Pretpostavljam da je A4, jer cijena onda ne bi mogla biti 90 kuna. Dakle, radi se o gresci u MC. Tome u prilog ide i naslovnica u okviru - naime, originalna naslovnica je velicine A4. No za tvrdi uvez vam treba bar po 1,5 cm "napusta" sa strane, tj. crtez treba biti 1,5 cm veci zbog vecih dimenzija tvrdih korica, plus dio koji se "obavije" oko kartona i zalijepi s unutrasnje strane. Vrijedniji dizajneri nadocrtaju taj visak tako da se uopce ne primjeti prijelaz, a oni lijeniji stave koricu u okvir i problem rijesen.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Mislim da je 10 eura, tj. 800 dinara
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
hm pa sad da li je bas kolekcionarsko izdanje??? Pre bih rekao da su oni sugavi pirati kolekcionarska izdanja... oni su imali neki sugav format, kako koji, ali ni jedan u formatu ludensa, uvek je tu po malo falilo, plus u vecini je stampa blagi uzas, i jos su kostali po 7 do 10 eura... E sad da se pohvalim, da ih imam skoro sve, s tim sto ih nisam nabavljao za te pare (pozz za Djoleta i Dzimija)...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Sad cu da sibnem mesidz sekici pa da vidimo jel A3, A4 ili A5...;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
U pa stinky se toga vec dotakao na Znaku Sagite...
Originally posted by Curunir ides od toga da moraju u hc ako zele zaraditi...onda usporedis s hr i cijena je dobra... nemoj sad o rusenju strip scene u srba, plz
ma da...ako ideš tako...na ruku izdavacima medutim!!! ja, ovdje, ingeniozno zamjenjujem pozicije (tzv. kopernikanski obrat kupca i izdavaca) i polazim jedino i ISKLJUCIVO iz pozicije kupca. znaci, mene uopce ne zanima da oni zarade, vec da ja prodem što povoljnije. gledajuci tako, najviše što sam ja spreman platiti za taj strip, je 50-60kn, a oni ga nek naprave kak god žele za tu cijenu (može najjeftinij papir, loš sken, loše korice, loše ljepilo itd)