Dakle od juce, u izdanju Belog Puta, scenariste Felinija i crtaca Manare, u prodaji je Put u Tulum, po ceni nesto manjoj od 2000 din... Stip ima 192 strane, tvrde korice i A4 je formata... Prvih 400 primeraka je numerisano i ima par ralzicitih strana, ali kako sada stvari stoje ti primerci su izgleda nenabavljivi.... Vise informacija narednih dana...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Xexe, nikako kopirajtu da se naucis. Kad citiras nekoga, navedi izvor. Cemu su te u skoli ucili, a? :-)))
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Pa kad slusas duha... Dakle, prvih 400 numerisanih primeraka su podeljeni i zato tesko nenabavljivi. Ostatak tiraza po gore navedenoj ceni za nas regularne kupce.
Source: Boban
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Xexe, nikako kopirajtu da se naucis. Kad citiras nekoga, navedi izvor. Cemu su te u skoli ucili, a? :-)))
A ne, ne, svi mi dobro znamo ko je Insajder
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Ma kakav si ti to insajder kad ides okolo i vuces ljude za rukav: ciko, ciko a sta ima novo i to u javnosti.
CCCC Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Jel moze netko objasniti o cemu se radi? Manare zapravo jos nisam citao osim one neke bljuvotine u Heavy Metalu (dobro znam da se tripa na erotiku). Kakva je to prica?
Nemam pojma, ali najverovatnije negde oko 20-25 eura...