forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 VJECITE DRAME OKO CIJENA STRIPOVA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/08/2006 : 15:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:
Originally posted by Slovenac

Pa eto, više se slažem sa stinkyjem nego ddevilom.
Stripovi jesu skupi in zašto to nebih smijo ovde kazati. Pa gde da to napišem, možda u seksulnim forumima?
A jesu li automobili skupi? Jesu. A koga to boli briga na ovom forumu???

Moze se reci jednom, 2 puta pa i 3, ali konstantno ponavljati isto to grancici sa ludilom. Ponavljam, svima nam se svidja masa stvari koje ne mozemo imati iz ovog ili onog razloga, ali ne negodujemo godinama kako je to preskupo i doslovno napadamo proizvodjace istih proizvoda.

Osim stripova imam jos nekoliko hobija u kojima uzivam, sukladno tome posjecujem i forume koji su vezani za neke od njih. Nigdje, ali nigdje nije postignuta ovakva negativna klima kako je nesto preskupo i nigdje nema ovolike koncentracije sranja prema necemu kao na ovom forumu.

Dajem ruku u vatru da neko od postojecih strip izdavaca objavi recimo jedan strip u HC na nekih 300 stranica u ediciji od 500 komada i da kaze da ce ih podjeliti, da bi se opet nasle "usijane glave" koje bi i u tome nasle nesto sto ne valja i pocele pljuckati uobicajenu dozu otorova, jer bez provokacija i izdrkavanja jednostavno ne mogu!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"

zašto u HC.meke korice su bolje!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 15:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Zato jer neki konstantno cmizdre za HC, zato nisam stavio SC! :))))

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/08/2006 : 16:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ljudi imaju pravo i cmizdriti i kukati i kritizirati, a dado i marko su sve vec rekli pa je ovaj topic iznimno kontraproduktivan i nadasve nepotreban....ako ti se ne svidja demokracija daj otkaz na svoju poziciju na forumu i zaposli se na Kubi, cujem trebat ce im zamjena:))

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/08/2006 : 16:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Stripovi nisu skupi za onoga tko ima dobar posao. Cijene su realne.
Jasno mi je da izdavaci fino posluju i da rade za sebe, ali sretan sam što je ponuda stripova bolja nego ikada (fali mi samo Mr.No extra.) Ja nemam dobar posao, nemam nikakav. Ipak sam skupio oko 1000 stripova za samo godinu i pol. Snalazim se, kupim na više, mjenjam, pljackam babe i njihove tavane, varam djecu. Sa druge strane, mi smo kupci i naše je da cendramo, a izdavaci ce udovoljiti ili nece. Što više udovolje, mi cemo više kupovati i obratno. Mislom da rade vrlo dobar posao, svi odreda.

Dveribad je covjek koji želi zaraditi, a to je najprirodnija stvar na svijetu. Pa naravno da covjek želi izvuci što vecu cijenu, nece valjda džaba djeliti. Nitko nas ne tuce po ušima da kupujemo. Ja sam kupio kod njega komplet Maxmagnusa (25 kom.ocuvani 4) za 130 kn. i još neke strip albume po dvadesetak kuna i smatram da sam prošao vrlo povoljno. Eto - nije kod Ratka sve skupo, ima i povoljnih stvari. Nitko ne tjera ljude da bidaju nebom pod oblake.

"Njegovi neuspjesi nadilaze tude uspjehe"
Alexander
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2006 : 16:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Curunir!-Kome se ti uvlaciš?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 16:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

ljudi imaju pravo i cmizdriti i kukati i kritizirati, a dado i marko su sve vec rekli pa je ovaj topic iznimno kontraproduktivan i nadasve nepotreban....ako ti se ne svidja demokracija daj otkaz na svoju poziciju na forumu i zaposli se na Kubi, cujem trebat ce im zamjena:))

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

Ako je nepotreban ovaj topic sto se javljas!? Ocito ti je potreban da si malo osvijezis dan sa gomilom praznih rijeci.
Prijatelju, na onome na cemu si radio od pocetka i stvorio ne mozes dati otkaz, zato zivce u jastucic!

Go to Top of Page

jfk
Starting Member

46 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 08/08/2006 : 16:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jfk a Private Message
ako se ne bude cuo glas kritike sutra ce biti cene tek astronomske
ovo samo još udaljuje potencialne kupce od nabavke a stim ima i sve manje ljudi koji se zanimaju za strip
to su samo koraci k uništavanju strip scene
strip treba da bude što jeftiniji samo pogledat primer mangi
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/08/2006 : 17:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by jfk

ako se ne bude cuo glas kritike sutra ce biti cene tek astronomske
ovo samo još udaljuje potencialne kupce od nabavke a stim ima i sve manje ljudi koji se zanimaju za strip
to su samo koraci k uništavanju strip scene
strip treba da bude što jeftiniji samo pogledat primer mangi

a koje su to mange jeftine? osim Akire od Marketprinta, što drugo je i na raspolagu?

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

jfk
Starting Member

46 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 08/08/2006 : 17:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jfk a Private Message
pa treba izdata koju a ne govorit o samo o jednoj koja postoji
a kad bi je neko ovde i napravio bula bi skupa do jaja je r bi bila u hc i na super kvalitetnom i teškom papiru
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/08/2006 : 17:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by realist

5. Kriminal i Satanik ce imati dobru prodaju jer se radi o kvalitetnim stripovima za normalnu cijenu i to je ideal kojem treba težiti...

Pa jesi ti realist ili idealist?

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 08/08/2006 : 17:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by kiky

[quote]Originally posted by realist

5. Kriminal i Satanik ce imati dobru prodaju jer se radi o kvalitetnim stripovima za normalnu cijenu i to je ideal kojem treba težiti...

Ja sam KRIMINAList

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

Edited by - realist on 08/08/2006 17:37:53
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 08/08/2006 : 17:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by kiky

[quote]Originally posted by realist

ja kratavist

Ja sam KRIMINAList

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2006 : 18:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ma znas sta DD, najbolje da se ovaj forum ugasi i da svi cute o stripovima i budu profesionalci. Tako ce svi biti sretni a oni koje ne kupuju stripove po 120 kuna mogu konacno reci ne znace mi stripovi nista u zivotu.

Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings.

Edited by - seinfeld on 08/08/2006 19:03:26
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Bas zato sto dado i markos zele da objasne (ili pokusavaju da objasne) ljudima kako stvari stoje, to ih cini ono sto jesu i zato je (valjda) ovaj forum i krenuo. Da se objasni ljudima kako stvari stoje, da se druzi i da se nesto nauci o stripovima a sigurno ne da im se drze lekcije i otvarnje ovakvih topika. Shame on you, siguran sam da 99% ljudi koji su se zalili o tim cijenama sigurno jos vise postuju Libellus ako nista onda barem zbog toga sto su objasnili kako stvari stoje ! Ti ih neces nikada razumjeti pogotovo kad dolazis svake prestupne na forum jer tebi izgleda stripovi (forum) ne znace mnogo u zivotu ...

Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/08/2006 : 19:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
...ja redovno kupujem sve stripove koje izda Ludens i Strip Agent, nisu mi skupi NOVI stripovi koji su GLANCERI,kupio sam prva dva Ken Parkera od Libellusa i Texove gigante dvojku i trojku, sad mi je skupo da kupujem ostala HC izdanja, dakle kupujem i dalje stripove za koje mogu da odvojim novac, a u tome mi mnogo pomaže i cale koji mi daje novac ( sreca moja što je calac još uvek stripofil ) :)

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Ma znas sta DD, najbolje da se ovaj forum ugasi i da svi cute o stripovima i budu profesionalci. Tako ce svi biti sretni a oni koje ne kupuju stripove po 120 kuna mogu konacno reci ne znace mi stripovi nista u zivotu.

Tebi trebaju naocale ocito ili simultan prijevod. Gdje sam ja to napisao molim te lijepo da se ne prica o stripovima i da se kupuju samo stripovi od 100 i vise kn.

Evo o cemu ja pricam. Ti si na moj topic napravio skolski primjer izvrtanja i nerazumjevanja sto sam ja napisao i sto sam zelio reci.

Od sveg srca ti hvala na tolikoj britkosti i ratumjevanju onoga sto procitas.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

Bas zato sto dado i markos zele da objasne (ili pokusavaju da objasne) ljudima kako stvari stoje, to ih cini ono sto jesu i zato je (valjda) ovaj forum i krenuo. Da se objasni ljudima kako stvari stoje, da se druzi i da se nesto nauci o stripovima a sigurno ne da im se drze lekcije i otvarnje ovakvih topika. Shame on you, siguran sam da 99% ljudi koji su se zalili o tim cijenama sigurno jos vise postuju Libellus ako nista onda barem zbog toga sto su objasnili kako stvari stoje ! Ti ih neces nikada razumjeti pogotovo kad dolazis svake prestupne na forum jer tebi izgleda stripovi (forum) ne znace mnogo u zivotu ...

Pa dobro zar ti ne vidis koje gluposti si u stanju napisati u samo 2 svoja posta u razmaku od 5 minuta!
Ja dolazim svake prestupe na forum!? Od prvog dana kada je krenuo oivaj site do danas mozda se desilo sve skupa 10 dana da nisam bio ovdje, a to sto ne ostavljam svake 3 sekunde post ne znaci da nisam prisutan.
Cuj nisam doktor kao ti da sam nastancao 14000 i nesto postova, ali djabe ti to kad ne razumijes niti jednu moju recenicu u potpunsti. Daj si kupi naocale i nabavi nekog da ti prijevodi od rijeci do rijeci sto se ovdje pise, mozda nesto i razmijes, mada sumnjam!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

quote:

Tebi trebaju naocale ocito ili simultan prijevod. Gdje sam ja to napisao molim te lijepo da se ne prica o stripovima i da se kupuju samo stripovi od 100 i vise kn.

Evo o cemu ja pricam. Ti si na moj topic napravio skolski primjer izvrtanja i nerazumjevanja sto sam ja napisao i sto sam zelio reci.

Od sveg srca ti hvala na tolikoj britkosti i ratumjevanju onoga sto procitas.

Ovo nije ni bilo upuceno tebi ali hajde kad bas hoces da ogovris reci ti nama sta slobodno mislis...

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
DD stoji za Dylan Dog :).

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2006 : 19:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

quote:

Pa dobro zar ti ne vidis koje gluposti si u stanju napisati u samo 2 svoja posta u razmaku od 5 minuta!
Ja dolazim svake prestupe na forum!? Od prvog dana kada je krenuo oivaj site do danas mozda se desilo sve skupa 10 dana da nisam bio ovdje, a to sto ne ostavljam svake 3 sekunde post ne znaci da nisam prisutan.
Cuj nisam doktor kao ti da sam nastancao 14000 i nesto postova, ali djabe ti to kad ne razumijes niti jednu moju recenicu u potpunsti. Daj si kupi naocale i nabavi nekog da ti prijevodi od rijeci do rijeci sto se ovdje pise, mozda nesto i razmijes, mada sumnjam!

Ufffff da nije tebe bilo na pocetku ovaj bi forum propao , mislim niko se ne bi sjetio da da svakom zagoru kojeg je procitao recenziju od 100%...I pazi malo kako pricas sa mnom nisam ti ja tvoja kolekcija zagora na kojem mozes da drkas kad si cefne. Ne umisljalj da si ti neko na forumu a mojih 14000 postova sam s zadovoljstvom ostavio ovdje na forumu i nikada ih nisam spominjao niti clanove s 0 postova izostavljao. Da nije bilo ovog foruma ti ne bi ni imao drugova zato ga ljubi svakog dana...

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 20:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Sad se hladi neko vrijeme! Ovakve rijeci necu tolerirati nikome, a ti si sam pokazao tko si!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/08/2006 : 20:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Šta je bilo sa seinfeldom? Kada se neko izbaci onda se i dalje vidi na listi clanova samo pored nicka stoji kljucic. Seinfelda nema nikako na listi clanova.

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/08/2006 : 20:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Sad se hladi neko vrijeme! Ovakve rijeci necu tolerirati nikome, a ti si sam pokazao tko si!

ti zaslužuješ ban

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/08/2006 : 20:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Šta je bilo sa seinfeldom? Kada se neko izbaci onda se i dalje vidi na listi clanova samo pored nicka stoji kljucic. Seinfelda nema nikako na listi clanova.

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.

još Globo i imaš najviše postova :))

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/08/2006 : 20:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:

ti zaslužuješ ban

Tako je govorio Zagortustra.

Prvo ti, upravo si izletio. Ako sam debil onda letis od debila van! Ugodno hladenje!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000