forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magicni Vjetar u prodaji...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/08/2006 : 14:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Korzika je fenomenalna za odmor. imaš svega-more, plaže, visoka brda, zimi cak i skijaju... u sezoni je gužva i skupo je ali druga polovina devetog mjeseca rules. Pivo iz kostanja je isto fenomenalno, zanimiv pogled na prometne znakove koji su izbušeni šibrama :) ipak su Korzijanci teroristi

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/08/2006 : 14:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
A i Asterix je bio tamo!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/08/2006 : 16:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
maloprijhe kupio prva dva
odlicno izgledaju, svaka cast momci
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/08/2006 : 17:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
izgleda da je, kako pise na sajtu, u MC izdanje na srpskom:)), pa tko zeli na hrvatskom i 40 kn u dzep zna gdje ce ih potraziti.....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/08/2006 : 18:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Upravo videh banner na www.stripovi.com za MV-a. Lep je banner i sve je to super, ali malo unosi zabunu za mozda ponekog neinformisanog ko nije bio na ovim stranicama u poslednje vreme: "Magicni Vjetar... 4 knjige... 12 epizoda... 110 kuna". Ja bih pomislio da su sve cetiri knjige 110 kuna (kamo srece), mozda jos neko isto pomisli pa se razocara kad dodje do knjizare...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 10/08/2006 : 18:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Upravo videh banner na www.stripovi.com za MV-a. Lep je banner i sve je to super, ali malo unosi zabunu za mozda ponekog neinformisanog ko nije bio na ovim stranicama u poslednje vreme: "Magicni Vjetar... 4 knjige... 12 epizoda... 110 kuna". Ja bih pomislio da su sve cetiri knjige 110 kuna (kamo srece), mozda jos neko isto pomisli pa se razocara kad dodje do knjizare...

vidiš to isto sam ja namjeravao napisati

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 10/08/2006 : 19:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Na prvi pogled i tisak i uvez izgledaju savrseno.Jako dobro i lijepo izdanje (posebno hrbat)i vec s nestrpljenjem cekam nove 4x3 epizode...
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 10/08/2006 : 19:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

izgleda da je, kako pise na sajtu, u MC izdanje na srpskom:)), pa tko zeli na hrvatskom i 40 kn u dzep zna gdje ce ih potraziti.....

Dobar savjet! U Mc-u su skuplji, a i na srpskom!
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 10/08/2006 : 21:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
[quote]Originally posted by fantom

[quote]Originally posted by Curunir

-------------------------------------------------------------------
Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/08/2006 : 21:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

quote:

Ma ljudi Bozji nisu na srpskom, zar bi LIbellus izdao dvojezicno izdanje za ove prostore???
Ja se sprdam s MC sajtom jer toliko gafova u opisima ne mos svugdje naci....
no ostaje bitna cinjenica da su skuplji, pa ako si u zg moras zbilja biti cudan da ih ne uzmes kod VJ-a.....
ovo nema nikakve veze s jezikom, ali naravno da je na hrvatskom posto je LL hrv. firma....
ovdje se radi o vasim novcima, "samo" to:))

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 10/08/2006 : 22:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ma ljudi Bozji nisu na srpskom, zar bi LIbellus izdao dvojezicno izdanje za ove prostore???
no ostaje bitna cinjenica da su skuplji, pa ako si u zg moras zbilja biti cudan da ih ne uzmes kod VJ-a.....
ovo nema nikakve veze s jezikom, ali naravno da je na hrvatskom posto je LL hrv. firma....

Pa naravno da nisu. I ja sam se šalio! Ali, tamo još to stoji, ne znam što cekaju. Dobro da nisu napisali i da je u koloru! Ali ovo je prvi put da se razlikuju cjene u striparnicama, bit ce tu još vatre!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/08/2006 : 23:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
svaka cast
odlican posao - vrijedi svake kune

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/08/2006 : 00:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Hvala svima na lijepim rijecima za nase izdanje...
Nadam se da cete uzivati i u citanju.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/08/2006 : 00:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Pa naravno da nisu. I ja sam se šalio! Ali, tamo još to stoji, ne znam što cekaju. Dobro da nisu napisali i da je u koloru! Ali ovo je prvi put da se razlikuju cjene u striparnicama, bit ce tu još vatre!

imas pravo, trebao sam quotati deangelisu no obzirom na njegove prijasnje lazi nije mi se dalo:) (dat ce mu ga stinky vec:))
bitno je da svi u zg znaju gdje mogu kupiti ovo predivno izdanje najpovoljnije......

Edited by - Curunir on 11/08/2006 00:41:23
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/08/2006 : 02:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Moram priznati da mi naslovnice jos upecatljivije izgledaju na samom stripu, ovako kad
ih drzim, nego sto to izgledaju kad ih se ovdje na forumu gleda.
Iako mi i ovdje odlicno izgledaju, ali ovako na knjigama ostavljaju jos dublji dojam.
Cak mi i matt plastifikacija sto je duze gledam sve bolje izgleda iako mi se
na prvu loptu nije ucinilo tako...
To su moje osobne impresije nakon sto sam ovo nase izdanje par dana "pregledavao"...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2006 : 02:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ajde lec!!!!

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 08:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

To je marketinski trik. :)

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/08/2006 : 09:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja cu moje 4 knjige kupiti ipak u MC-u!

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Da, biti ce tu još vatre!
A sajt mi je pun gafova, hvala Curunir, neznam zašto ga uopce gledaš?

"I wish I was a messenger and all the news was good.."
Pearl Jam
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
A Sejo ce dobiti besplatno svoje primjerke MV-a!

Pearl Jam
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2006 : 13:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis
Ako su na Srpskom, necu ih kupiti, jer vec imam od SC-a, koje Sticky nije htio, a nudio sam mu prvih 12 za 300,00 kuna, pa sam mu cak još davao i popust od 10,00 kuna, pa ništa.

cuj seronjo
o cemu to pricaš? da li se mi znamo?
zajebanciju, od nekog koga znam, mogu prihvatiti, ali kad neki anonimac pocne ovako opetovano prosipati laži, onda mu lijepo kažem da prestane
a tebi sad vec drugi puta kažem - PRESTANI LAGATI I PRICATI GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZU S VEZOM
ovaj put ceš valjda shvatiti, dovoljno jasno piše

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by edvin

Da, biti ce tu još vatre!
A sajt mi je pun gafova, hvala Curunir, neznam zašto ga uopce gledaš?

Pearl Jam

ne sekiraj se...ko radi taj greši. tvoja stranica može biti uzor svim striparnicama

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 11/08/2006 : 16:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

[quote]Originally posted by deangelis

cuj seronjo
zajebanciju, od nekog koga znam, mogu prihvatiti, ali kad neki anonimac pocne ovako opetovano prosipati laži, onda mu lijepo kažem da prestane
a tebi sad vec drugi puta kažem - PRESTANI LAGATI I PRICATI GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZU S VEZOM
cuj pedercino!
Svatko tko ima imalo mozga, mogao je iz moja dva posta vidjeti da se ja šalim na tvoj racun, a ne da pišem laži. Pošalio sam se na tvoj racun samo zato jer si nas sve na ovom forumu opteretio sa tvojih desetak glupih postova o nekih jebenih desetak kuna, zbog kojih je za tebe preskupo novo izdanje. Nebih ti se uopce više javljao da me nisi nazvao seronjom i poceo vrjedati, i da znaš da je za mene covjek koji ima više od 35 godina, živi u normalnoj zemlji, a ne može zaraditi jebenih 400,00 kuna da si plati strip jedan obican kurac. Ti uopce nisi muškarac, ti si obicna pickica koja ne može podnjeti zajebanciju na svoj racun. Više mi se ne obracaj.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 11/08/2006 : 17:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

quote:
Originally posted by stinky

[quote]Originally posted by deangelis

cuj seronjo
cuj pedercino!
Svatko tko ima imalo mozga, mogao je iz moja dva posta vidjeti da se ja šalim na tvoj racun, a ne da pišem laži. Pošalio sam se na tvoj racun samo zato jer si nas sve na ovom forumu opteretio sa tvojih desetak glupih postova o nekih jebenih desetak kuna, zbog kojih je za tebe preskupo novo izdanje. Nebih ti se uopce više javljao da me nisi nazvao seronjom i poceo vrjedati, i da znaš da je za mene covjek koji ima više od 35 godina, živi u normalnoj zemlji, a ne može zaraditi jebenih 400,00 kuna da si plati strip jedan obican kurac. Ti uopce nisi muškarac, ti si obicna pickica koja ne može podnjeti zajebanciju na svoj racun. Više mi se ne obracaj.

Baš si provokator, da sam moderator foruma ti bi letio van. Takvi kao ti hoce da su u centru pažnje, pa se šale na tudi racu!!! Šaljenje na tudi racun je ekvivalentno niskom padanju.

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 17:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Obadvojica letite na jedan dan.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000