Author |
Topic  |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 01/09/2006 : 08:19:48
|
Neverovatno! U Italiji krece najnovija Ristampa Dylan Doga (cetvrta po redu - do sada su bile 2 redovne i jedna sa tvrdim koricama)! Veliki format, 300 strana, po 3 price u jednom izdanju...
Baš me zanima kako ce ici prodaja toga...Taj strip je u Italiji pravi fenomen!
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
|
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/09/2006 : 08:30:32
|
Mora da su vidjeli Libellusov MV! 
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 01/09/2006 : 08:51:15
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Mora da su vidjeli Libellusov MV! 
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
to i ja velim....jel' ga marko pokazivao u Italiji, kao što im je pokazao Kena....?
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 01/09/2006 : 12:07:10
|
Fascinantno - nijedan NN spin off u ovom mesecu. ;)
-- "Regarde la comete, Sweep. Dans deux mille ans elle reviendra verifier si nous sommes bien tous morts." |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/09/2006 : 14:04:15
|
To je izdanje za prave kolekcionare, svakako. Medjutim, pitam se kako sve to izgleda u velikom formatu, mislim na sam crtez. Voleo bih najpre da vidim prvi broj. Uz to, ostaju mnoga pitanja otvorena, jedno od njih je i pitanje korica svake od tri epizode, to jest, da li ce to biti uradjeno kao sto je kod "Libellusovog" MV-a, iako sumnjam sudeci po dosadasnjim slicnim izdanjima (na primer Superbook). Pored toga, da li je to mesecno izdanje. Ako jeste, prilicno brzo ce stici Collectione Book. Za sada, meni je jos uvek upravo Collectione Book ubedljivo prvi na mojoj listi zelja kad je Dilan u pitanju. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 01/09/2006 : 14:09:11
|
Kad smo vec kod Dilana, vidim da 26. oktobra izlazi zesto takodje sa Ksabarasom. Je li to ova prica u boji u dva nastavka? |
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts
Posted - 01/09/2006 : 14:19:35
|
quote: Originally posted by ---dp---
Kad smo vec kod Dilana, vidim da 26. oktobra izlazi zesto takodje sa Ksabarasom. Je li to ova prica u boji u dva nastavka?
Aha, povodom 20 godina izlaženja.
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts
Posted - 01/09/2006 : 14:20:19
|
To je izdanje za prave kolekcionare, svakako. Medjutim, pitam se kako sve to izgleda u velikom formatu, mislim na sam crtez. Voleo bih najpre da vidim prvi broj. Uz to, ostaju mnoga pitanja otvorena, jedno od njih je i pitanje korica svake od tri epizode, to jest, da li ce to biti uradjeno kao sto je kod "Libellusovog" MV-a, iako sumnjam sudeci po dosadasnjim slicnim izdanjima (na primer Superbook). Pored toga, da li je to mesecno izdanje. Ako jeste, prilicno brzo ce stici Collectione Book. Za sada, meni je jos uvek upravo Collectione Book ubedljivo prvi na mojoj listi zelja kad je Dilan u pitanju.
Roi ce da radi posebne naslovnice za ovo izdanje. Nešto slicno kao Parlov za Libellus za MV-a.
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
 |
|
Kant
Average Member

Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 01/09/2006 : 21:02:58
|
Baš me zanima što se još može reci o Xabarasu...Nije li sve receno s "Pricom o Dylanu Dogu"? Bojim se de ce te epizode biti suvišne... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 01/09/2006 : 21:26:12
|
Da, sli da li ce biti i unutar stripa kolor naslovne svake od tri price ili ne? Sve u svemu, ako ovo budes ovo izdanje kupovao sebi, mozda bi bila dobra ideja da ga kupujes i za mene... iako nisam bas potpuno resen da skupljam ovu edicija, jedino mi se svidja sto ce relativno brzo biti mnogo epizoda objavljeno... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/09/2006 : 21:30:31
|
To je izdanje za prave kolekcionare, svakako. Medjutim, pitam se kako sve to izgleda u velikom formatu, mislim na sam crtez. Voleo bih najpre da vidim prvi broj. Uz to, ostaju mnoga pitanja otvorena, jedno od njih je i pitanje korica svake od tri epizode, to jest, da li ce to biti uradjeno kao sto je kod "Libellusovog" MV-a, iako sumnjam sudeci po dosadasnjim slicnim izdanjima (na primer Superbook). Pored toga, da li je to mesecno izdanje. Ako jeste, prilicno brzo ce stici Collectione Book. Za sada, meni je jos uvek upravo Collectione Book ubedljivo prvi na mojoj listi zelja kad je Dilan u pitanju.
Collezione book nije baš najbolje napravljen. Strašno nervira ona žuta hartija.Inace bi bilo ok izdanje.
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 04/09/2006 : 02:22:01
|
Meni je ta zuta hartija bas super, daje posebnu draz stripu, em zuckasta em hrapava, to mi je neuporedivo bolje od ovih "snobovskih" varijanti bele i glatke (i mnogo skuplje) hartije. Svi Bonellijevi stripovi su na hrapavoj i pomalo zuckastoj hartiji (izuzev almanaha) |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/09/2006 : 09:31:46
|
Dobar je collezione book, em je HC, em ima neregularne epizode i epizodice... Još da raden i u HR varijanti
Ovo sa 4. ristampom je ludo, ne samo da je integralno vec i u HC te u gigantskom izdanju. Znaci da se još traže stare epizode. To bi Sclaviju morao biti samo poticaj da se ponovo na pravi nacin baci na scenarizisanje...
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 04/09/2006 : 22:43:06
|
quote: Originally posted by DeeCay
Dobar je collezione book, em je HC, em ima neregularne epizode i epizodice... Još da raden i u HR varijanti
Ovo sa 4. ristampom je ludo, ne samo da je integralno vec i u HC te u gigantskom izdanju. Znaci da se još traže stare epizode. To bi Sclaviju morao biti samo poticaj da se ponovo na pravi nacin baci na scenarizisanje...
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
Nema, to ima SuperBook koji je takodje HC |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8250 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 05/09/2006 : 02:52:18
|
Oba su izdanja ok.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
|
Topic  |
|