sjajno, bravo za brdara sad mi još više žao što sam se ukocio prije puta, jesan moga bit u stripu, damipaskicmu
Dogodine u obzir ne dolazi nikakva diskvalifikacija radi kicme!
Vec vidim sliku u tom stripu ispod koje piše: "Stari mudrac ken2 nipošto nije htio propustiti i ovaj MaFest". Na slici: ken2 na indijanskim nosilima place od srece što je medu dragim poznanicima i prijateljima i govori: "Podnio sam veliku žrtvu samo da budem medu vama", a Toninho (koji ga vuce) place od napora i psuje izmedu dvije suze.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
sjajno, bravo za brdara sad mi još više žao što sam se ukocio prije puta, jesan moga bit u stripu, damipaskicmu
Dogodine u obzir ne dolazi nikakva diskvalifikacija radi kicme!
Vec vidim sliku u tom stripu ispod koje piše: "Stari mudrac ken2 nipošto nije htio propustiti i ovaj MaFest". Na slici: ken2 na indijanskim nosilima place od srece što je medu dragim poznanicima i prijateljima i govori: "Podnio sam veliku žrtvu samo da budem medu vama", a Toninho (koji ga vuce) place od napora i psuje izmedu dvije suze.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
extra, rekao bi jasa pogotovo mi se svida da me baš toninho vuce
ha ha ha doslovno sam se morao pridrzavati za stol da se ne srusim na pod od smijeha...MAJSTORE BRDAR...svaka cast. Mislim da je najbolje skinut Be-rni i naravno Kico koji je original.... Veceras smo ovdje u Sarajevu sjedili i heyoka mi rece za ovo, nisam mogao vjerovati da je ovako dobro...