Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/10/2006 : 12:10:58
|
Pa ne radimo zagora, sto si tako navalio?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16452 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 15:42:40
|
Ma tko ce se otkriti, ovdje su temperature do 7-8 stupnjeva po noci, ja se radje pokrivam.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 20:07:21
|
Evo sad sve kompletnije...

|
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 20:12:22
|
Kako bi na hrbat bilo nezgodno stavljati brojeve, obzirom da ne pocimamo iz pocetka, ni konkretnim redosljedom, odlucili smo se staviti godinu u kojoj je izadnje objavljeno. Uzeli smo pet osnovnih boja, od kojih cemo svakoj godini pridodati jednu, uvijek istim redosljedom. Na taj nacin kolekcionari ce ipak dobiti nesto po cemu mogu slagati svoje knjige, a opet ako bude ikad potrebe vratiti se na neki broj u odredjenoj godini, lako se uklopi u postojecu kolekciju. Kod brojeva koji su na prijelazu iz jedne u drugu godinu, odlucili smo se teziste staviti na onu godinu u kojoj je objavljen vecinski dio knjige. E sad, vasa misljenja mogu biti dakako i razlicita, no nama se svidjelo ovako...
 |
|
jack 50
Senior Member

.jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25966 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2006 : 20:47:52
|
Evo osposobio sam racunar, pa mogu da se dam na citanje i komentarisanje. Svaka cast, ovo me je obradovalo cak malcice više nego MV u vašem izdanju. Kod MV mi ne odgovaraju naslovnice, dok je ovde sasvim suprotno: Villine naslovnice su mi najbolje iz citavog Bonelli opusa, tako da vam je taj potez fenomenalan! Dizajn mi je takodje odlican, jedino što bih ja stavio naslov epizode dole u uglu, i za nijansu manjim slovima, ali dobro...;-) Zanima me samo kako ste rešili prelaze iz jedne u drugu epizodu? Bez primetnog prelaza, ili je više kao cetiri obicna stripa spojena u jednu knjigu?? Možda je i bilo ovo pitanje, ali mi se sad ne da da citam ceo topic :-(( Još jednom: pravi potez!!
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
|
targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/10/2006 : 21:57:29
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo osposobio sam racunar, pa mogu da se dam na citanje i komentarisanje.
Zanima me samo kako ste rešili prelaze iz jedne u drugu epizodu? Bez primetnog prelaza, ili je više kao cetiri obicna stripa spojena u jednu knjigu?? Možda je i bilo ovo pitanje, ali mi se sad ne da da citam ceo topic :-(( Još jednom: pravi potez!!
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
prijelazi gotovo neprimjetni, jasno da nije ostavljan svrsetak epizode ili debilno prepricavanje onoga sto ste procitali prije 0.24 minute:))...kao u nekim izdanjima:)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 15/10/2006 : 21:58:02
|
quote: Originally posted by targon
Stvarno ne izgleda loše.
ovo je uvreda!

|
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25966 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2006 : 22:00:57
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by manhunter
Evo osposobio sam racunar, pa mogu da se dam na citanje i komentarisanje.
Zanima me samo kako ste rešili prelaze iz jedne u drugu epizodu? Bez primetnog prelaza, ili je više kao cetiri obicna stripa spojena u jednu knjigu?? Možda je i bilo ovo pitanje, ali mi se sad ne da da citam ceo topic :-(( Još jednom: pravi potez!!
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
prijelazi gotovo neprimjetni, jasno da nije ostavljan svrsetak epizode ili debilno prepricavanje onoga sto ste procitali prije 0.24 minute:))...kao u nekim izdanjima:)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
OK, hvala. Mislio sam da ste možda "sekli" tako da se prelaz uopšte ne vidi, vec da ispadne kao jedna velika epizoda. Mada bi se tako izgubile naslovnice...
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju |
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/10/2006 : 22:06:42
|
quote: Originally posted by Dado
Kako bi na hrbat bilo nezgodno stavljati brojeve, obzirom da ne pocimamo iz pocetka, ni konkretnim redosljedom, odlucili smo se staviti godinu u kojoj je izadnje objavljeno. Uzeli smo pet osnovnih boja, od kojih cemo svakoj godini pridodati jednu, uvijek istim redosljedom. Na taj nacin kolekcionari ce ipak dobiti nesto po cemu mogu slagati svoje knjige, a opet ako bude ikad potrebe vratiti se na neki broj u odredjenoj godini, lako se uklopi u postojecu kolekciju. Kod brojeva koji su na prijelazu iz jedne u drugu godinu, odlucili smo se teziste staviti na onu godinu u kojoj je objavljen vecinski dio knjige. E sad, vasa misljenja mogu biti dakako i razlicita, no nama se svidjelo ovako...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja se s ovim savrseno slazem i mislim da je to odlicno rijesenje! 
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:10:42
|
manhunter moza mozes vidjeti ovdje kako odprilike izgleda uobicajeni prijelaz... www.libellus.hr/Tex-prijelaz.gif Melina je to sredila, i retusirala postojeci tekst, kao i ono "nastavlja se"...
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27500 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/10/2006 : 22:19:52
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
Uuu, je*o te! Kako je ovo dobro!!!!!!!!
koliko znam,tiger jack ne beštima    
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/10/2006 : 22:21:06
|
bravo za godine na hrbatu!!!!
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:22:11
|
Kod odabira izvornih naslovnica koje idu unutra teziste smo stavili na radnju. Ako naslovnica ima veze sa radnjom iz knjige ide unutra, ako nema ne ide. Naravno tu mislim iskljucivo na prijelazne brojeve, kad radnja u jednom broju zavrsava i istovremeno pocinje druga radnja. Primjerice u prvoj knjizi imamo 3 naslovnice koje idu unutra, ali prvi dio od tridesetak stranica nema naslovnicu (sto ne znaci da nije lijepo poslozeno) iz prostog razloga sto naslovnica u kojoj je taj dio stripa objavljen (izv. broj 109 Masaccro!) nema veze sa radnjom u stripu. Indijanci su na naslovnici a u nasoj prici nigdje indijanaca. Ta naslovnica pripada radnji od predhodne epizode. No suprotan slucaj je u drugoj knjizi. Tamo ce biti cetiri naslovnice, jer naslovnica koja je iz izvornika (128. il veliero maledetto) jednostavno pripada radnji koju objavljujemo, iako je samo prvih tridesetak stranica iz toga broja vezano za tu radnju.
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:25:10
|
quote: Originally posted by fantom
Odlicno,svaka cast!Ovako bi trebalo izdati martija i mister noa,the best of!
ja sam za!
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:26:03
|
hmm... mozda sam komplicirano pojasnio, valjda ce netko i razumjeti...    Beh, bah, tja, mmmm... ha Curunire?
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:29:29
|
Kod odabira izvornih naslovnica koje idu unutra teziste smo stavili na radnju.
Indijanci su na naslovnici a u nasoj prici nigdje indijanaca.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
kako nema? ajme! al' smo ih sredili!!

|
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 15/10/2006 : 22:31:25
|
hmm... mozda sam komplicirano pojasnio, valjda ce netko i razumjeti...    Beh, bah, tja, mmmm... ha Curunire?
nisi uopce, sve jasno...kad je epizoda dio cijele price, idje, a kad nije, naslovnica ne idje, rodijace...
 |
|
Topic  |
|