Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Bardho
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 16/10/2006 : 09:08:26
|
quote: Originally posted by Dado
U ovom slucaju, mislim da je to ravno dinamovom proljecu 2007. u europskim natjecanjima.![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
I hajdukovom prvenstvu 2007![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/10/2006 : 09:21:38
|
Pa to su vec realnije opcije... daleko realnije.![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
alanmaras
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/am-HR_VanDongen_06(1).jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 16/10/2006 : 10:07:16
|
U ovom slucaju, mislim da je to ravno dinamovom proljecu 2007. u europskim natjecanjima.![](icon_smile.gif)
a kaj ti misliš da decki nebuju gledali proljetne tekme na telki![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/10/2006 : 10:11:36
|
Pa moze i rizbo citati talijanska izdanja od broja 13 pa na dalje...![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/11/2006 : 02:39:23
|
Evo da i ja dam svoja dva centa... Stvarno je ovo MV izdanje savrseno. Naslovnice su mi super, boje su prelijepe i puno su mi bolje od originalnih! Znaci puno bolje izgledaju kad strip drzite u rukama nego ovako na ekranu. Ostavljaju onako klasican, umjetnicki dojam kao da ih treba uramiti na zid. Tocno se vidi da je Goran znao sto radi kad je odabrao ovakve poze i boje. A iznutra... Znao sam da ce tisak i papir biti super, ali MV kao da je bio napravljen za ovakav glatki bijeli papir. Valjda zato jer crtez ima puno tamnoga tako da na ovom lijepom papiru kao da je ziv. Super!![](icon_smile_approve.gif)
There is a way that seems right to a man, but in the end it leads to death. |
|
Aftermath
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/5(1).jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/11/2006 : 09:11:47
|
quote: Originally posted by Aftermath
Koji je ritam izlaženja MV-a? 8 knjiga godišnje? To bi bilo super
da
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 28/12/2006 : 15:13:31
|
Završio sa citanjem zadnje epizode cetvrte knjige "Olovno nebo" i moram reci da sam vrlo ugodno Iznenaden! Iznenadilo me kako strip može biti dobar! "Olovno nebo" mi je definitivno najbolji MV do sad! Nevjerojatno! Jedva cekan nove biblioteke... |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/12/2006 : 17:43:48
|
Mislim da ce knjiga 8 bit najbolja od svih do sada. O ostalih epizoda koje dolaze sada, 13-24, izdvojio bih jos i Goranovu epizodu Grande Visione, #16 i Frisendinu Gli Spietati, #19.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/12/2006 : 17:48:04
|
Znaci, sad ste na knjizi osmoj, odnosno pri kraju druge ture?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/12/2006 : 17:56:57
|
Koliko ja znam, prevedene su sve, treba ih upisati, tako da ih jos nisam vidio, ali ovako, po sjecanju bih izdvojio te epizode. I nazalost, broj 13, uvjerljivo najgori MV ikad.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 28/12/2006 : 18:44:30
|
MV je uveliko u pripremi i sve ide po planu i ako sve ostane po planu dakle krajem treceg mjeseca idu 4 nove knjige odnosno 12 izvornih epizoda. Osobno se radujem svakoj novoj epizodi i novim Goranovim naslovnicama. O ukusima ne bih raspravljao, znaju biti iznenadjujuce razliciti i poprilicno subjektivni...![](icon_smile.gif)
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
![](AvatarUpload/dinamo.jpg)
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
Posted - 28/12/2006 : 18:49:53
|
Naslovnice su odlicne, i svidja mi se sto imaju jedan "odklon" od same radnje stripova unutar knjige. BTW. jeste zadovoljni prodajom Magicnog? |
|
Bardho
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 28/12/2006 : 19:30:57
|
MV je uveliko u pripremi i sve ide po planu i ako sve ostane po planu dakle krajem treceg mjeseca idu 4 nove knjige odnosno 12 izvornih epizoda. Osobno se radujem svakoj novoj epizodi i novim Goranovim naslovnicama. O ukusima ne bih raspravljao, znaju biti iznenadjujuce razliciti i poprilicno subjektivni...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Šta kažeš krajem PRVOG mjeseca!! E to mi se svida!! |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 28/12/2006 : 19:35:27
|
quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
Naslovnice su odlicne, i svidja mi se sto imaju jedan "odklon" od same radnje stripova unutar knjige. BTW. jeste zadovoljni prodajom Magicnog?
Hvala za naslovnice. Sto se tice prodaje ona je u rangu nasih ocekivanja i za sada smo zadovoljni.
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/12/2006 : 22:41:50
|
cime? jacinom udarca samim stripom kad je zena viknula "kolko si da za to, mamlaze...nemoj ti meni nije to tvoje"...pljas, tras, bam, znjam...
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) cekaj dok budes drzao texa, bit ce i jace, ako vec nije![](icon_smile_big.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 28/12/2006 : 23:06:36
|
naime nijesam ga kupio vec dobio na citanje a texa kupijo i nije mi baš sijeo ( osjecam kak cupaš lase ) al teško ce odolim da ne kupim i dalje |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/12/2006 : 23:42:42
|
Nemoj biti tužan. Bit ce još radosti!![](icon_smile_big.gif)
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/12/2006 : 05:49:33
|
Odlicno, ovako necu morati cekati do MAFEST-a.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
wanderer
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar25939_12[1].gif)
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 29/12/2006 : 09:17:08
|
quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
Naslovnice su odlicne, i svidja mi se sto imaju jedan "odklon" od same radnje stripova unutar knjige. BTW. jeste zadovoljni prodajom Magicnog?
Hvala za naslovnice. Sto se tice prodaje ona je u rangu nasih ocekivanja i za sada smo zadovoljni.
kako to da magicni nema korice od istog materijala kao i biblioteka Tex? i almanah? nekako mi se cini kao da su korice magicnoga vise podlozne ostecenjima ![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
Aftermath
Junior Member
![](AvatarUpload/5(1).jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 29/12/2006 : 09:41:59
|
da jako su podložne oštecenjima, moj je pun crta na koricima (izgleda kao da je izgreben), a to je posljedica odlaganja na policu, nevjerojatno osjetljiva površina |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47395 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|