Nikad prezaljeni MK strip magazin Klik me je upoznao sa ovim stripom ( a jos i sa Bilalom, Reiserom i hrpom ostalih majstora) tamo negde pocetkom devedesetih. Ovo nije obican (i bezveznjikav) Manarin ero-trip :) kao oni silni Klikovi, Kamasutre i Gulivere. Kad radi po tudjem scenariju onda to obicno ispadne ludo. Felini je tu umesao prste tako da ocekujte nadrealno.Elem, dva novinara stizu u Cinecita da intervjuisu Felinija koji sedi kraj jednog jezerceta. Vetar mu oduva kapu u vodu i na tom mestu iz jezera izlece pravi pravcati Boing ( ili neka takva grdosija) pa svi njime krecu na put u Tulum. I tamo se desava svasta: parti, malo droge, meksicki Indijanci,prelepe zene (uglavnom polugole), bozanski orao, filozofija, Mastrojani kao glavna faca... Sve u svemu, kupujem. A valjda sam i vas navukao ;)
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Ovo cu kupiti! Obožavam Fellinija! Prilicno je skupo ovo izdanje - 160 kn? Vidim u More Comicsu ga nema, tak da je nabavljivo samo u Libellusu, ne?
Ako znas nekoga ko ide na sajam knjiga u bg iscimaj ga i jeftinije ces proci posto BP tradicionalno ima najnize cene na sajmovima.
A za cenu sve zavisi - uzmi u obzir cenu komance integralnog izdanja koja ima 40 strana vise od tuluma a u more comicsu kosta 250 kuna- dakle 90 kuna vise a jos je domace izdanje.
Videh danas Put u Tulum, Bouncera i Sphagetti Brothers, i mogu samo da kazem da izgledaju sjajno, sad jos samo da ulete neke pare, pa da sve to pokupujem...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Kad sam bio u darkwoodu pre nekoliko dana imali su nekih dvadesetak komada puta u tulum mada sigurno ce opet da dobiju a mozda su jedan deo zapakovali i za sajam knjiga.