Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 03/10/2006 : 22:15:47
|
Dakle u izdanju sarajevske Pubilke objavljen je i treci deo Bilalove kvadrologije pod nazivom "Sastanak u Parizu" (Rendez-vous #224; Paris), nadajmo se da ce se uskoro pojaviti i u nasim knjizarama (jedva cekam) a dotle mozemo jos po koji put da procitamo Monjin intervju >>>
http://www.upps.org.yu/html/inside.php?area=cols&id=115
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
|
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/10/2006 : 22:30:05
|
Ovo je odlicna vijest! Hoce li cijena biti ista kao i kod prva dva broja?
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4662 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15931 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 04/10/2006 : 06:01:21
|
quote: Originally posted by risbozg
samo je veliko pitanje dali i kada bu izdan
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Pa album je vec izdan.
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 05/10/2006 : 17:03:29
|
kupio, nisam procitao, u BuyBooku u Sarajevu košta cini mi se kao i oni prije, 27 KM (nekih 100injak Kuna, oko 1100 dinara, ne znam u slovenackim tolarima, ali da skratim, to vam je cirka 14 Eura ). Skupo ali šta je tu je - kraj je.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/10/2006 : 17:16:39
|
Nije kraj!!! U martu-aprilu sledece godine izlazi poslednji album...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/10/2006 : 17:18:04
|
Inace stampano je u Francuskoj i pretpostavljam da izgleda mnogo dobro, tako da na nekki nacin opravdava cenu...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
SSM
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/1078460476.jpg)
Bosnia and Herzegovina
985 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 05/10/2006 : 20:12:34
|
I prva dva dijela su bila po 27 KM, ali su na sajmu knjige u Sarajevu bili po 13.5 KM, dakle u pola cijene. Pretpostavljam da ce isto tako biti i sa ovom knjigom
No one gets out of childhood alive. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 05/10/2006 : 20:24:15
|
Tacno je, ne završava se i ništa se ni ne pocinje raspetljavati, štaviše ima dodatnih komplikacija (naravno, kako bi drugacije). Od crteža je jedino interesantan futuristicki Beograd...
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/10/2006 : 23:29:15
|
Jel mozes da stavis par skenova??? Naslovnicu i po koju stranu... u BGu ga jos nema, a ja ga jedva cekam :(((
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|