Author |
Topic |
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 13/08/2006 : 22:07:15
|
Slazem se sa ostrijim kaznama, medjutim za prostacenje, podmetanje, laganje, provociranje, vrijedanje i sl. gluposti bi kriteriji trebali biti da se bez obzira o kome se radi kazna bude ista.Inace se sve skupa pretvara u jedno veliko licemjerje, a ljudi to primjecuju i nije im drago.Ovo sam spomenuo iz razloga sto sam u proslosti vidjao kako se odredeni pojedinci ne kaznjavaju za prostacenje, vrijedanje i sl. A svakako bi trebalo dovesti ljude u red, i to sa vecim kaznama ako se mene pita, jer se inace forum pretvara u dzunglu glupavih tema i jos glupavijih postova. Ispricavam se na offtopic postu ali kad je vec ovdje zakuhalo...
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/08/2006 : 22:25:14
|
djelomicno si u pravu. Ubuduce cemo ostrije kaznjavati slicne prijestupe i to bez iznimki.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 13/08/2006 : 22:34:17
|
quote: Originally posted by darth-vader
bogami krenula kažnjenicka bojna uskoro ce kazne biti i bicevanje :)
vidiš šta bude kad covik posjeti rodni kraj,odmah prorade geni kameni
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 13/08/2006 : 22:37:45
|
quote: Originally posted by Curunir ma ko je spomenija lizanje???? vidis koliko si nastran ajde uvati se zene ako nije u akvariju s perajama ps jel mala dobro?
ja nastran i moj caca bioženu više i ne gledam pošto je non stop s ribicama,a sad ima i dva akvarijamalu mislim vratiti natrag,nemoguca jeinace puca od zdravlja!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/08/2006 : 23:42:35
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Curunir ma ko je spomenija lizanje???? vidis koliko si nastran ajde uvati se zene ako nije u akvariju s perajama ps jel mala dobro?
ja nastran i moj caca bioženu više i ne gledam pošto je non stop s ribicama,a sad ima i dva akvarijamalu mislim vratiti natrag,nemoguca jeinace puca od zdravlja!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
koji si ti lukavac.....kupit ces joj jos 5 akvarija da se vise ne sica ni tebe ni stripova.... super za malu
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 13/08/2006 : 23:49:43
|
quote: Originally posted by Curunir koji si ti lukavac.....kupit ces joj jos 5 akvarija da se vise ne sica ni tebe ni stripova....
ja nisam ni jedan kupio,sve dobila na poklonona je lukava,bodulak je to,nece se ta izgubiti...pogodi koji joj je nick na forumu akvaristike
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 10:13:36
|
mislim da je ovdje stinky bez veze kažnjen
jest jebavao mater i slao u kurac ili nešto slicno, ali ipak je bio isprovociran I to je bio jebeno isprovociran. Kada je to rekao provokatoru, ovaj se još i naljutio i krenuo još žešce vrijedati. Mislim da to nije u redu. Ako je Stinky izašao na tjedan dana, onda bi ovaj trebao na barem 2 tjedna.
Ocigledno covjeku treba vremena jer prodaje MV-ove. Daj mu onda Markose 2 tjedna out pa neka šece po gradu s MV-ovima i nudi ih po svakom uglu :) Možda nade nekoga tko je sposoban s 30 godina izdvojiti 350 kuna za te stripove, kada ovdje na forumu ima onih koji to nisu sposobni :) ( Barem on tako misli i govori )
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/08/2006 : 10:56:19
|
Ostra kazna nije zbog samog prekrsaja nego zbog ponavljanja. Da je deangelis odgovorio i on bi prosao isto.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 14/08/2006 : 14:55:10
|
quote: Originally posted by darth-vader
mislim da je ovdje stinky bez veze kažnjen
jest jebavao mater i slao u kurac ili nešto slicno, ali ipak je bio isprovociran I to je bio jebeno isprovociran. Kada je to rekao provokatoru, ovaj se još i naljutio i krenuo još žešce vrijedati. Mislim da to nije u redu. Ako je Stinky izašao na tjedan dana, onda bi ovaj trebao na barem 2 tjedna.
Ocigledno covjeku treba vremena jer prodaje MV-ove. Daj mu onda Markose 2 tjedna out pa neka šece po gradu s MV-ovima i nudi ih po svakom uglu :) Možda nade nekoga tko je sposoban s 30 godina izdvojiti 350 kuna za te stripove, kada ovdje na forumu ima onih koji to nisu sposobni :) ( Barem on tako misli i govori )
if you only knew the power of the dark side
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 14:55:13
|
quote: Ostra kazna nije zbog samog prekrsaja nego zbog ponavljanja. Da je deangelis odgovorio i on bi prosao isto.
slažem se da je stinky ponovio prijestup, ali genijalac što je tvrdio da mu je prodao stripove nije se ispricao ako se ne varam, nego je ušao još cvršce, s donom što bi se nogometnim žargonom reklo
uostalom, jebe se meni, rekao sam samo ono što mi se ucinilo da nije u redu Što bi rekao moj djed : nit je moja junica, nit me svrbi guzica :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 14/08/2006 : 19:09:56
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Pa psovke su iz naroda:))))!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Uzeo si mi rec iz usta... |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 14/08/2006 : 19:32:40
|
Toliko price oko nicega. Izdanja su kakva jesu, nisu za sirotinju pa stoga ni za mene.. A i procitao sam Systemove... strip je strip. Ne bih ovo kupio ni da košta duplo manje. Motherfucker Marko-s nastavlja svoj reklamni terorizam i to je prilicno iritantno. Recimo, za Dadu nikad ne bih rekao da je tolika zvjerka u libellusu i to je normalno. Markos nabija pod nos svoja izdanja, a ako mu se izloži koji prijedlog prije nego procita kaže NE ili se kaže opravdano da nešto ne valja onda izbacuje sa Foruma. Markos, nisi tolika faca kao što misliš... you are snitch, busta! Izbaci me, budi faca ako vec nisi muško.
|
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 14/08/2006 : 19:36:44
|
Stinky je i po meni neopravdano izbacen,ali Koresh ipak mislim da pretjeruješ. Ipak je svatko mogao izreci svoje mišljenje, zar ne? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 19:51:07
|
Koresh, nisu potrebne grube rijeci. I ja mislim da je stinky nepotrebno izbacen, no to ne opravdava tvoje teške rijeci.
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
|
SSM
Average Member
Bosnia and Herzegovina
974 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 20:26:49
|
Stinky je nepotrebno izbacen, još jedan glas. Covjek se samo branio od laži, siguran sam da bi i Markos i bilo ko drugi reagovao isto (ako ne i žešce) da je bio na njegovom mjestu.
No one gets out of childhood alive. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Posted - 14/08/2006 : 20:37:10
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Koresh, nisu potrebne grube rijeci. I ja mislim da je stinky nepotrebno izbacen, no to ne opravdava tvoje teške rijeci.
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
To ima najmanje veze sa Stinkijem... Mislio sam na druge stvari. |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 14/08/2006 : 21:01:57
|
quote: Originally posted by Koresh
quote: Originally posted by SejoSexon
To ima najmanje veze sa Stinkijem... Mislio sam na druge stvari.
Pokušaj biti malo konkretniji! |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 14/08/2006 : 21:11:57
|
Toliko price oko nicega. Izdanja su kakva jesu, nisu za sirotinju pa stoga ni za mene.. A i procitao sam Systemove... strip je strip. Ne bih ovo kupio ni da košta duplo manje. Motherfucker Marko-s nastavlja svoj reklamni terorizam i to je prilicno iritantno. Recimo, za Dadu nikad ne bih rekao da je tolika zvjerka u libellusu i to je normalno. Markos nabija pod nos svoja izdanja, a ako mu se izloži koji prijedlog prije nego procita kaže NE ili se kaže opravdano da nešto ne valja onda izbacuje sa Foruma. Markos, nisi tolika faca kao što misliš... you are snitch, busta! Izbaci me, budi faca ako vec nisi muško.
looooooooooooooooooooooooool mislim da bi stinky,koji je btw. nepravendo izbacen,bio sasvim zadovoljan ovim tvojim postom
|
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 14/08/2006 : 21:31:27
|
Momci, nikako da skužite da ovo nije ni kovhoz, a ni solkoz. Nema više samoupravljanja. Alexa, nema više Jugoslavije! Dodi doma, skuvala san ti paštu šutu! Ma ko vas tira da išta kupujete? Jebeni internet!!!!! E, da je ovo moj site, bilo bi 30 clanova, a ne 3 iljade, i više. Ja bi tija plazmu od 105 cm., BMV, stan od 150 kvadrata na Mejama, i za rucak svaki dan janjetinu, onda malo u bazen..... e pa ne može. Rico moj, to imaju samo odlikaši. POSTOJI NEKO KO JE OVO SVE NAPRAVIJA, I KO JE UOSTALOM, I VLASNIK TOGA. Ako se nekome ne svida..... palite motore, i kiba.
Brale, klikni, neš se zajebat http://rico.bloger.hr/ |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 21:38:31
|
kao i stinky, i svi drugi, ni ja ono podvaljivanje od strane deangelisa nisam shvatio kao šalu, tip ocito ima smisao za humor kao mikšic, i ja bi se na tako nešto naljutio, prema tome, mislim da stinky nije trebao biti kažnjen prvi put, a drugi put je kažnjen previše ali mislim da treba spustit tenzije i ne potpirivat vatru kao koresh, ne znam od kuda sad to,
ako se nekome ne svida neki strip toliko da bi ga kupio u luksuznom izdanju, onda ga ne treba ni kupovat i tocka, ni meni nije cijena draga, pogotovo što je najavljena manja, ali mi je jasno da u ovim uvjetima i ne može biti manja, prvenstveno zbog tiraža, ako bernard ne želi riskirati s magicnim na kioscima, onda je ovo jedino moguce rješenje, koliko ja shvacam, meki uvez bi u ovom tiražu koštao jedva nešto manje i onda je bolje doplatit još malo pa dobit ovako visoku kvalitetu, a normalno je da marko reklamira libellusova izdanja na forumu, kada mu je 90% ciljane publike logirano |
Edited by - ken2 on 14/08/2006 21:59:04 |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Posted - 14/08/2006 : 22:26:34
|
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
looooooooooooooooooooooooool mislim da bi stinky,koji je btw. nepravendo izbacen,bio sasvim zadovoljan ovim tvojim postom
zabijem ti lol u šupak... ne nadaj se besplatnom stripu od markosa, badava ti uvlacenje |
|
|
Topic |
|