Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 13:27:41
|
Sjecam se ove epizode kao kvalitetnog uvoda u prakticiranje crne magije na južnoamerickom kontinentu i raskrinkavanju istoga. Naravno, neizostavno je malo noira pedesetih i uplitanja našeg omiljenog pilota Jerryja.
Izašlo nekada davno u ilegalnom, gerilskom izdanju, koje sam ja kao sljedbenik revolucionara , kupio. A sad mi je malo žao... A još sad kad sam vidio da ima i 32 stranice pisanog dodatka o crnoj magiji, ajme!
A što nije izašao novi spec koji dolazi nakon Hijena sa dodatkom o Esse-esse?
Wealth beyond measure, outlander...
|
Edited by - DeeCay on 11/08/2006 13:35:28
|
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 11/08/2006 : 13:38:43
|
zato što Ludens ne glede praviše na to što izbaci :((
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 13:40:37
|
Polako:))) Citat cemo i nastavak Esse-Esse uskoro!
Ono sto je trenutno ludo je da specijalna izdanja Mister Noa izlaze zescim ritmom od redovnih. Ali neka, jer Mister No ima izvrsne specijalce:))))
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 11/08/2006 : 13:45:21
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Polako:))) Citat cemo i nastavak Esse-Esse uskoro!
Ono sto je trenutno ludo je da specijalna izdanja Mister Noa izlaze zescim ritmom od redovnih. Ali neka, jer Mister No ima izvrsne specijalce:))))
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
ali ja vec imam neke brojeve :) sa one strane......
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/08/2006 : 13:53:53
|
quote: Originally posted by jang ali ja vec imam neke brojeve :) sa one strane......
Zone sumraka?
I ja takoder, poput ovog speca...
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 11/08/2006 : 13:58:01
|
ja sam kupio brojeve 1,2 i 15....trica je vec dnevnikova, ostale za sada još nisam (srecom) možda cu još 2 almanah
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/08/2006 : 14:00:46
|
Ah da, na ovaj Dnevnikov #3 sam zaboravio, imam ga i ja. "Ljudi jaguari" su izašli, "Mladi Amerikanac", "Crna magija", "Bijeg iz Skyneta" i još nešto s one strane?
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 11/08/2006 : 14:12:43
|
Moram priznat da sam bio dovoljno jak pa sam se odupro svim tim piratima, sada lijepo gustam sa legalnim izdanjima:))))
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3084 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 11/08/2006 : 14:13:40
|
možda berni kroz kvalitetne specijalce nastoji povecati prodaju redovnog izdanja, makar bi mu to uspjelo sigurno i sa extra serijom....
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/08/2006 : 14:16:52
|
Mene je oduševilo onih 32 dodatne strane, to mu obicno nije bila praksa. Ne placaju li se takve stvari prema kolicini teksta? Ocu onda i dodatke u ostalim specovima!
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 14:17:42
|
Drago mi je sto izlazi Mister No specijal, jer to su uglavnom dobre epizode, ali ovaj redoslijed stvarno nema ama bas nikakvog smisla. Kod ostalih specijalaca i maxija i ostalih izdanja to nema toliko veze, ali ovdje, vec kad su poceli sa prvom epizodom trilogije, onda su morali nastaviti sa ostale dvije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 11/08/2006 : 14:19:25
|
quote: Originally posted by DeeCay
Mene je oduševilo onih 32 dodatne strane, to mu obicno nije bila praksa. Ne placaju li se takve stvari prema kolicini teksta? Ocu onda i dodatke u ostalim specovima!
Wealth beyond measure, outlander...
Pa objavljivao je dodatke, samo sto su to uglavnom bili stripovi.
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 14:28:42
|
quote: Originally posted by Markos
Drago mi je sto izlazi Mister No specijal, jer to su uglavnom dobre epizode, ali ovaj redoslijed stvarno nema ama bas nikakvog smisla. Kod ostalih specijalaca i maxija i ostalih izdanja to nema toliko veze, ali ovdje, vec kad su poceli sa prvom epizodom trilogije, onda su morali nastaviti sa ostale dvije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
gle ti to - ja se slažem s markosom u necemu ne vidim razlog zašto nije išla epizoda koja slijedi Hijene
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 11/08/2006 : 14:30:30
|
Berni je sigurno objavio van redoslijeda te specijalce da bi ovdje dao novog materijala za rasprave.
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/08/2006 : 14:35:12
|
Berni je sigurno objavio van redoslijeda te specijalce da bi ovdje dao novog materijala za rasprave.
nije to toliko problem (kao što ti možda shzvacaš), vec mala opaska (o stripu na strip forumu)
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 11/08/2006 : 14:44:41
|
Ja nemam pirat ovoga specijala, tako da sam oduševljen njegovim izlaskom, samo naprijed.
P.S. Kad ce redovni?
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 11/08/2006 : 15:00:40
|
I ja sam oduševljen Mister No specijalcima, tako i Crnom magijom. Inace Crna magija je jedan od boljih pirata uopce(mislim na kvalitetu izdanja). |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:11:57
|
Prilicno sam siguran da bi on nesto tako odgovorio, vec po obicaju. Naravno, razlozi su vjerojatno puno jednostavniji, vjerojatno nisu imali sljedeci specijal za skenirati, pa su jednostavno objavili onaj koji su imali kod sebe. To sto to nema smisla niti sto se specijal koji bi trebao ici moze pronaci u Zagrebu na bar 3 adrese, nema veze.
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:16:43
|
Svaki specijalac je prica za sebe i redoslijed je potpuno nebitan i ako Esse-Esse nastavak bude u slijedecem hrvatskom specijalcu broj 3 i to je ok. Da je i sam Bonelli pridavao toliku vaznost da to mora imati ne znam kakav kontinuitet onda bi objavio u Italiji avantere Esse-Esse kao cijelovitu epizodu, a ne u par nastavaka, zar ne?
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 11/08/2006 : 15:18:29
|
Svaki specijalac je prica za sebe i redoslijed je potpuno nebitan i ako Esse-Esse nastavak bude u slijedecem hrvatskom specijalcu broj 3 i to je ok. Da je i sam Bonelli pridavao toliku vaznost da to mora imati ne znam kakav kontinuitet onda bi objavio u Italiji avantere Esse-Esse kao cijelovitu epizodu, a ne u par nastavaka, zar ne?
Meni to osobno i ne smeta,ali da je glupo-jest! |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:22:24
|
Glupost je onda napravljena od pocetka jer se krenulo sa brojem 9 po Talijanskoj numeraciji kao Hrvatskim brojem 1.
Odlicna stvar je kod specijalaca od svih Bonellijevih junaka koji izlaze kod nas da nemaju numeraciju na hrbatima kao ni oni Talijanski, pa se lako kad svi izadju na polici posloze pravim kronoloskim redoslijedom:)
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:24:43
|
Odakle znas da su price za sebe i da je redoslijed nebitan? Koliko ja znam, ti ih nisi procitao, a ja ipak jesam. Pa sam onda ipak malo kompetentniji sto se toga tice. Cak i da redoslijed nije bitan (a je) objavljivanje Esse-Esseove price u dodacima po redoslijedu je nuzno i nema nijednog jedinog valjanog razloga zasto se nije islo redom. Ako nije imao materijale, Bernard je mogao pitati nekog od nas originale, kao i x puta do sada, sa AF i Zagorom. Ovako ispada da ga za MN nije bilo briga.
Edited by - Darkwood Devil on 11/08/2006 15:28:56 |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:29:32
|
quote: Originally posted by Markos
Odakle znas da su price za sebe i da je redoslijed nebitan? Koliko ja znam, ti ih nisi procitao, a ja ipak jesam. Pa sam onda ipak malo kompetentniji sto se toga tice. Cak i da redoslijed nije bitan (a je) objavljivanje Esse-Esseove price u dodacima po redoslijedu je nuzno i nema nijednog jedinog valjanog razloga zasto se nije islo redom. Ako nije imao materijale, Bernard je mogao pitati nekog od nas originale, kao i x puta do sada, sa AF i Zagorom. Ovako ispada da ga za MN nije bilo briga.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
SORRY GRESKA, STISNUH EDIT UMJESTO CITIRANJE! :(((((
Od kuda znam, mozda sa svojih polica na kojima su sva specijalna izdanja MISTER NOA iz Italije.
Naravno, zaboravih da si ti tu najkompetentnija osoba za sve:((((
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 11/08/2006 : 15:34:27
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil Od kuda znam, mozda sa svojih polica na kojima su sva specijalna izdanja MISTER NOA iz Italije.
Ne mozes tvrditi da redoslijed nije bitan jer ih NISI PROCITAO, kao ni ostalih x stotina ostalih originala koje imas na policama.
quote: Originally posted by Darkwood Devil Naravno, zaboravih da si ti tu najkompetentnija osoba za sve:((((
O Mister nou sam svakako kompetentniji od tebe. Ali ok, pravit cu se da ovo nisam dobro razumio.
 |
|
Topic  |
|