Author |
Topic  |
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/10/2006 : 17:23:44
|
Kad obriješ jaja(muda),uz pretpostavku da ih imaš,i uz pretpostavku da imaš što obrijat, ,sljedi tretman NIVEA kremom!-Nakon tretmana kremom,kao retultat imaš jaja(muda) u glanc stanju! !-Imaš "izglancana" muda(jaja)!-Eto objašnjenja! ! |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 21/10/2006 : 20:06:05
|
quote: Originally posted by dveribad
Kad obriješ jaja(muda),uz pretpostavku da ih imaš,i uz pretpostavku da imaš što obrijat, ,sljedi tretman NIVEA kremom!-Nakon tretmana kremom,kao retultat imaš jaja(muda) u glanc stanju! !-Imaš "izglancana" muda(jaja)!-Eto objašnjenja! !
hm...sa jajima to i ne zvuci tako lose, ali sa mudima mi malo skripi ova teorija o "glancerizmu". Kada kazem (i pomislim) : Moja "jaja"! Onda zaista mislim da su ona u glanc stanju...ali moja opaska bi se odnosila na cinjenicu da ne moze biti u glanc stanju nesto sto se haba gotovo 20-tak godina Dalje...mislim da NIVEA krema ne bi zadovoljila sve potrebne zahteve kada bi dosao u situaciju da sa njom glancam muda. Mislim da bi muda u ovoj fazi ipak trebalo pre svega obraditi sa smirglom 300-tkom vodenom istovremeno koristeci finu polir pastu uz obavezno kvasenje vodom(kisnicom). Nakon toga kada se sve dovede u red...obavezo pre stavljanja na aukcije fotografisati jaja(muda. prim.aut) kako lakoverni kupci ne bi bili slucajno prevareni opisom pomenutih jaja...bolje je da se sami uvere u kvalitet robe
PS Pa dobro brate Ratko...kada ces malo navratiti u moj kraj da popijemo po koju...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/10/2006 : 21:10:09
|
-Cuj,ako si ti svoja jaja trošio,ja sam sa svojima pažljivo i sigurno ophodio! !-Istina da godine cine svoje,ali moja su još u glanc stanju! !-Majstore,bio ja u Novom Sadu vec dva puta,ali nikada cremena.Iskreno,iduci puta cu pokušat doc petkom,pa da popijemo,ali ne po jednu,vec da zapijemo! !-Da budem iskren,baš bi mi bilo drago da se sretnemo,nakon onakve prepirke,sigurno bi imali o cemu pricat!-Pozdravljam te! |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 21/10/2006 : 21:33:10
|
-Cuj,ako si ti svoja jaja trošio,ja sam sa svojima pažljivo i sigurno ophodio! !-Istina da godine cine svoje,ali moja su još u glanc stanju! !-Majstore,bio ja u Novom Sadu vec dva puta,ali nikada cremena.Iskreno,iduci puta cu pokušat doc petkom,pa da popijemo,ali ne po jednu,vec da zapijemo! !-Da budem iskren,baš bi mi bilo drago da se sretnemo,nakon onakve prepirke,sigurno bi imali o cemu pricat!-Pozdravljam te!
aaaagrghh!!! ubicu se!!! Dva puta si bio u NS-u a nisi se javio? Nemoj molim te da ti se to jos jednom dogodi!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16450 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/10/2006 : 09:39:33
|
Kad obriješ jaja(muda),uz pretpostavku da ih imaš,i uz pretpostavku da imaš što obrijat, ,sljedi tretman NIVEA kremom!-Nakon tretmana kremom,kao retultat imaš jaja(muda) u glanc stanju! !-Imaš "izglancana" muda(jaja)!-Eto objašnjenja! !
evo to je bilo iz isustva    
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16450 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/10/2006 : 09:42:19
|
i onda sa takvim jajima sjediš na stripovima i dobiš glancere    a ratko imaaaa punooo glancera    
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/10/2006 : 16:24:33
|
Najbolje je jaja ( muda ) da ti neka riba dobro izglanca i to socnim ustima :-)))
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/10/2006 : 16:25:57
|
quote: Originally posted by Porter
Nije lose staviti maslinovo ulje poslije brijanja,to im daje sjaj i neodoljivu cvrstocu.
Porter
najbolja je vrela svinjska mast, onda dobiju neopisiv sjaj i švrstinu !  
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Topic  |
|