forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sta se desava sa System Comics-om?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/09/2006 : 22:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by delboj

Od kog broja System comics krece sa DD gigantima?

Ako ne idu od prvog broja, onda cu im zamjerati do kraja života (a možda i ne). Trebala bi jedna peticija da krenu od pocetka!

Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?
Elementary, my dear Watkins...

A sta cemo mi koji imamo pirate... Nikako ne treba da krenu od prvog, ali od drugog bi vec mogli....

ajd natukni im za reptorse
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 20/09/2006 : 23:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Natuknuci im ja. Ionako treba da ih prevodim (Reptorse, tojest):)

Edited by - no dice on 20/09/2006 23:09:45
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 21/09/2006 : 02:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by no dice

Natuknuci im ja. Ionako treba da ih prevodim (Reptorse, tojest):)

treba da ih prevodis.... lencugo baci se na posao.... a kad se setim one pricve da ce u roku od godini, godinu i po da ih zavrse...

plavi
Junior Member

426 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 22/09/2006 : 10:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
Izgleda da ce DYD giganti ici u identicnoj opremi kao i sistemov MV,ali za sada jos nije sigurno.
Ako se bude stampalo u istoj stampariji,javljam razvoj dogadjaja vec pocetkom nedelje...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/09/2006 : 16:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nadam se da nece, jer ce to drasticno povecati cenu. Meni je vise pun ku*ac tih HC izdanja, ne kupujem vise ni Zagorove HC, a kamoli neke druge. Cak sam odustao i od "Libellusovog" Kena i MV-a...
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 22/09/2006 : 17:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
I ja. Kupujem još samo Wondercity, SC albume i amere
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/09/2006 : 18:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
je da
treba svjesno povuci granicu - ograniciti se
u protivnom, nikad kraja, stvari uvijek ima bezbroj

zato ja uzimam još samo kiosk izdanja (odredena)

te, ako ce DD gignat biti plasiran kao HC za kolekcionare po cijeni suhog zlata, bit ce mi žao stripa koji me i najviše zanima, no - necu to uzimati

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/09/2006 : 18:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Stinky imas moju podrsku, necu ni ja...

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/09/2006 : 18:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
evo, vec nas je dva...napomeni to ekipi iz systema;)

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 23/09/2006 : 02:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
ne dva...tri

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 23/09/2006 : 02:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Valjda najbolje da ih bude u oba oblika, pa kako ko vise voli...

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/09/2006 : 04:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Stinky, moram ti priznati da me je jedno vreme "nerviralo" tvoje kritikovanje HC izdanja (i pored toga sto si mi bio simpa faca od prvog momenta kad sam te upoznao), ali sam vremenom shvatio kako si po tom pitanju apsolutno u pravu. Fuck the HC!!!

Dakle, ne tri... cetiri
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 23/09/2006 : 05:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
A meni, naprotiv, od Bonellija jedino za gigante zvuci logicno da budu hc. Najbesmisleniji je sistemov ukoriceni MV, dakle strip-mesecnik u Italiji (oke, sad je dvomesecnik)koji kod nas izlazi kao sc. Zasto? Odakle mu fan-baza koja uopste to zeli imati?

Naravno, ovo Markosovo izdanje je vec neka druga prica (svaka cast, videh kod Slobe! narucicu:)
Ukratko, samo mislim da tako neke kanda malo posebnije stvari kao sto su giganti treba da izadju kao sc i u ogranicenom tirazu kao hc, jer ja licno volim da pristedim da bih imao strip u kvalitetnijem ruhu.

Ali stednja zna da se oduzi...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 23/09/2006 : 05:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
O Boze, greska u kucanju u vezi sa MVom, pa post ispada nelogican: htedoh napisati, mesecnik koji izlazi u HC!
NIje ni cudo sto je ta edicija morala da propadne.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 23/09/2006 : 09:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Kakav sad HC, tar nije trebao biti SC, ako je HC odustajem od kupovine! ( Ili možda ne ! )

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/09/2006 : 10:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Kad mogu birati, kupujem naravno HC. Cak razmisljam da ove poslednje Maxije zamijenim sa tvdrima :). Zivjeli!

Jack the Black.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2006 : 11:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm

Najbesmisleniji je sistemov ukoriceni MV, dakle strip-mesecnik u Italiji (oke, sad je dvomesecnik)koji kod nas izlazi kao sc. Zasto? Odakle mu fan-baza koja uopste to zeli imati?

Naravno, ovo Markosovo izdanje je vec neka druga prica (svaka cast, videh kod Slobe! narucicu:)

Nije mi baš jasna ova logika. Zar nije logicnije da ako je Systemov MV HC besmislen, podjednako besmislen bude i Libelusov? I vice versa, ako jedan ima smisla, ima i drugi.

--
"Et maintenent, vite au Nile!"
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/09/2006 : 11:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
Nije mi baš jasna ova logika. Zar nije logicnije da ako je Systemov MV HC besmislen, podjednako besmislen bude i Libelusov? I vice versa, ako jedan ima smisla, ima i drugi.

je da - princip ekvivalentnosti
no, samo je jedna pretpostavka tocna, a ta je - oba su besmislena

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/09/2006 : 11:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Stinky, moram ti priznati da me je jedno vreme "nerviralo" tvoje kritikovanje HC izdanja (i pored toga sto si mi bio simpa faca od prvog momenta kad sam te upoznao), ali sam vremenom shvatio kako si po tom pitanju apsolutno u pravu. Fuck the HC!!!

Dakle, ne tri... cetiri

nisi ni trebao sumnjati u pocetku
znaci, ubuduce ne trebaš uopce dvojiti jesam li u pravu ili ne...odmah cemo pretpostaviti da jesam;)

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 23/09/2006 : 14:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:

quote:

Najbesmisleniji je sistemov ukoriceni MV, dakle strip-mesecnik u Italiji (oke, sad je dvomesecnik)koji kod nas izlazi kao sc. Zasto? Odakle mu fan-baza koja uopste to zeli imati?

--

Otišli ljudi na kvasinu Djole, eto šta je....
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2006 : 15:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ummm... šta je "kvasina"?

--
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 23/09/2006 : 15:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:

Ummm... šta je "kvasina"?

--

Tamo gdje "opuštaju" moždane vijuge
Sve je na mjestu ali mašina ne radi kako treba
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 23/09/2006 : 17:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
O5 pitam:
Kada ce DD15?!!

www.negotin-cafe.com
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/09/2006 : 03:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by ---dp---

Dakle, ne tri... cetiri

nisi ni trebao sumnjati u pocetku
znaci, ubuduce ne trebaš uopce dvojiti jesam li u pravu ili ne...odmah cemo pretpostaviti da jesam;)

Ah, pa naravno, zaboravio sam na tvoju skromnost
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/09/2006 : 03:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:

--

Naravno da nema nikakve logike...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000