Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 12/08/2006 : 20:25:24
|
quote: Originally posted by Vorador
Novi NN je katastrofa crtan. Neki Bertolini. Zar nije on crtao i neke epizode LL.
Pristojan crtež odvratno osjencan...
in the evidence of its brilliance |
Edited by - kiky on 12/08/2006 20:26:19 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/08/2006 : 22:42:41
|
Meni se dopalo kako momak izražajno crta grudi protagonistkinja... Pricajte što ocete, no meni se Bertolinijev crtež svida, malo mu naginje na superherojsko profiliziranje.I kad bi crtež u svakojbio ovakav, gdje bi nam bio kraj. Zato je De Angelisov Nathan na naslovnici dosta mutan. Ideja za naslovnicu je okej, no ipak nije Castellini
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7859 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/08/2006 : 00:25:20
|
meni je ovaj Bertolini jedan od najboljih crtaca u NN-u dosad! nek slike su malo premracne ali to nije toliko ni bitno!
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/08/2006 : 19:45:00
|
quote: Originally posted by darkraver
samo ostaje pitanje: dali biti zahvalan na tome što Berni izdaje Nathana,ili ga prezirati što ga ?ne izdaje?!?
ova situacija kada izade sve i svašta,evo sad i drugi MNo spec cak,a Nathan speca nema....to je stvarno...ispod svake razine.
nemam rijeci kojima bi opisao svoje razocarenje...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
takoder i ja, a kao rezultat tog silnog razocarenja iz protesta nemam namjeru kupiti niti jedno ludensovo strip izdanje (osim naravno NN) dok ne izade novi specijal. nepravedno je da su neki stripovi koji imaju istu prodaju povlašteni u odnosu na NN.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/08/2006 : 12:15:25
|
quote: Originally posted by I like girlz a kao rezultat tog silnog razocarenja iz protesta nemam namjeru kupiti niti jedno ludensovo strip izdanje (osim naravno NN) dok ne izade novi specijal. nepravedno je da su neki stripovi koji imaju istu prodaju povlašteni u odnosu na NN.
Pokazat ceš ti Berniju, ne može se tako iznevjeriti vjernog citatelja... Ja sam pak i dalje u uvjerenju da ce spec. ove godine doc na red.
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 17/08/2006 : 13:10:52
|
svi smo mi vjerni citatelji...;) pa stoga i ocekujemo vjerno izdavanje... a ne iskljucivo neizdavanje kao što je slucaj s NN specom...
nije bit u kritici,vec u povjerenju i respektu izmedu vjernog nam izdavaca i vjernog citatelja...
ako NN spec ne izade,a sve mi se cini da nece,zapravo sam siguran...ja cu osobno biti jako razocaran jer ce to pokazati iskljucivost izdavaca na štetu vjernih citatelja ovog serijala...ma koliko god nas bilo
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 17/08/2006 : 22:57:47
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by I like girlz a kao rezultat tog silnog razocarenja iz protesta nemam namjeru kupiti niti jedno ludensovo strip izdanje (osim naravno NN) dok ne izade novi specijal. nepravedno je da su neki stripovi koji imaju istu prodaju povlašteni u odnosu na NN.
Pokazat ceš ti Berniju, ne može se tako iznevjeriti vjernog citatelja... Ja sam pak i dalje u uvjerenju da ce spec. ove godine doc na red.
Wealth beyond measure, outlander...
znaci da se rukovodim onom starom narodnom "nada zadnja umire" (po ko zna vec koji put)?
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Topic |
|