Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/10/2006 : 19:43:31
|
quote: Originally posted by ken2
sjajno, bravo za brdara sad mi još više žao što sam se ukocio prije puta, jesan moga bit u stripu, damipaskicmu
Dogodine u obzir ne dolazi nikakva diskvalifikacija radi kicme! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/Harlequin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 04/10/2006 : 08:58:00
|
quote: Originally posted by kico
sjajno, bravo za brdara sad mi još više žao što sam se ukocio prije puta, jesan moga bit u stripu, damipaskicmu
Dogodine u obzir ne dolazi nikakva diskvalifikacija radi kicme!
Vec vidim sliku u tom stripu ispod koje piše: "Stari mudrac ken2 nipošto nije htio propustiti i ovaj MaFest". Na slici: ken2 na indijanskim nosilima place od srece što je medu dragim poznanicima i prijateljima i govori: "Podnio sam veliku žrtvu samo da budem medu vama", a Toninho (koji ga vuce) place od napora i psuje izmedu dvije suze.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8203 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 08/10/2006 : 12:56:42
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by kico
Dogodine u obzir ne dolazi nikakva diskvalifikacija radi kicme!
Vec vidim sliku u tom stripu ispod koje piše: "Stari mudrac ken2 nipošto nije htio propustiti i ovaj MaFest". Na slici: ken2 na indijanskim nosilima place od srece što je medu dragim poznanicima i prijateljima i govori: "Podnio sam veliku žrtvu samo da budem medu vama", a Toninho (koji ga vuce) place od napora i psuje izmedu dvije suze.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
extra, rekao bi jasa pogotovo mi se svida da me baš toninho vuce![](icon_smile_big.gif) |
|
Leopold_IV
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(4).jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 11/10/2006 : 03:02:32
|
ha ha ha ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) doslovno sam se morao pridrzavati za stol da se ne srusim na pod od smijeha...MAJSTORE BRDAR...svaka cast. Mislim da je najbolje skinut Be-rni i naravno Kico koji je original.... Veceras smo ovdje u Sarajevu sjedili i heyoka mi rece za ovo, nisam mogao vjerovati da je ovako dobro...
--< Inches don't make champions >-- |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|