Jedina razlika u "kvaliteti" je u gramaturi papira, mi smo stavili 80 gr a mislim da su MM,NN i Tex na 110 ili 120 gr. To nije velika razlika u ceni ali ne vidim po cemu je 80 gr papir slabijeg kvaliteta od 120 ( rec je samo o debljini papira ). Sto se tice naslovnice takva je i u originalu,nismo mi krivi sto je ona radjena pre 15 godina i nemaju je u digitalnom formatu nego na filmovima koji su neupotrebljivi.
Koliko ja znam, Libellus giganti (MM & NN) u Srbiji kostaju 1300 din. Ili se varam? Trebam zvati Slobu:)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ne varas se, 1800 je onaj sto je u boji...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Jedina razlika u "kvaliteti" je u gramaturi papira, mi smo stavili 80 gr a mislim da su MM,NN i Tex na 110 ili 120 gr. To nije velika razlika u ceni ali ne vidim po cemu je 80 gr papir slabijeg kvaliteta od 120 ( rec je samo o debljini papira ).
upravo tako dok me za Texov papir nije strah, kroz ovoga se vidi na drugu stranu i to me uvijek užasno smeta ako nije neka velika razlika u cijeni ( nije velika, racuna se da dva eura ) zašto nije stavljen onda deblji papir ?
kažem da me DD Gigant ne zanima ( možda ga uzmem, ali ispred njega je mnoštvo stvari ). Komentiram samo ono što sam vidio. To mi se u globalu cini lošije od Bernardovih Texova ( za njih mogu 100% tvrditi. MM i NN-a sam samo prolistao, oni me takoder ne zanimaju pa ih nisam uzeo, ali i oni su odlicni ), a nije puno jeftinije ( kod nas )
nemislim sada ovdje neciji rad omalovažavati. To nikako nije na pameti. Sinoc sam ih vidio, pa sam mislio malo prokomentirati što sam vidio i zašto je to tako. u svakom slucaju želim odlicnu prodaju i nastavak serije ( možda uzmem kada uzmem oštalo što me zanima )
Nama je cilj da izdanja budu sto jeftinija,na zalost kada se odlucic da radis tvrdi povez to bas nije tako lako izvesti. Papir jeste tanji i prozirniji ali meni licno nesmeta,ne zato sto je moje izdanje nego zato sto mi to stvarno nije toliko bitno. Markose reci na koji email da ti posaljem naslovne strane. Pozdrav