Author |
Topic |
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 16/11/2006 : 19:15:37
|
quote: Originally posted by deangelis
quote: Originally posted by jurica
[quote]Originally posted by deangelis
Forum treba biti transparentan, dakle na njemu moraju biti iskljucivo informacije o stripu,
uuuu, jebote! pa ti mora da nisi samo superiorni jebac, nego i superiorna inteligencija. ti tocno znas kakav forum MORA biti. ti si pozvan da svima ostalima NAREDJUJES kako da se vladaju u skladu s tvojim zeljama. pretpostavljam da i u tvojim opjevanim seksualnim podvizima sve zene moraju raditi tocno sto i kad ti zelis. "ajde mala, pusi mi dok ja pojedem hamburger, a onda idi doma jer mi dolaze tri druge", cujem te kako kazes. pravi maco muskarac. pravi uzor za nas bijedne sonje koji picke vidjeli nismo, a nismo ni dovoljno prosvijeceni da znamo TOCNO KAKO FORUM MORA IZGLEDATI PO GENIJANIM PRAVILIMA SVEMOGUCEG DEANGELISA. ------------------------------------------------------------------- Jurice, Jurice, pa zar si se ti prepoznao u mom postu. Ja sam, onako, lupio i ostao živ, a ti si se poput malog Jurice upecao.
ti stalno nesto lupas, tj. lazes, bauljas, izmisljas...nicim se inim ne bavis pa ni sexom, to je sigurno...od bezocnog laganja do propovijedi...nego, jurice, ne genijalnim, nego genitalnim, zar ne??
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 16/11/2006 : 19:22:30
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by wanderer
E moja lutalico... ovaj ti bezobrazluk nije trebao. Srami se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Zasto bi se sramio? zar nisi ti prije nekog vremena izjavio na znaku sagite da ljudi nece kupovati izdanja Belog puta zbog Bobanovih nacionalistickih stavova i njegove politike i da ti mislis da on steti BP stripovima?
a kada neko drugi kaze slicno, odma ne valja?
Zato sto insinuiras da se Tiger uvlaci zbog par primjeraka stripa. Mislim da je to prilicno nisko i bezobrazno, ako znamo o kojem covjeku govorimo, o njegovoj funkciji, ugledu i karakteru. Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
jadno, Marko, jadno....autogol...bar ti znas sto znaci ako-onda...za mene je npr. sport i tv potpuno nebitna stvar na svijetu, dakle on Tiger za me nema nikakvu funkciju ni ugled, a karakter mu ne slijedi iz toga niti ga znam...mogu li ga ja onda vrijedjati??...puah...sto je next? dioba po primanjima...pa lopove s htv-a (jer velika vecina tamo to JEST!)je tesko nadmasiti, mozda samo pojedini programeri
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/11/2006 : 19:47:19
|
tvoj autogol. Htio sam naglasiti da je totalno suludo implicirat da ce se netko tko je na poziciji glavnog urednika sportske redakcije HTV-a, netko kome po prirodi posla svi traze dlaku u jajetu, netko tko, kao sto si i sam rekao, ima dobra primanja ici kompromitirati, stovise - UVLACITI - tamo nekakvom Markosu zbog nekoliko besplatnih stripova?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 16/11/2006 : 20:01:25
|
Za site bi bilo bolje ne koristiti na forumu prava imena, real life zanimanja, itd, jebiga. Drzite se nadimaka ( mislim da je to i po kodeksu tako ). Ako neko ovdje hoce biti jebeni HULK, nek bude!!!!!
Upri tute, rodijace! http://rico.bloger.hr/ |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 16/11/2006 : 20:04:55
|
ma kakvi curunir ti je dobro, što pokazuje da ipak ima tu i tamo razumnih ljudi, ukazao na tvoju, po meni lošu, osobinu - preveliku ti ulogu igra nekakvo, nazovimo "javno priznanje" gle, to nije samo po sebi nešto loše, kao što nije ni bezuvjetno dobro (a što kod tebe jest) znaci, to što je mcn eksponiraniji strip autor, to što je tiger jack ugledan novinar, itd, tebi je ekvivalent da su oni odmah "znaš-o-kojem-tu-covjeku-govorimo-najkvalitetnijem" - tebi je to dovoljno
no, zapravo, taj segment njihove osobe, nije dovoljan (barem meni). to može biti jedna dobra osobina, ali ona još uvijek nije dovoljna. druge vrijednosti moraju biti ispunjene, da bi se tako moglo reci "znaš-o-kojem" itd.
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 16/11/2006 : 20:41:10
|
e vidiš nije red komentirat ljude van njihovog dejstvovanja na forumu al... al upravo na primjeru tiger jacka decki su pokazali svoje pravo lice lice ljubomore i zavisti nije nužno svak ko je ma i zere iskocija kurvin sin to glupu filozofiju podvalila vam je družina koja pegla ovo državu nebitnih pol.opredjeljenja
i zbog tog i takvog stava vi niste spremni uci u ring javnog djelovanja vi bi samo revoluciju možda je i dobijete al vas ( nas ) opet buju naguzili
a za curunira ja koji pratim i volim sport znam da je decec jedan od rijetkih koji imaju svoje ja
eto sad možete slobodno rec da mu se uvlacim
poceli ste tirat ljude sa foruma
a apropo marketinga koji je majka svega ,radite u korist svoje štete
ne triba crtat nadam se |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 16/11/2006 : 20:55:48
|
toninho, vec drugi put daješ krivi, a ovdje, nesuvisli komentar
ajde mi kaži, gdje nalaziš razliku izmedu ovog: "gle, to nije samo po sebi nešto loše, kao što nije ni bezuvjetno dobro"
i ovog: "nije nužno svak ko je ma i zere iskocija kurvin sin"
morat ceš malo ispitati oba stava, pa ceš uvidjeti da u bitnome govore isto
zbog toga što to nisi uvidio, daljni tijek posta ti je zabluda
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 16/11/2006 : 21:07:52
|
quote: Originally posted by Toninho
e vidiš nije red komentirat ljude van njihovog dejstvovanja na forumu al... al upravo na primjeru tiger jacka decki su pokazali svoje pravo lice lice ljubomore i zavisti nije nužno svak ko je ma i zere iskocija kurvin sin to glupu filozofiju podvalila vam je družina koja pegla ovo državu nebitnih pol.opredjeljenja
i zbog tog i takvog stava vi niste spremni uci u ring javnog djelovanja vi bi samo revoluciju možda je i dobijete al vas ( nas ) opet buju naguzili
a za curunira ja koji pratim i volim sport znam da je decec jedan od rijetkih koji imaju svoje ja
ne triba crtat nadam se
niko od njih dva ,tri nije iskaza ljubomoru i zavist.
neki dobri ljudi vec su davno otišli s ovog foruma.
odi se radi o sasvim drugim razlozima.
i nisu oni poceli o njegovoj uspješnosti vec itd....el ima neko da voli njemacke šljemove i bojne noževe i automate
treba znat razdojiti lik i dijelo ,al to nikad nije lako,al osobno mislim da je u ovim situcajima na rubu incidenta najbolje da sam lik brani i svoj lik i svoje dijelo.
p.s. dok je meni mog krampa i moje lopate ,mene nece niko guziti |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 16/11/2006 : 21:44:59
|
quote: Originally posted by DrB
pa kome si poslao renky jer meni nista nije stiglo a trebalo je po dogovoru Nevenu to da posaljes
E sad da me ubiješ. Tebi sam posla ( na dvi adrese u CG ) toliko paketa da se više ne sicam di je išlo. Tebi ili Nevenu. Pogledat cu medu papirima ako nadem potvrdu o poštarini ali prošlo je skoro godinu dana.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 16/11/2006 : 21:48:50
|
quote: Originally posted by stinky
toninho, vec drugi put daješ krivi, a ovdje, nesuvisli komentar
ajde mi kaži, gdje nalaziš razliku izmedu ovog: "gle, to nije samo po sebi nešto loše, kao što nije ni bezuvjetno dobro"
i ovog: "nije nužno svak ko je ma i zere iskocija kurvin sin"
nije nužno ( što bi ti reko ) da se moj post odnosijo na tvoj al kad ga vec razvlacimo ondak isti osjecaj se mere na više razlicitih nacina prikazat i nije nužno da se taj osjecaj baš uvijek ponavlja
al sad bez zajebancije nije se odnosilo na tvoj post
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 16/11/2006 : 21:50:20
|
quote: Originally posted by veber
ne triba crtat nadam se
i nisu oni poceli o njegovoj uspješnosti vec itd....el ima neko da voli njemacke šljemove i bojne noževe i automate
treba znat razdojiti lik i dijelo ,al to nikad nije lako,al osobno mislim da je u ovim situcajima na rubu incidenta najbolje da sam lik brani i svoj lik i svoje dijelo.
p.s. dok je meni mog krampa i moje lopate ,mene nece niko guziti
poštujem tvoj stav posebno zadnju sentencu al se sa prvim ne slažem što ne znaci da sam nužno i u pravu no polemika nas je dovela do ovog stupnja razvitka |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/11/2006 : 23:02:27
|
quote: Originally posted by K.G. 21
Tko to radi na HTV-u?
od moje bivše cure bivša cimerica...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 16/11/2006 : 23:25:22
|
hebote,kad me god nema par dana uvik neki derneksamo me zanima da li ce se itko ikome javiti na crš-u koji pocinje za 8 dana...oce li itko s ikim komunicirat...oce li mi tko hebat sve po spisku zato što sam sjeo za stol,ili popio pice i pojio 5 kila mesa sa nekim likovima tipa stinky,markos,kiky,renky,tiger,dado,gaston ili nekim trecim...pa ce me netko prozivat i šuškat mi iza leda,ovi tovar splitski je najveci uvlakac jer se svima javio i sa svima je više manje dobar,s nekima i odlican...jedva cekam vidjeti neke ljude koje zaista nisam dugo vidio i srcu su mi dragi(dekara)ali kako je ovdje pocelo,i inace koja klima vlada u zadnjih par mjeseci,ne bih volio da to bude festival izbjegavanja i mimike...ali sreca pa ja na tim strip okupljanjima baš i ne zborim non stop o stripu,dosta mi ga je cijeli život pa cu o njemu klapat na strip festivaluima tu još tema
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 16/11/2006 : 23:34:44
|
preozbiljan si bu sve oke
je,bude oke,svi ce biti najbolji kompici,a onda kad se vrate na forum-sve po starom
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3856 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 17/11/2006 : 01:04:48
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by K.G. 21
Tko to radi na HTV-u?
od moje bivše cure bivša cimerica...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
jeli valja šta?
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/11/2006 : 09:27:23
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by wanderer
a kada neko drugi kaze slicno, odma ne valja?
Zato sto insinuiras da se Tiger uvlaci zbog par primjeraka stripa. Mislim da je to prilicno nisko i bezobrazno, ako znamo o kojem covjeku govorimo, o njegovoj funkciji, ugledu i karakteru. Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
jadno, Marko, jadno....autogol...bar ti znas sto znaci ako-onda...za mene je npr. sport i tv potpuno nebitna stvar na svijetu, dakle on Tiger za me nema nikakvu funkciju ni ugled, a karakter mu ne slijedi iz toga niti ga znam...mogu li ga ja onda vrijedjati??...puah...sto je next? dioba po primanjima...pa lopove s htv-a (jer velika vecina tamo to JEST!)je tesko nadmasiti, mozda samo pojedini programeri
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Markose, primanja, pozicijam ugled ne govore nista o karakteru ljudi, u zivotu sam susreo ljudi koji mjesecno zaradjuju 7-8 prosjecnih neto placa u HR, a prodaju se za saku kikirikija. Sve su to ljudi koje bi ti svrstao medju visoko ugledne ljude, koji su stvarno na funkcijama. Njihov ugled i funkcija u poslovnom svijetu je izniman, ali ti ljudi nemaju ono najbitnije - nemaju karakter...
Nemam ja nista protiv Tigera, vec sam i ranije rekao da mene njegov privatan zivot ne zanima, pa ni njegova funkcija, ni ugled.
On je ovdje na forumu kao Tiger Jack, a ne kao novinar ili glavni urednik necega i tu je zbog stripova!i stvarno ne vidim tvoju potebu za povlacenjem njegovog identiteta?!?! barem ja tako shvacam ovaj forum?? ja sam mislio da smo ovdje svi vise-manje jednaki clanovi koji mogu iznijeti svoje misljenje, ja se ispricavam zbog te zablude - vidim da ima onih uglednijih i nas manje uglednijih koji se "moramo sramiti" ako slucajno uputimo kritiku nekom "ugledniku"
PS. evo ti jedan primjer: Bush - najveceg svjetskog vode i uglednika. Covjek obavlja broj 1 funkciju u svijetu, a gle mu karakter... da li on ne moze napisati neku glupost? ili izjaviti neku nebulozu?
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/11/2006 : 09:37:07
|
quote: Originally posted by veber
e vidiš nije red komentirat ljude van njihovog dejstvovanja na forumu al... al upravo na primjeru tiger jacka decki su pokazali svoje pravo lice lice ljubomore i zavisti
Toninho, o kakvoj ti zavisti pricas? o kakvoj ljubomori? zasto bi neko bio zavidan Tigeru? pa nije on Roman Abramovic da mu neko bude zavidan na miljardama ?!?!
da, puno je "dobrih" ljudi koji puno znaju o stripovima otislo sa foruma - nazalost
quote:
voli njemacke šljemove i bojne noževe i automate
ja volim automate, ali vise preferiram Izraelsku proizvodnju
|
|
|
Topic |
|