crtac: Francois Boucq pisac: Alexandro Jodorowsky jezik: srpski žanr: Western / Kaubojski broj stranica: 116 dimenzije: A4 korice: tvrde obojenost: kolor izdavac: Dagda godina: 2006 / 10 opis: Sadrži prve dvije epizode iz serijala,
Bouncer tome 1 Bouncer tome 2
ko je taj izdavac i ko zna viš o tom stripu ili serijalu
odi na UUPS ili na neki francuski site,pa se uvjeri sam u kvalitetu doticnog a možeš i u more comicsu kupiti americko izdanje od humanoidsa (prve dvije epizode u jednoj knjizi).
pa reklamira ga SC (navodno u DD 15 izdaji)... Do sada su ga još svi hvalili. Imate na UPPS otvoren topic o tome (Izbacivac), gdje su i neke table tog stripa.
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Tehnicka kvaliteta kod Systema nikad nije bila upitna(osim za Tehnooceve za koje sam cuo da nisu baš sjajni ali nisam ih još uzeo ni vidio pa ne znam)ali problem je ritam izlaženja.Korrigansi su ocito zaboravljeni a nastavka Reptorsa nema nigdje tako da ne znam da li ima smisla kupovati ovo ili americko izdanje.Uvijek se trudim podržati domace izdanje,ali cekanje na nastavak zna biti frustrirajuce.
Možda bi i ovo trebao biti sticky,bar još nekoliko dana?
Može li sken Bouncera(danas gnjavim maksimalno sa skenovima,znam)?
Tehnicka kvaliteta kod Systema nikad nije bila upitna(osim za Tehnooceve za koje sam cuo da nisu baš sjajni ali nisam ih još uzeo ni vidio pa ne znam)ali problem je ritam izlaženja.Korrigansi su ocito zaboravljeni a nastavka Reptorsa nema nigdje tako da ne znam da li ima smisla kupovati ovo ili americko izdanje.Uvijek se trudim podržati domace izdanje,ali cekanje na nastavak zna biti frustrirajuce.
Možda bi i ovo trebao biti sticky,bar još nekoliko dana?
Može li sken Bouncera(danas gnjavim maksimalno sa skenovima,znam)?
Bond.James Bond.
Tehnoocevi su tehnicki najbolje odradjen Sisteov HC album.
Za Reptorse i Koriganse si u pravu, ali se Sistemovcima ocigledno ne zuri Cisto sumnjam da ce ijedno od ovo dvoje izaci uskoro. Nadam se da ista sudba nece zadesiti Inkala i Bica.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
upravo procitao dojam odlican strip u svim detaljima - od crteža do price i kvalitete izdanja po meni cista petica
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Dovoljan razlog mi dade da ga i ja nabavim.....
e jeste se nasli vas 2....zbilja kriterij kojem se vjeruje...kupujete sve zivo, cak i one stripove na cokolinu i uputama na spreju za komarce ali ovdje ste u pravu....ovo cu i ja kupiti
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
upravo procitao dojam odlican strip u svim detaljima - od crteža do price i kvalitete izdanja po meni cista petica
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Dovoljan razlog mi dade da ga i ja nabavim.....
e jeste se nasli vas 2....zbilja kriterij kojem se vjeruje...kupujete sve zivo, cak i one stripove na cokolinu i uputama na spreju za komarce ali ovdje ste u pravu....ovo cu i ja kupiti
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Bouncer br. 2 ili ti price 3,4,5 ce izaci u Maju 2007 pred Bouqovu izlozbu koja ce se odrzati u FKC u Beogradu. Sto se tice Bica 6 on ce izaci za Novu Godinu 2006/2007.To je ujedno i poslednja prica u ovom serijalu. Korrigansi ce izaci u prvoj polovini 2007 kao i Reptorsi 2. Godisnji plan je 5-7 albuma a ove godine vec je izasao Technopape 1,Bouncer prica 1 i 2, Dilan Dog Gigant 1 ( 18 oktobra u prodaji ). Uz Bic 6 kao i moguceg Inkal 3 i Ken Parker specijal 3 (Decembar 2006 ) i zavrsetak drugog serijala Hellboy Budjene Djavola to je nas maximum Poenta je da ce svi serijala koji su zapoceti biti zavrseni a nazalost slaba prodaja pojedinih albuma diktira tempo izlazenja