uopce više javljao da me nisi nazvao seronjom i poceo vrjedati, i da znaš da je za mene covjek koji ima više od 35 godina, živi u normalnoj zemlji, a ne može zaraditi jebenih 400,00 kuna da si plati strip jedan obican kurac. Ti uopce nisi muškarac, ti si obicna pickica koja ne može podnjeti zajebanciju na svoj racun. Više mi se ne obracaj.
Baš si provokator, da sam moderator foruma ti bi letio van. Takvi kao ti hoce da su u centru pažnje, pa se šale na tudi racu!!! Šaljenje na tudi racun je ekvivalentno niskom padanju.
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic |
|