Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
priki
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 05/10/2006 : 21:08:52
|
Almanah izdanje bonelijevih junaka. Evo vec smo imali prilike da citamo gigante, maxije, specijalce i regularnu seriju na nasem jeziku. Da li su ove edicije nama dragih junaka vredne izdavanja na ovim nasim prostorima? Da li neko planira to da objavljuje? Sta vi mislite o tim edicijama? Ja sam licno prelistao nekoliko originalnih almanaha zagora, dd, i julije i nemogu reci da sam bio prijatno iznenadjen. Nazalost nisam mogao bas sve da razumem jer neznam bas dobro italijanski ali mi se forma izdanja veoma svidela. Pa ajde da vas cujemo...
Mister No rules!
|
|
jasa
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 05/10/2006 : 21:29:58
|
Evo šta sam ja citao:
Zagor almanah Otok demona - meni se jako svida prica, crtež je isto na nivou Zagor almanah Nešto sa ocnjacima - Prica nešto malo iznad prosjeka, crtež nije ni loš a ni najbolji od Chiraole, može on dosta bolje Zagor almanah Bijeli šaman - Prica za razonodu, zaplet nije komplikovan it Vernijev crtež je zakon Zagor almanah Sveta puma - Prica zakon, crtež Columbov takode Zagor almanah Covjek iz kiše, samo gledao crtež, Rubinijev stil je meni dosta dobar i dinamican Uskoro aBdit dobivam ZG almanah pirat 3, koji sadrži epizode Covjek iz kiše i neku Della Monicinu epizodu sa rijekom, pa vam javim dojmove Mister No almanah Kralj Papue - fina prica sa finim Di Vittovim crtežom M No almanah Prica o jednom junaku, lijepa prica, nesvakidašnja, a i crtež je fin M No almanah Nešto sa Kangacerosima, zakon crtež, dobra prica
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 05/10/2006 : 21:32:07
|
quote: Originally posted by jasa
Evo šta sam ja citao:
Zagor almanah Nešto sa ocnjacima - Prica nešto malo iznad prosjeka, crtež nije ni loš a ni najbolji od Chiraole, može on dosta bolje
kad jasa da ovakvu ocjenu, to mora biti zadnja zalost![](icon_smile_big.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 05/10/2006 : 21:37:47
|
quote: Originally posted by Curunir
Evo šta sam ja citao:
Zagor almanah Nešto sa ocnjacima - Prica nešto malo iznad prosjeka, crtež nije ni loš a ni najbolji od Chiraole, može on dosta bolje
kad jasa da ovakvu ocjenu, to mora biti zadnja zalost![](icon_smile_big.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Da a za ovaj "Covjek iz kise" izgleda da ga je Rubinijev stil potpuno osamutio pa nije mogao da procita ![](icon_smile_big.gif)
Mister No rules! |
Edited by - priki on 05/10/2006 21:39:49 |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 06/10/2006 : 06:23:23
|
Evo šta sam ja citao:
Zagor almanah Otok demona - meni se jako svida prica, crtež je isto na nivou Zagor almanah Nešto sa ocnjacima - Prica nešto malo iznad prosjeka, crtež nije ni loš a ni najbolji od Chiraole, može on dosta bolje Zagor almanah Bijeli šaman - Prica za razonodu, zaplet nije komplikovan it Vernijev crtež je zakon Zagor almanah Sveta puma - Prica zakon, crtež Columbov takode Zagor almanah Covjek iz kiše, samo gledao crtež, Rubinijev stil je meni dosta dobar i dinamican Uskoro aBdit dobivam ZG almanah pirat 3, koji sadrži epizode Covjek iz kiše i neku Della Monicinu epizodu sa rijekom, pa vam javim dojmove Mister No almanah Kralj Papue - fina prica sa finim Di Vittovim crtežom M No almanah Prica o jednom junaku, lijepa prica, nesvakidašnja, a i crtež je fin M No almanah Nešto sa Kangacerosima, zakon crtež, dobra prica
To ti k'o fol razumiješ talijanski? ![](icon_smile_big.gif)
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
TraX
Junior Member
![](AvatarUpload/images(44).jpg)
Bosnia and Herzegovina
450 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 06/10/2006 : 10:20:28
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Evo šta sam ja citao:
To ti k'o fol razumiješ talijanski? ![](icon_smile_big.gif)
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
il ko fol citas pirate??
BHF!! BHF!!!
imam problema sa ovim mailom koji je naveden, pa saljite svoje mailone na:traxonja@hotmail.com, na ovaj dobivam sigurno, i odgovaram |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/10/2006 : 10:36:59
|
quote: Originally posted by jasa Zagor almanah Nešto sa ocnjacima
Opaki naslov!![](icon_smile_big.gif)
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|