forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Crna magija MrNo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Sjecam se ove epizode kao kvalitetnog uvoda u prakticiranje crne magije na južnoamerickom kontinentu i raskrinkavanju istoga. Naravno, neizostavno je malo noira pedesetih i uplitanja našeg omiljenog pilota Jerryja.

Izašlo nekada davno u ilegalnom, gerilskom izdanju, koje sam ja kao sljedbenik revolucionara, kupio. A sad mi je malo žao... A još sad kad sam vidio da ima i 32 stranice pisanog dodatka o crnoj magiji, ajme!

A što nije izašao novi spec koji dolazi nakon Hijena sa dodatkom o Esse-esse?

Wealth beyond measure, outlander...

Edited by - DeeCay on 11/08/2006 13:35:28

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
zato što Ludens ne glede praviše na to što izbaci :((

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 13:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Polako:))) Citat cemo i nastavak Esse-Esse uskoro!

Ono sto je trenutno ludo je da specijalna izdanja Mister Noa izlaze zescim ritmom od redovnih. Ali neka, jer Mister No ima izvrsne specijalce:))))

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Polako:))) Citat cemo i nastavak Esse-Esse uskoro!

Ono sto je trenutno ludo je da specijalna izdanja Mister Noa izlaze zescim ritmom od redovnih. Ali neka, jer Mister No ima izvrsne specijalce:))))

ali ja vec imam neke brojeve :) sa one strane......

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by jang
ali ja vec imam neke brojeve :) sa one strane......

Zone sumraka?

I ja takoder, poput ovog speca...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/08/2006 : 13:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ja sam kupio brojeve 1,2 i 15....trica je vec dnevnikova, ostale za sada još nisam (srecom) možda cu još 2 almanah

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2006 : 14:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ah da, na ovaj Dnevnikov #3 sam zaboravio, imam ga i ja. "Ljudi jaguari" su izašli, "Mladi Amerikanac", "Crna magija", "Bijeg iz Skyneta" i još nešto s one strane?

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Moram priznat da sam bio dovoljno jak pa sam se odupro svim tim piratima, sada lijepo gustam sa legalnim izdanjima:))))

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3084 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 11/08/2006 : 14:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
možda berni kroz kvalitetne specijalce nastoji povecati prodaju redovnog izdanja, makar bi mu to uspjelo sigurno i sa extra serijom....

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2006 : 14:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mene je oduševilo onih 32 dodatne strane, to mu obicno nije bila praksa. Ne placaju li se takve stvari prema kolicini teksta? Ocu onda i dodatke u ostalim specovima!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Drago mi je sto izlazi Mister No specijal, jer to su uglavnom dobre epizode, ali ovaj redoslijed stvarno nema ama bas nikakvog smisla. Kod ostalih specijalaca i maxija i ostalih izdanja to nema toliko veze, ali ovdje, vec kad su poceli sa prvom epizodom trilogije, onda su morali nastaviti sa ostale dvije.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Mene je oduševilo onih 32 dodatne strane, to mu obicno nije bila praksa. Ne placaju li se takve stvari prema kolicini teksta? Ocu onda i dodatke u ostalim specovima!

Pa objavljivao je dodatke, samo sto su to uglavnom bili stripovi.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Drago mi je sto izlazi Mister No specijal, jer to su uglavnom dobre epizode, ali ovaj redoslijed stvarno nema ama bas nikakvog smisla. Kod ostalih specijalaca i maxija i ostalih izdanja to nema toliko veze, ali ovdje, vec kad su poceli sa prvom epizodom trilogije, onda su morali nastaviti sa ostale dvije.

gle ti to - ja se slažem s markosom u necemu
ne vidim razlog zašto nije išla epizoda koja slijedi Hijene

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Berni je sigurno objavio van redoslijeda te specijalce da bi ovdje dao novog materijala za rasprave.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Berni je sigurno objavio van redoslijeda te specijalce da bi ovdje dao novog materijala za rasprave.

nije to toliko problem (kao što ti možda shzvacaš), vec mala opaska (o stripu na strip forumu)

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 14:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Gdje ti vidis da sam napisao da je nesto problem?

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 11/08/2006 : 14:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Samo neka specijalci izlaze, doc ce svi na red.

Je li vec došlo na kioske?
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 11/08/2006 : 14:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Ja nemam pirat ovoga specijala, tako da sam oduševljen njegovim izlaskom, samo naprijed.

P.S. Kad ce redovni?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 11/08/2006 : 15:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
I ja sam oduševljen Mister No specijalcima, tako i Crnom magijom. Inace Crna magija je jedan od boljih pirata uopce(mislim na kvalitetu izdanja).
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Prilicno sam siguran da bi on nesto tako odgovorio, vec po obicaju. Naravno, razlozi su vjerojatno puno jednostavniji, vjerojatno nisu imali sljedeci specijal za skenirati, pa su jednostavno objavili onaj koji su imali kod sebe. To sto to nema smisla niti sto se specijal koji bi trebao ici moze pronaci u Zagrebu na bar 3 adrese, nema veze.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Svaki specijalac je prica za sebe i redoslijed je potpuno nebitan i ako Esse-Esse nastavak bude u slijedecem hrvatskom specijalcu broj 3 i to je ok. Da je i sam Bonelli pridavao toliku vaznost da to mora imati ne znam kakav kontinuitet onda bi objavio u Italiji avantere Esse-Esse kao cijelovitu epizodu, a ne u par nastavaka, zar ne?

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 11/08/2006 : 15:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
quote:

Svaki specijalac je prica za sebe i redoslijed je potpuno nebitan i ako Esse-Esse nastavak bude u slijedecem hrvatskom specijalcu broj 3 i to je ok. Da je i sam Bonelli pridavao toliku vaznost da to mora imati ne znam kakav kontinuitet onda bi objavio u Italiji avantere Esse-Esse kao cijelovitu epizodu, a ne u par nastavaka, zar ne?

Meni to osobno i ne smeta,ali da je glupo-jest!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Glupost je onda napravljena od pocetka jer se krenulo sa brojem 9 po Talijanskoj numeraciji kao Hrvatskim brojem 1.

Odlicna stvar je kod specijalaca od svih Bonellijevih junaka koji izlaze kod nas da nemaju numeraciju na hrbatima kao ni oni Talijanski, pa se lako kad svi izadju na polici posloze pravim kronoloskim redoslijedom:)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Odakle znas da su price za sebe i da je redoslijed nebitan? Koliko ja znam, ti ih nisi procitao, a ja ipak jesam. Pa sam onda ipak malo kompetentniji sto se toga tice. Cak i da redoslijed nije bitan (a je) objavljivanje Esse-Esseove price u dodacima po redoslijedu je nuzno i nema nijednog jedinog valjanog razloga zasto se nije islo redom. Ako nije imao materijale, Bernard je mogao pitati nekog od nas originale, kao i x puta do sada, sa AF i Zagorom. Ovako ispada da ga za MN nije bilo briga.

Edited by - Darkwood Devil on 11/08/2006 15:28:56
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Odakle znas da su price za sebe i da je redoslijed nebitan? Koliko ja znam, ti ih nisi procitao, a ja ipak jesam. Pa sam onda ipak malo kompetentniji sto se toga tice. Cak i da redoslijed nije bitan (a je) objavljivanje Esse-Esseove price u dodacima po redoslijedu je nuzno i nema nijednog jedinog valjanog razloga zasto se nije islo redom. Ako nije imao materijale, Bernard je mogao pitati nekog od nas originale, kao i x puta do sada, sa AF i Zagorom. Ovako ispada da ga za MN nije bilo briga.

SORRY GRESKA, STISNUH EDIT UMJESTO CITIRANJE! :(((((

Od kuda znam, mozda sa svojih polica na kojima su sva specijalna izdanja MISTER NOA iz Italije.

Naravno, zaboravih da si ti tu najkompetentnija osoba za sve:((((

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2006 : 15:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Od kuda znam, mozda sa svojih polica na kojima su sva specijalna izdanja MISTER NOA iz Italije.

Ne mozes tvrditi da redoslijed nije bitan jer ih NISI PROCITAO, kao ni ostalih x stotina ostalih originala koje imas na policama.

quote:
Naravno, zaboravih da si ti tu najkompetentnija osoba za sve:((((

O Mister nou sam svakako kompetentniji od tebe. Ali ok, pravit cu se da ovo nisam dobro razumio.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000