Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
stinky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
13197 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 09/09/2006 : 22:01:09
|
quote: Originally posted by Markos Ako cemo o glumatanju i preseravanju, tu si nenadmasan...
aha imam dara
inace, poceo si gubiti živce i polemizirati na prostackom nivou...to mi se ne da nastavljati, jer je prejeftino
Tako je govorio Zagortustra. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29476 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/09/2006 : 22:02:10
|
pa nismo u kraljevskom salonu, zar ne? A uostalom, cemu raspravljati s tobom, kad ionako izvlacis samo ono sto ti odgovara.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
stinky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
13197 Posts
Posted - 09/09/2006 : 22:06:45
|
quote: Originally posted by Markos
pa nismo u kraljevskom salonu, zar ne?
pa ne kažem da mi smeta, nego da mi se ne da...kad sam ti vec ionako zadao finalni ubod a sad cinim još i dalje - dajem ti tzv. Ubod Milosrda = puštam te da ližeš rane zadobivene u dvoboju i ne mrcvarim te dalje
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29476 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
veber
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 09/09/2006 : 22:12:01
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by Markos
pa nismo u kraljevskom salonu, zar ne?
pa ne kažem da mi smeta, nego da mi se ne da...kad sam ti vec ionako zadao finalni ubod a sad cinim još i dalje - dajem ti tzv. Ubod Milosrda = puštam te da ližeš rane zadobivene u dvoboju i ne mrcvarim te dalje
Tako je govorio Zagortustra.
MA NAJBOLJE DA GA DOKRAJCIŠ PA SI MIRAN![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/09/2006 : 22:30:38
|
Hehe, meni ste obojica veoma simpaticni. Bas su zanimljiva ta vasa "nadjebavanja". Cijenim obojicu, iako potpuno razliciti, u biti potpuno slicni .
Jack the Black. |
|
Constantine33
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/hellblazer224.jpg)
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 09/09/2006 : 22:45:26
|
vrlo dinamican je ovaj forum u zadnje vrime
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
deangelis
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 09/09/2006 : 22:48:17
|
Stvarno ima forumaša koji pisanjem svojih razmišljanja i mlacenjem prazne slame zamaraju nas ostale do te mjere da iritiraju i izazivaju da im se nešto odbrusi. Medutim, ne želim se više upuštati u te rasprave, jer za razliku od nekih malo pametnijih, imam prekratak fitilj, što znaci da bi brzo letio na par dana sa ovog foruma ( sigurno opravdano ), a zamnom još netko, tko bi se poslije bunio da leti neopravdano.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3890 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 09/09/2006 : 23:05:59
|
quote: Originally posted by deangelis
Stvarno ima forumaša koji pisanjem svojih razmišljanja i mlacenjem prazne slame zamaraju nas ostale do te mjere da iritiraju i izazivaju da im se nešto odbrusi. Medutim, ne želim se više upuštati u te rasprave, jer za razliku od nekih malo pametnijih, imam prekratak fitilj, što znaci da bi brzo letio na par dana sa ovog foruma ( sigurno opravdano ), a zamnom još netko, tko bi se poslije bunio da leti neopravdano.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
evo glasa sa neba! :P
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! ![](icon_smile_evil.gif) |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13197 Posts
Posted - 10/09/2006 : 00:23:12
|
quote: Originally posted by deangelis
Stvarno ima forumaša koji pisanjem svojih razmišljanja i mlacenjem prazne slame zamaraju nas ostale do te mjere da iritiraju i izazivaju da im se nešto odbrusi. Medutim, ne želim se više upuštati u te rasprave, jer za razliku od nekih malo pametnijih, imam prekratak fitilj, što znaci da bi brzo letio na par dana sa ovog foruma ( sigurno opravdano ), a zamnom još netko, tko bi se poslije bunio da leti neopravdano.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
mali, za tebe imam drukcije metode ne trebaš se identificirati sa "ostalima" (koji su to ostali?), to što si zaštopan vatom, pa se lako zamaraš ti jedino možeš odbrusiti u pekari i to po skrivecki popišam ti se na fitilj i zapalim ga
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/09/2006 : 00:27:12
|
Stinky ako si veceras ostao bez sex-a ne moramo bas svi to primjetiti, idi vjezbaj malo u teretanu.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13197 Posts
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/09/2006 : 00:38:21
|
Pa i sex ima razne stupnjeve "jacine"...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
darth-vader
Advanced Member
![](avatars/w601104278883.4322.jpg)
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 10/09/2006 : 10:34:27
|
quote: pa ne kažem da mi smeta, nego da mi se ne da...kad sam ti vec ionako zadao finalni ubod a sad cinim još i dalje - dajem ti tzv. Ubod Milosrda = puštam te da ližeš rane zadobivene u dvoboju i ne mrcvarim te dalje
oceš sine zolju da ga dokusuriš :)
if you only knew the power of the dark side |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|